Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Η κατσίκα δεν είναι ζώδιο...

Στο Κινέζικο ωροσκόπιο όμως είναι.

Καλά δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Από το πολύ σωστό "όποιος κάνει ένα ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξής του" περάσαμε με τη μια στο "αφού ο κόσμος είναι πανάθλιος, η μή ύπαρξη αποδείξεων δεν σημαίνει τίποτε".

Καλά θα μας τρελάνετε οι συνομωσιολόγοι?!?!?! τόσες χιλιετίες μαχών για ορθολογισμό και ανθρώπινα δικαιώματα τα διαγράφετε τόσο εύκολα?... όταν οι αόριστες κατηγορίες (μόνο τέτοιες υπάρχουν μέχρις στιγμής) αρκούν για να βγουν συμπεράσματα για ανθρώπους τότε δεν χρειάζονται σκοτεινά κέντρα...το κακό έχει ήδη νικήσει....

.....

Oπως πολυ ορθα λες οταν δεν θετεις αποδειξεις, τοτε οι κατηγοριες ειναι αοριστες...και δεν ειναι καν κατηγοριες, αλλα συκοφαντια.

Αλλα εδω και δεν υπηρξε καμμια κατηγορια κατα της (των) Κλιντον, περι παιδοεγκληματικοτητας η σατανισμου, ελειψη αποδειξεων, υπηρξαν απλα καποιες ενδειξεις που πολυ κοσμο τον ππροβληματιζουν, και με τιποτα το συνομωσιολογικο αλλα με την απλη λογικη.

Δεν ξερω αν εσυ θα πηγαινες να φας σε ενα εστατοριο με την "συγκεκριμενη διακοσμηση", εγω παντως οχι, και προσωπικα μου κανει εντυπωση που καποιος που θελει να ειναι και ο επικεφαλης ενος εθνους, να μπορει χωρις πολλα σχολια.
Δεν ξερω αν εσυ θα πηγαινες στην επαυλη του γνωστου (και καταδικασμενου) πολυεκκατομυριουχου στις Αμερικανικες Παρθενες νησους αν σε καλουσε...και μαλιστα 18 φορες...εγω ομως οχι, και διατηρω το δικαιωμα και συμφωνα με την λογικη μου να εχω ενδοιασμους ως προς το ατομο που δεχεται κατι τετοιο, κυριως οταν εχει το πεπρωμενο της Υφηλειου στα χερια του. Μικρη διαφορα...αυτο λεγεται principe de precaution.

Eπισης να προσθεσω οσον αφορα τα κομματι ατου παζλ που "δεν εχουν τιποτα σχετικο μεταξυ τους" οτι αυτος πoυ ανοιξε τον δρομο αυτης της ιδεολογιας που σημερα καταληγει στην θεωρία των genders, και που φτασαμε μεχρι στην προταση σε κυβερνητικο επιπεδο να καταργηθουν οι λεξεις "πατερας" και "μητερα" και να αντικατασταθουν απο "γονιος Α" και "γονιος Β" λοιπον αυτος ο δρομος εγκαινιαστηκε επι Μπιλ Κλιντον, και ηταν να σφραγοστει επι Χιλαρυ....

Κατι αλλο που διαφευγει σε πολλους και μπορει να φανει και αδιανοητο...

Εαν δεν εγιναν καποια πραγματα ακομα, οπως η καθιερωση της διαγραφης αυτων των λεξεων που ειπα παραπανω, η το να δινουν υποχρεωτικα παιγνιδια για αγορια στα κοριτσια και το αντιθετο ηδη απο το νηπιαγωγειο, η οποιος θελει να κανει ππαιδια με τα παιδια των αλλων κλπ...την γνωριζετε την ατζεντα αυτης της ιδεολογιας που αποτελει και την εκλογικη πελατεια της Χιλλαρυ, ειναι γιατι καποιοι "συνομοσιολογοι" αντεδρασαν μαζικα, τοσο μαζικα οσο δεν το εχετε μαθει καν, γιατι οι μεγαλυτερες διαδηλωσεις στην Γαλλία σε ολη της της ιστορια ηταν η Manif pour Tous , πριν δυο τρια χρονια, πολυ μεγαλυτερη απο την κινητοποιηση του Μαη 68, οταν εγινε προσπαθεια να προοθηθουν αυτες οι καινουριες προοδευτικες αρχες. Εαν δεν εγιναν καποια πραγμματα ακομα ειναι ισως, γιατι καποιοι εξακολουθουν να εχουν τα ματια τους ανοιχτα.το

