ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων
Η κατσίκα δεν είναι ζώδιο...
Στο Κινέζικο ωροσκόπιο όμως είναι.
Η κατσίκα δεν είναι ζώδιο...
Στο Κινέζικο ωροσκόπιο όμως είναι.
Καλά δεν πιστεύω στα μάτια μου!
Από το πολύ σωστό "όποιος κάνει ένα ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξής του" περάσαμε με τη μια στο "αφού ο κόσμος είναι πανάθλιος, η μή ύπαρξη αποδείξεων δεν σημαίνει τίποτε".
Καλά θα μας τρελάνετε οι συνομωσιολόγοι?!?!?! τόσες χιλιετίες μαχών για ορθολογισμό και ανθρώπινα δικαιώματα τα διαγράφετε τόσο εύκολα?... όταν οι αόριστες κατηγορίες (μόνο τέτοιες υπάρχουν μέχρις στιγμής) αρκούν για να βγουν συμπεράσματα για ανθρώπους τότε δεν χρειάζονται σκοτεινά κέντρα...το κακό έχει ήδη νικήσει....
.....
Κώστα, η συλλογιστική σου έχει πρόβλημα...
Ακριβώς. Επειδή χρησιμοποίησα τη δικη σου συλλογιστική.
Έχω βγάλει ήδη. Έχεις για avatar τον Τέσλα. Αυτός ήταν σύγχρονος του Τζακ του Αντεροβγάλτη και ζούσε στο Λονδίνο την εποχή που δρούσε ο εν λόγω. Επίσης ήταν Σέρβος, και φαντάζομαι θα γνωρίζεις την πλούσια παράδοση των Βαλκανίων σε Βρυκόλακες, αιμοσταγείς δολοφόνους κλπ όπως ο γνωστός Ρουμάνος Vlad Τεπές. Ο νοών νοείτο...
Ο Τέσλα αποκλείεται να ήταν βρυκόλακας ή αιμοσταγής δολοφόνος διότι αυτές οι άρρωστες "ασχολίες" απαιτούν καθημερινή και νυχτερινή αφοσίωση...
Και που το ξέρεις εσύ αυτό;Όσο πάει και γίνεσαι πιο ύποπτος ξέρεις...
Σαν καρκίνος στο ζώδιο, ο Τέσλα ήταν εγωκεντρικός και εργασιομανής, δουλεύοντας πολλές φορές ολόκληρο το 24ωρο αφιερωμένος στο μοναδικό του πάθος που ήταν οι πρωτοποριακές εφευρέσεις.
Πολλές φορές χαρακτηρίστηκε δε "τρελός" τόσο για τις εμμονές του σε άγνωστες για την εποχή τεχνολογικές μεθόδους αλλά και για τις δηλώσεις του που αφορούσαν κάποια από τα πειράματά του.
Πέθανε μόνος στο δωμάτιό του ασχολούμενος με το πάθος του ενώ έξω από τη πόρτα είχε βάλει την επιγραφή «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ».
Όπως βλέπεις που καιρός για άλλα πάθη...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Agenda 21?
Καλά τώρα θα συζητήσουμε αν όντως ισχύει ή όχι η νεοταξική τάση του μη προσδιορισμού του φύλου? Φυσικά και ισχύει...
Τελικα .... υπαρχει θεος η δεν υπαρχει ? :flute:
Καλά δεν πιστεύω στα μάτια μου!
Από το πολύ σωστό "όποιος κάνει ένα ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξής του" περάσαμε με τη μια στο "αφού ο κόσμος είναι πανάθλιος, η μή ύπαρξη αποδείξεων δεν σημαίνει τίποτε".
Καλά θα μας τρελάνετε οι συνομωσιολόγοι?!?!?! τόσες χιλιετίες μαχών για ορθολογισμό και ανθρώπινα δικαιώματα τα διαγράφετε τόσο εύκολα?
Να σας ρωτήσω λοιπόν ευθέως:
Αν κατηγορήσω εγώ κάποιον από εσάς ότι είναι το Α ή το Β φριχτό πράγμα τότε αρκεί η κατηγορία και το γεγονός ότι ο κόσμος είναι άθλιος για να σας καταδικάσουμε????
Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι κάνετε το κόσμο 1000 φορές πιο άθλιο?
Και όχι, δεν είναι το ίδιο να λες "πιστεύω στον τάδε Θεό, δεν έχω το δικαίωμα? (εννοεί χωρίς να χρειάζεται να αποδείξω κάτι" με το να κατηγορώ ανθρώπους για εγκλήματα.
Απορώ!
Και όχι CR δεν γίνεται απόδειξη "ενώνοντας" αυθαίρετα κομμάτια του puzzle. Ποιού puzzle? Αυτού που έσπευσες να δεχτείς πριν περάσεις το παραμικρό από το τεστ της λογικής?
Στη Γαλλία ζεις, για την υπόθεση Ντρέυφους δεν έχεις ακούσει? Ζεις στη χώρα του ορθολογισμού και γράφεις αυτά τα πράγματα?
Ξέρετε τι είναι το 4chan? Έχετε την παραμικρή ιδέα?
έχετε δει τι γράφουν εκεί? και τι ανεβαζουν γενικότερα?
Και ναι... κοτζάμ σκάνδαλο με σατανισμούς, ανθρωποθυσίες, κανιβαλισμούς και παιδεραστίες και δεν έχει παρουσιαστεί ΕΝΑ (1) θύμα τόσο καιρό και θα σπεύσουμε να υιοθετήσουμε την ιστορία σαν αλήθεια?
Και να βγάζουμε την αμφισβήτηση προβληματική?
Έλεος!
Μη ψάχνετε παρακάτω... όταν οι αόριστες κατηγορίες (μόνο τέτοιες υπάρχουν μέχρις στιγμής) αρκούν για να βγουν συμπεράσματα για ανθρώπους τότε δεν χρειάζονται σκοτεινά κέντρα...το κακό έχει ήδη νικήσει....
Για δημιουργος δεν ειναι πολυ δημιουργικος παντως. Μονο με φυσικες καταστροφες δειχνει την δυσαρεσκεια του; Κατακλυσμούς, σεισμους, μετεωρίτες; Και μαλιστα ολα με προειδοποιηση πριν την καταστροφη;Unexplained Vibration Discovered All Over The World
Λέτε να μην μας ανέχεται πλέον ο Δημιουργός?
http://tradcatknight.blogspot.gr/2016/12/unexplained-vibration-discovered-all.html
Unexplained Vibration Discovered All Over The World
Λέτε να μην μας ανέχεται πλέον ο Δημιουργός?
http://tradcatknight.blogspot.gr/2016/12/unexplained-vibration-discovered-all.html
Ελληνικο υπεροπλο ακτινων πλασματος :guitarist:transgalaxian fart. Αστείο ακούγεται.
Το Μπέβατρον τι είναι?
Η άφαντη κληρονομιά του συγχωρεμένου του Γκιόλβα προς τις ΕΔ.Θα μου πείτε και το "Άρτεμις" που έφτιαξε,όντως υπερόπλο αεράμυνας,άκλαφτο πήγε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.