Θέλω τις γνώμες σας

Re: Απάντηση: Θέλω τις γνώμες σας

Τελειοοοοοοοοο:flipout::flipout:

Mιχάλη άκου τι θα κάνεις..
Θα βάλεις ψησταριά στις 3 τα χαράματα..και θα φέρεις και 2-3 φιλαράκια για δήθεν πελάτες.
Θα έχεις αναρτήσει πιο πριν στο πεζοδρόμιο η σε εμφανές σημείο,πινακίδα που να γράφει "Ζεστό σουβλάκι-μπιφτέκι".
Ο τύπος αν εργάζοταν,και περνώντας απο κει,σίγουρα θα σταματήσει για καμμιά μπουκιά..
Και τότε...είναι όλος δικός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Αυτές όλες οι λεπτομέρειες φαίνονται από μακρυά.
Η πινακίδα του είναι όλη μαύρη καλυμμένη με πλεξιγκλας μπλε σκούρο. Δεν φαίνεται καθόλου και γι´αυτό έβαλε και το πλεξιγκλάς.

Θα με πείτε αφελή, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται; αν η πινακίδα είναι καλυμμένη δεν είναι σαν να μην υπάρχει; το έχω δει και γω σε πολλά αυτοκίνητα και μου κάνει εντύπωση.

Η καλυμμένη πινακίδα εννοείται ότι απαγορεύεται....έλα όμως που αρκετοί μπάτσοι χρησιμοποιούν τέτοιες για να μην μπλέκουν με τους συναδέρφους τους!
Αν ειναι τόσο κάφρος για να κάνει αυτό που κάνει και να καλύπτει και την πινακίδα επιπλέον, δεν έχει κανένα νόημα η φιλική συζήτηση μαζί του, ούτε φυσικά συμφέρει η μήνυση. Εντοπίζετε το όχημα του και αν δεν το βάζει σε κλειστό γκαράζ του σχίζετε τα 4 λάστιχα και του αφήνετε ένα σημείωμα (απο υπολογιστή) στο παρμπρίζ του, που να λεει ότι αν ξαναπεράσει νύχτα απο την περιοχή (γενικώς...δεν λέτε που ακριβώς) με την μουσική στη διαπασών θα πάθει κι άλλες ζημιές και θα φάει και ανώνυμη καταγγελία για την καλυμμένη πινακίδα. Λογικά θα το σκεφτεί πολύ να το ξανακάνει!

Καλή λύση και αυτό αλλά θέλει προσοχή στο πως θα γίνει.

Δεν πρέπει να έχει αποτυπώματα το χαρτί και καλύτερα να εκτυπωθεί πάνω σε χαρτί εφημερίδας με τρόπο να μην το πετάξει θεωρόντας το παλιόχαρτο,και θέλει και προσοχή με ποιόν εκτυπωτή θα το εκτυπώσει γιατί και τα μελάνια μπορούν να τα συγκρίνουν,και αν θεωρηθεί απειλή ίσως τρομάξει ο άλλος και κάνει διάφορες διαδικασίες.

Δεν συμφωνώ...

...αλλά αν είναι να το κάνεις έτσι χρησιμοποίησε οδοντογλυφίδες!

Απλά ξεφουσκώνεις τα λάστιχα και έτσι δεν σε πάνε μέσα, αν σε πιάσουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Θα με πείτε αφελή, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται; αν η πινακίδα είναι καλυμμένη δεν είναι σαν να μην υπάρχει; το έχω δει και γω σε πολλά αυτοκίνητα και μου κάνει εντύπωση.
Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο, απαγορεύεται.
Ε και;
Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω και δεν δίνει σημασία κανείς;
Μερικές φορές απορώ πως γίνεται και κυκλοφορούν τέτοιοι δημόσιοι κίνδυνοι στο δρόμο και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Και μια και κάνουμε κουβέντα ας βάλω και καμιά φωτο από αυτά που βλέπω εγώ και κάποια, πολύ λίγα τυχαίνει να έχω φωτογραφική μαζί μου και να τα φωτογραφίζω.
Δείτε κάποια πράγματα που απαγορεύονται και όμως είναι κάθε μέρα εκεί έξω.

Attachments

• sony W70 005.jpg
    sony W70 005.jpg
    124.7 KB · Views: 64
  • Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    79.5 KB · Views: 65
  • Graphic2.jpg
    Graphic2.jpg
    97.4 KB · Views: 65
  • Graphic3.jpg
    Graphic3.jpg
    84.9 KB · Views: 70
  • Graphic4.jpg
    Graphic4.jpg
    84.9 KB · Views: 64
Να και μερικές ακόμη μια που ανοίξαμε την πληγή.
Δείτε το παιδάκι που κρέμεται και είναι έτοιμο να πέσει από το "όχημα" στο δρόμο.