Κομματια ενος παζλ που δεν εχουν τιποτα το κοινο μεταξυ τους ;
Μια πολιτικη κατευθυνση που δεν βασιζεται σε πολιτικα επιχειρηματα αλλα στις προσωπικες προτιμησεις καποιων ; Και να αποτελει κυρια πελατεια ψηφοφορων ;

Επετρεψε μου να αμφιβαλλω βασιζομενος στον ορθολογισμο. Και να υποψιαζομαι τους Κλιντον σαν διεφθαρμενους πολιτικους ( ηδη χωρις να κανω αναφορα στην οικονομικη διαχειρηση του ιδρυματος τους, η την εξωτερικη τους πολιτικη απο την εποχη που ο Μπιλ ανοιξε το κουτι της πανδωρας στα Βαλκανια γιατι θα επρεπε να γραφουμε σελιδες εδω περα)...

Agenda 21?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά τώρα θα συζητήσουμε αν όντως ισχύει ή όχι η νεοταξική τάση του μη προσδιορισμού του φύλου? Φυσικά και ισχύει...

Κώστα, η συλλογιστική σου έχει πρόβλημα... :)

Ακριβώς. Επειδή χρησιμοποίησα τη δικη σου συλλογιστική.

Έχω βγάλει ήδη. Έχεις για avatar τον Τέσλα. Αυτός ήταν σύγχρονος του Τζακ του Αντεροβγάλτη και ζούσε στο Λονδίνο την εποχή που δρούσε ο εν λόγω. Επίσης ήταν Σέρβος, και φαντάζομαι θα γνωρίζεις την πλούσια παράδοση των Βαλκανίων σε Βρυκόλακες, αιμοσταγείς δολοφόνους κλπ όπως ο γνωστός Ρουμάνος Vlad Τεπές. Ο νοών νοείτο...

Ο Τέσλα αποκλείεται να ήταν βρυκόλακας ή αιμοσταγής δολοφόνος διότι αυτές οι άρρωστες "ασχολίες" απαιτούν καθημερινή και νυχτερινή αφοσίωση... :)

Και που το ξέρεις εσύ αυτό;Όσο πάει και γίνεσαι πιο ύποπτος ξέρεις...

Σαν καρκίνος στο ζώδιο, ο Τέσλα ήταν εγωκεντρικός και εργασιομανής, δουλεύοντας πολλές φορές ολόκληρο το 24ωρο αφιερωμένος στο μοναδικό του πάθος που ήταν οι πρωτοποριακές εφευρέσεις.

Πολλές φορές χαρακτηρίστηκε δε "τρελός" τόσο για τις εμμονές του σε άγνωστες για την εποχή τεχνολογικές μεθόδους αλλά και για τις δηλώσεις του που αφορούσαν κάποια από τα πειράματά του.

Πέθανε μόνος στο δωμάτιό του ασχολούμενος με το πάθος του ενώ έξω από τη πόρτα είχε βάλει την επιγραφή «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ».

Όπως βλέπεις που καιρός για άλλα πάθη... :)

Βλέπω ότι δεν κανεις τον κόπο να διαψεύσεις τα λεγόμενα μου. Διατυπώθηκε κατηγορια εναντίον σου ότι είσαι serial killer, τι έχεις να πεις επί αυτού;

Agenda 21?

Καλά τώρα θα συζητήσουμε αν όντως ισχύει ή όχι η νεοταξική τάση του μη προσδιορισμού του φύλου? Φυσικά και ισχύει...

Αφου σου ειπα εισειγηθηκε επισημα σε κυβερνηικο ειπεδο και συγκεκριμενα στο Υπ. Παιδειας της Γαλλιας (ολα εδω ξεκινανε για την Ευρωπη για οσους δεν ειναι συνομωσιολογοι και δεν το ξερουν).

Μαθετε επισης επι δεκα χρονια τι αγωνα κανουν καμμια εκατοστη επιστημονες για την απαγορευση καποιων ουσιων (συγκεκριμενα 12) σε τροφες συσκευασιες καλλυντικα, και ευρισκε παντα αντισταση στο Ευρωπαϊκο κοινοβουλιο....

Δειτε ποσα χρονια πριν λεγανμε για το Bibrophene και την καταστρφικη ορμονικη διαταραχη που φερει στα παιδια, επρεπε να περασουν δεκα-δεκαπεντε χρονια απο τοτε που το λεγαν οι "συνομοσιολογοι" πριν καταργηθει πριν 3 χρονια νομιζω...

