Μετά από 49,000 χ.λ.μ ο πέζουλάς μου θέλει λάστιχα.
Τώρα φορά τα μανίσια μισλέν 195/65-15.
Ένα λάστιχο που δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλίκ.
(Βέβαια και το αμάξι δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλίκ πέρα των χώρων και της άνεσης ταξιδιού)
Το κυριότερο προσόν του έλαστικού αυτού είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου κύλισης.
Κατά τα άλλα αδιάφορο.
Θα ήθελα προτάσεις από εμπειρίες σας για ανάλογα ελαστικά στο συγκεκριμμένο αμάξι (307 1,6 λίτρα).
Επίσης αν κρίνεται σκόπιμη μία αλλαγή μεγέθους, δηλ. 205/60-15.
Ακόμα θα ήθελα ένα σχόλιο για το παρακάτω σκεπτικό μου:
Υπάρχουν λάστιχα στην αγορά κυρίως ανατολικής προέλευσης (π.χ BARUM)
Συνήθως έχουν την μισή τιμή από άλλα "επώνυμα".
Με το σκεπτικό ότι έναν σετ no name ελαστικών κοστίζει 250 ευρώ και έναν επώνυμο σετ περί τα 350-400 ευρώ, μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω φθηνά και να τα αλλάζω κάθε χρόνο από το να βάλω ακριβά και να τα αλλάζω κάθε 2????
Η λογική λέει ότι άλλο το πέλμα που διύνησε 20000 χ.λ.μ και άλλο των 40000 χ.λ.μ.
Τι λέτε?
Τώρα φορά τα μανίσια μισλέν 195/65-15.
Ένα λάστιχο που δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλίκ.
(Βέβαια και το αμάξι δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλίκ πέρα των χώρων και της άνεσης ταξιδιού)
Το κυριότερο προσόν του έλαστικού αυτού είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου κύλισης.
Κατά τα άλλα αδιάφορο.
Θα ήθελα προτάσεις από εμπειρίες σας για ανάλογα ελαστικά στο συγκεκριμμένο αμάξι (307 1,6 λίτρα).
Επίσης αν κρίνεται σκόπιμη μία αλλαγή μεγέθους, δηλ. 205/60-15.
Ακόμα θα ήθελα ένα σχόλιο για το παρακάτω σκεπτικό μου:
Υπάρχουν λάστιχα στην αγορά κυρίως ανατολικής προέλευσης (π.χ BARUM)
Συνήθως έχουν την μισή τιμή από άλλα "επώνυμα".
Με το σκεπτικό ότι έναν σετ no name ελαστικών κοστίζει 250 ευρώ και έναν επώνυμο σετ περί τα 350-400 ευρώ, μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω φθηνά και να τα αλλάζω κάθε χρόνο από το να βάλω ακριβά και να τα αλλάζω κάθε 2????
Η λογική λέει ότι άλλο το πέλμα που διύνησε 20000 χ.λ.μ και άλλο των 40000 χ.λ.μ.
Τι λέτε?