Attachments

• Graphic5.jpg
    Graphic5.jpg
    96.7 KB · Views: 63
  • Graphic6.jpg
    Graphic6.jpg
    95.2 KB · Views: 61
  • Graphic7.jpg
    Graphic7.jpg
    77.5 KB · Views: 65
Last edited:

Να και μερικές ακόμη μια που ανοίξαμε την πληγή.
Δείτε το παιδάκι που κρέμεται και είναι έτοιμο να πέσει από το "όχημα" στο δρόμο.

βρε συ χαραμίζεσαι....

πάνε να καταταγείς...:flipout:

Από την τρίτη του πρώτου σετ, έτσι και έφευγε το σχοινάκι που κρατούσε όλα αυτά τα σιδερικά, θα κλαίγαμε κόσμο.... μόνο το μεγάλο σιδερένιο βαρέλι να άρχιζε την κατρακύλα... Βλέπω είναι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων. Κανείς χριστιανός δεν τον σταμάτησε?

Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Από την τρίτη του πρώτου σετ, έτσι και έφευγε το σχοινάκι που κρατούσε όλα αυτά τα σιδερικά, θα κλαίγαμε κόσμο.... μόνο το μεγάλο σιδερένιο βαρέλι να άρχιζε την κατρακύλα... Βλέπω είναι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων. Κανείς χριστιανός δεν τον σταμάτησε?

Μα αφού μας τά'λεγε τις προάλλες...
με τόσους μετανάστες είναι δύσκολο να συναντήσεις τριγύρω κάποιο Χριστιανό
Ποιός να τον σταματήσει? :grinning-smiley-043

Μιχάλη πάρε ενα IR προβολέα και μια videocamera στίσε "καραούλι"
με μια κάμερα σαν την παρακάτω θα βλέπεις σαν μέρα και αυτός
δεν θα παρει μυρουδιά !

2MLight1.jpg

Κώστας

Re: Απάντηση: Re: Θέλω τις γνώμες σας

Μα αφού μας τά'λεγε τις προάλλες...
με τόσους μετανάστες είναι δύσκολο να συναντήσεις τριγύρω κάποιο Χριστιανό
Ποιός να τον σταματήσει? :grinning-smiley-043

Ε, που λέει ο λόγος. Άνθρωπος του Θεού, έστω. Οποιουδήποτε θεού.

Μιχάλη πάρε ενα IR προβολέα και μια videocamera στίσε "καραούλι"
με μια κάμερα σαν την παρακάτω θα βλέπεις σαν μέρα και αυτός
δεν θα παρει μυρουδιά !

2MLight1.jpg

Κώστας
Ναι αλλά το θέμα είναι να δούμε την πινακίδα που είναι κρυμένη με το σκούρο μπλε πλεξιγκλάς.
Όλα τα άλλα τα βλέπουμε. Την πινακίδα και τη φάτσα του δεν βλέπουμε.

Προσπάθησε να τον εισάγεις στο hi-end (έστω αυτοκινήτου). Μίλα του για μεστά μεσαία και αιθέρια υψηλά, για ματσάρισμα ενισχυτή-ηχείων, για τη σημασία των καλωδίων και τις διαφορές τους, για την ECM...

Έχω δει και χειρότερα, αλλά δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.
Σε αυτή που λες πηγαίναμε με 90 χλμ όλοι. Είναι ακριβώς εκεί που λες.
Ο άλλος ο αλλοδαπός είναι στην έξοδο για Χαλκιδική και πάμε με 100.

Λοιπόν παιδιά η εξέλιξη έχει ως εξής:

Χθες το βράδυ (Παρασκευή προς Σάββατο) ξαναπέρασε ο τύπος και τους σήκωσε όλους στις 4:00 τα χαράματα.
Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι και τη γλύτωσα, δεν με ξύπνησε.
Όμως οι δύο γείτονες απέναντι "τα πήραν στο κρανίο" και αποφάσισαν και την έστησαν τώρα το βράδυ που πέρασε (Σάββατο προς Κυριακή) και περίμεναν ξύπνιοι μέχρι που έσκασε μύτη ο τύπος.
Πήγα κι εγώ μόλις γύρισα και έκατσα μαζί τους για παρέα με καφεδάκι και τσιγάρο να περνάει η ώρα.
Είχαμε βάλει φράγμα τους δύο κάδους σκουπιδιών και αναγκάστηκε να κόψει ταχύτητα.
Τον σταματήσαμε με πολύ φόβο και επιφύλαξη και όταν άνοιξε το τζάμι του οδηγού είδαμε έναν νεαρό 18 - 20 χρονών, Γεωργιανός με σπαστά ελληνικά, ψιλομαστουρωμένος και ντυμένος με κάτι πέτσινα γιλέκα και καπελάκι αλά σουμάχερ.
Ο ένας τότε τον πλησιάζει πολύ και του λέει κάποιες κουβέντες επιπέδου λιμανιού, που δεν μπορώ να γράψω εδώ.
Μπορείτε να τις ακούσετε όμως να τις λέει το ψάρι για να πάρετε μια ιδέα.
Του είπαμε ότι έχουμε έτοιμες μηνύσεις από όλη τη γειτονιά, αν ξαναπεράσει με τη μουσική δυνατά.
Του πήραμε και τον αριθμό από τις πινακίδες.
Ο τυπάκος ζήτησε συγνώμη και είπε ότι δεν θα το ξανακάνει. Οψόμεθα.

Λοιπόν παιδιά η εξέλιξη έχει ως εξής:

Χθες το βράδυ (Παρασκευή προς Σάββατο) ξαναπέρασε ο τύπος και τους σήκωσε όλους στις 4:00 τα χαράματα.
Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι και τη γλύτωσα, δεν με ξύπνησε.
Όμως οι δύο γείτονες απέναντι "τα πήραν στο κρανίο" και αποφάσισαν και την έστησαν τώρα το βράδυ που πέρασε (Σάββατο προς Κυριακή) και περίμεναν ξύπνιοι μέχρι που έσκασε μύτη ο τύπος.
Πήγα κι εγώ μόλις γύρισα και έκατσα μαζί τους για παρέα με καφεδάκι και τσιγάρο να περνάει η ώρα.
Είχαμε βάλει φράγμα τους δύο κάδους σκουπιδιών και αναγκάστηκε να κόψει ταχύτητα.
Τον σταματήσαμε με πολύ φόβο και επιφύλαξη και όταν άνοιξε το τζάμι του οδηγού είδαμε έναν νεαρό 18 - 20 χρονών, Γεωργιανός με σπαστά ελληνικά, ψιλομαστουρωμένος και ντυμένος με κάτι πέτσινα γιλέκα και καπελάκι αλά σουμάχερ.
Ο ένας τότε τον πλησιάζει πολύ και του λέει κάποιες κουβέντες επιπέδου λιμανιού, που δεν μπορώ να γράψω εδώ.
Μπορείτε να τις ακούσετε όμως να τις λέει το ψάρι για να πάρετε μια ιδέα.
Του είπαμε ότι έχουμε έτοιμες μηνύσεις από όλη τη γειτονιά, αν ξαναπεράσει με τη μουσική δυνατά.
Του πήραμε και τον αριθμό από τις πινακίδες.

Δεν ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο αλλα... και 2 Γεωργιανοι με ενα Χοντα σιβικ παλιο το ιδιο κανανε :slapface: στο Προσηλιο στην Μανη στο χωριο της Γυναικας μου !!!!!

περναγανε πανω κατω σε ενα στενο δρομακι ανηφορικο και με τα μεγαφωνα να παιζουν τερμα βανδη.....

δεν ξερω τι απογινανε εγω εφυγα την αλλη μερα !

λες να το εχει η φυλη;;;;

...Τον σταματήσαμε με πολύ φόβο και επιφύλαξη και όταν άνοιξε το τζάμι του οδηγού είδαμε έναν νεαρό 18 - 20 χρονών, Γεωργιανός με σπαστά ελληνικά, ψιλομαστουρωμένος και ντυμένος με κάτι πέτσινα γιλέκα και καπελάκι αλά σουμάχερ.
...

Μιχάλη ξεμπερδέψατε όμορφα και ωραία...

Δεν ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο αλλα... και 2 Γεωργιανοι με ενα Χοντα σιβικ παλιο το ιδιο κανανε :slapface: στο Προσηλιο στην Μανη στο χωριο της Γυναικας μου !!!!!

περναγανε πανω κατω σε ενα στενο δρομακι ανηφορικο και με τα μεγαφωνα να παιζουν τερμα βανδη.....

δεν ξερω τι απογινανε εγω εφυγα την αλλη μερα !

λες να το εχει η φυλη;;;;

Μηπως ειναι ο ιδιος ?:FSGSFGS4:

Για κοιταξτε το.