@ Σ.Τ. : την ατζεντα δεν ξερω αν την λενε 21...:FSGSFGS4:

Κώστα, με κατάλαβες ρε άτιμε...

Χωρίς πλάκα τώρα, η δική μου συλλογιστική πιστεύω ότι καταρρίπτει τη δική σου.

Εσύ κάνεις "συσχετιστικούς" συλλογισμούς που έχουν όμως μεγάλη "απόσταση" μεταξύ τους.

Η δική μου συλλογιστική βασίζεται σε διαπιστώσεις που ωρίμασαν με το καιρό και για τις οποίες δε βρέθηκε κάτι, as of now, που να τις καταρρίπτει.

Πας να φας την πίτσα σου να μη δεις και ένα stand up comedy βρε αδερφέ?
https://www.youtube.com/watch?v=GhbFiOHy0zQ&t=215s
Πρέπει να είναι πολύ καλό το προϊόν γιατί υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός όταν μιλάει για την πίτσα του μαγαζιού.

Καλά δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Από το πολύ σωστό "όποιος κάνει ένα ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξής του" περάσαμε με τη μια στο "αφού ο κόσμος είναι πανάθλιος, η μή ύπαρξη αποδείξεων δεν σημαίνει τίποτε".

Καλά θα μας τρελάνετε οι συνομωσιολόγοι?!?!?! τόσες χιλιετίες μαχών για ορθολογισμό και ανθρώπινα δικαιώματα τα διαγράφετε τόσο εύκολα?
Να σας ρωτήσω λοιπόν ευθέως:
Αν κατηγορήσω εγώ κάποιον από εσάς ότι είναι το Α ή το Β φριχτό πράγμα τότε αρκεί η κατηγορία και το γεγονός ότι ο κόσμος είναι άθλιος για να σας καταδικάσουμε????
Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι κάνετε το κόσμο 1000 φορές πιο άθλιο?

Και όχι, δεν είναι το ίδιο να λες "πιστεύω στον τάδε Θεό, δεν έχω το δικαίωμα? (εννοεί χωρίς να χρειάζεται να αποδείξω κάτι" με το να κατηγορώ ανθρώπους για εγκλήματα.

Απορώ!

Και όχι CR δεν γίνεται απόδειξη "ενώνοντας" αυθαίρετα κομμάτια του puzzle. Ποιού puzzle? Αυτού που έσπευσες να δεχτείς πριν περάσεις το παραμικρό από το τεστ της λογικής?
Στη Γαλλία ζεις, για την υπόθεση Ντρέυφους δεν έχεις ακούσει? Ζεις στη χώρα του ορθολογισμού και γράφεις αυτά τα πράγματα?

Ξέρετε τι είναι το 4chan? Έχετε την παραμικρή ιδέα?
έχετε δει τι γράφουν εκεί? και τι ανεβαζουν γενικότερα?

Και ναι... κοτζάμ σκάνδαλο με σατανισμούς, ανθρωποθυσίες, κανιβαλισμούς και παιδεραστίες και δεν έχει παρουσιαστεί ΕΝΑ (1) θύμα τόσο καιρό και θα σπεύσουμε να υιοθετήσουμε την ιστορία σαν αλήθεια?
Και να βγάζουμε την αμφισβήτηση προβληματική?
Έλεος!

Μη ψάχνετε παρακάτω... όταν οι αόριστες κατηγορίες (μόνο τέτοιες υπάρχουν μέχρις στιγμής) αρκούν για να βγουν συμπεράσματα για ανθρώπους τότε δεν χρειάζονται σκοτεινά κέντρα...το κακό έχει ήδη νικήσει....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χρήστο βγάζοντας απέξω το θρησκευτικό, μεταφυσικό κλπ προσωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο...ειδικά όταν έχει στα χέρια του εξουσία και δύναμη. Κανείς δεν καταδικάζει κανέναν, το νήμα άλλωστε προσφέρεται για παράθεση πληροφοριών προς συζήτηση, προβληματισμό αλλά και αμφισβήτηση. Γιατί κάνει τόσο εντύπωση η πιθανότητα να υπάρχουν παιδόφιλοι, καννίβαλοι και λοιποί διεστραμμένοι σε θέσεις εξουσίας? Επειδή δεν διώκονταί ποινικά? Με αυτή τη λογική όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολιτικοί είναι αθώοι...πόσοι έχουν συλληφθεί? Και δε μιλάμε για την Ελλαδίτσα με πρώην αφισσοκολλητάδες υπουργούς, αλλά για πανισχυρα λόμπι.
Αν μπείς στο σπίτι κάποιου γείτονα που σε καλεί για φαγητό και δείς πίνακες με δεμένα ημίγυμνα αγοράκια δεν έχεις ενδείξεις ότι κάτι στραβό συμβαίνει? Αν τραβήξεις φωτο τους πίνακες και τους ποστάρεις στο ιντερνετ κατηγορώντας τον ότι είναι παιδόφιλός ΝΑΙ ίσως είναι υπερβολικό γιατί δεν έχεις παραπάνω αποδείξεις. Θα το συζητήσεις όμως με τους φίλους σου, τη γυναίκα σου κοκ. Και φυσικά δε θα αφήσεις το γειτονα να σου φυλάξει τα παιδιά.

