underdog
Supreme Member
Ρηβιου της d5003 δεν υπάρχει πουθενά. Η πιθανότατα καλύτερη της 5000, 5500 έχει περι τα 750 με μετριοτατα ρηβιου.
Ωραίες οι εικασίες.
Για την κίνηση διπλού ειδώλου στα 50 Hz; Πιάνει η U30 έστω τα 300 στα 50 Hz;
Σήμερα πήγα στα Multirama για την Panasonic 42U30 και στον Κωτσόβολο για την 40D5000 για να τσεκάρω το MotionTest του JL_?
Ήταν και οι 2 σχεδόν πανομοιότυπες στο θόλωμα που δημιουργείτο...
Πιο αναλυτικά: τσέκαρα πρώτα την 42U30. Αυτή τα πήγε ελάχιστα εώς απειροστά (X->0 όχι στο άπειρο για να μην παρεξηγηθούμε :Ρ) καλύτερα απο την 40D5000, στην πρώτη γραμμή μόνο. Στις υπόλοιπες ήταν το ίδιο.
Την πρώτη γραμμή μπορούσες να την διαβάσεις, αλλά υπήρχε θολούρα :/ (Στην 40D5000 παρότι υποτίθεται ότι έχει σύστημα για μείωση του blur ήταν υποδεέστερη της Panasonic)
Την δέυτερη μπορούσες να την διαβάσεις λίγο, αλλά με σημαντικά περισσότερη θολούρα.
Την τρίτη δεν το συζητώ, ενώ στην τέταρτη δεν υπάρχει νόημα να αναφερθώ :Ρ
Συμπέρασμα : Από όσο μπόρεσα να κρίνω ήταν στα ίδια χάλια (συγνώμη που το θέτω έτσι, αλλά γνώμη μου) και οι 2 (πάντα όσον αφορά το MotionTest) λόγω της έλλειψης του IFC στην Panasonic και του CMR 100Hz της Samsung.
Ρηβιου της d5003 δεν υπάρχει πουθενά. Η πιθανότατα καλύτερη της 5000, 5500 έχει περι τα 750 με μετριοτατα ρηβιου.
Διαφωτισε μας λοιπόν για τα συγκριτικά στοιχεία των 2 τηλεοράσεων.
Δεν ειναι καμια εικασια.
Motion resolution 300 γραμμες εχει η συγκεκριμενη (διαβασε το link που μας εχεις δωσει) ενω τα πανελ ειναι διαπιστωμενα Chilin η ΑUO στην σειρα D5XXX , υπαρχει και πινακας στο νημα της Samsung.
Εδω αναφερεται το πανελ της D5000 (AMVA)...
http://www.techenclave.com/gadgets-...ice/samsung-panel-lottery-for-led-197919.html
Βεβαια για να μην ειμαι αδικος υπαρχει πιθανοτητα να εχει και πανελ Sharp (αν και ειναι συζητησιμο αν ειναι καλυτερα απο τα AUO αλλα τελος παντων)...
Samsung 40D5XXX-Russia,US->Version-FB08 -->Europe->Version:08
-Panel-LD400BGD-V1,1920*1080@60HZ,S
-Tcon-LK400D3HA8K,SUWON,40" 6
-Maker-Sharp
-Type-UV2A
-In service menu - H
http://forum.setcombg.com/index.php/topic,50898.msg510549.html
πάντως μου κάνει εντύπωση ότι στην u30 δεν μπορεί να διαβαστεί η τρίτη γραμμή. στην s30 διαβάζεται αλλά έχει είδωλο - διπλά γράμματα. μιλάω για το τεστ με το ifc στο off. μήπως το τεστ δεν έγινε σωστά???? (50hz)
Ρωτάω κάτι απλό: πόσο είναι το μαύρο στην σκακιέρα, και αν είναι καλύτερο από την LCD που έβαλα (και αρκετές ακόμα).
Περι της ταμπακιερας ουδείς λόγος έτσι;
Εφόσον τα γνωρίζεις μπορείς να μας παραθεσεις τις μετρήσεις αμφοτέρων των συσκευών ώστε να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου.
Προφανώς θεωρείς ότι η d5003 είναι καλύτερη τηλεόραση σωστά;
Επειδη το εχεις ριξει στο ANSI τελευταια για πες μας στις 15 μοιρες ποσο πεφτει η αντιθεση σε μια LCD και ποσο σε μια πλασμα.
Τι να το κανω το μεγαλο ANSI οταν πρεπει να βλεπει μονο ενα ατομο και μαλιστα κεντραρισμενο καθετα για να απολαμβανει την αντιθεση αυτη?
Τις αρκετές άλλες δε βλέπω όμως ρε παιδί μου......
Τελικά θα μας πει κανείς πόσο μαύρο και αντίθεση ANSI έχει η u30?
είναι η μόνη φετινή πλάσμα πανασονικ για την οποία δεν υπάρχει review. εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρεί. αν βγήκε πρόσφατα θα ήθελα να δώ.
Μια ευκολη απαντηση ειναι "οσο εχει και η S30".
(Με τις μικροδιαφορες που υπαρχουν απο κομματι σε κομματι βεβαια λογω μικρο ανοχων στην γραμμη παραγωγης).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.