Last edited:

Επανέρχομαι (για τελευταία φορά να μην κουράζω) περί του θέματος με ένα λινκ με όλη την έρευνα για να γίνει και κατανοητή η πρεμούρα των mainstream media τον τελευταίο για τα "fake news" και τη "Ρωσική προπαγάνδα". Όποιος έχει το χρόνο (και το στομάχι) ας το τσεκάρει και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
https://dcpizzagate.wordpress.com/2016/11/07/first-blog-post/

Unexplained Vibration Discovered All Over The World

Λέτε να μην μας ανέχεται πλέον ο Δημιουργός?

http://tradcatknight.blogspot.gr/2016/12/unexplained-vibration-discovered-all.html
Για δημιουργος δεν ειναι πολυ δημιουργικος παντως. Μονο με φυσικες καταστροφες δειχνει την δυσαρεσκεια του; Κατακλυσμούς, σεισμους, μετεωρίτες; Και μαλιστα ολα με προειδοποιηση πριν την καταστροφη;

Unexplained Vibration Discovered All Over The World

Λέτε να μην μας ανέχεται πλέον ο Δημιουργός?

http://tradcatknight.blogspot.gr/2016/12/unexplained-vibration-discovered-all.html

Δύο τα τινά, ή δοκιμαστικές εκκινήσεις του Μπέβατρον θα ναι ή κάποια διαγαλαξιακή πορδή από κάτι τόσο μεγάλο που μακάρι να μην αντικρύσουμε ποτέ..

Με το Μπέβατρον απειλεί ο Τσίπρας τους Γερμανούς αν δεν κάνουν μείωση στο χρέος.

Η άφαντη κληρονομιά του συγχωρεμένου του Γκιόλβα προς τις ΕΔ.Θα μου πείτε και το "Άρτεμις" που έφτιαξε,όντως υπερόπλο αεράμυνας,άκλαφτο πήγε..

Παντως αυτο που παρατηρω (οχι μονο στο εν λογω ποστ η φορουμ) ειναι οτι
ακομα και αν υπαρξει καποια θεωρια που προσπαθει να ιχνηλατησει κατι υπαρκτο/πραγματικο
ολος ο προηγουμενος ορυμαγδος μπουρδολογιας ..... εχει φροντισει να την εκμηδενισει !!!!

Which is very interesting .... indeed ! :icon15:

Η αλλη ενδιαφερουσα πλευρα ειναι το που στρεφεται ενας λαος οταν δεν εχει .... παρον.
Οχι μονο καποιο παρον ευμαρειας αλλα καποια αξιολογη δεινοτητα/ικανοτητα ως εθνος
που ΟΛΑ τα υπολοιπα εθνη να αναγνωριζουν. Κατι σημαντικο (οχι υποτιμητικο/απαξιωτικο).

Οκ, ειχε καποτε (αφου το πε και ο Ομπαμιας :laugh:) ! ΣΗΜΕΡΑ oμως ..... ΤΙ ΕΧΕΙ ? :icon15:

Last edited:

Η άφαντη κληρονομιά του συγχωρεμένου του Γκιόλβα προς τις ΕΔ.Θα μου πείτε και το "Άρτεμις" που έφτιαξε,όντως υπερόπλο αεράμυνας,άκλαφτο πήγε..

Τι γνώμη έχεις γενικά για το Γκιόλβα Νίκο?

Γιατί αυτό που μου έχει μείνει από παλιά είναι το παρακάτω, ενώ ήταν εν ζωή:

«Ευτυχώς που πεθαίνω και δεν θα ζήσω όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που θα γίνουν το 2018»