Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Ο Γκιόλβας Σταύρο ήταν κατά τη γνώμη μου ένας κορυφαίος φυσικός-ηλεκτρονικός-εφευρέτης,που αν δεν είχε μπλεχτεί με το σύμπαν της συνομωσίας θα έκανε τεράστια καριέρα.Βέβαια υπήρξε προς τιμήν του αντισυστημικός.

Είχε προβλέψει επίσης με ακρίβεια το θάνατό του καθώς και το παραπάνω... για το 2018!

Oρίστε γράφουν τα γνωστά sites και βιβλία ότι το Artemis ήταν υπερόπλο....
Τι θα γίνει με σένα ρε φίλε ότι παπαριά υπάρχει θα την γράψεις χωρίς να την ελέγχεις; Πως θα συνομιλούμε μαζί σου;
Το Artemis ήταν δυο διπλά αυτόματα κανόνια 30 χιλιοστών Mauser MK30 ενωμένα. Για το 1940 ότι καλύτερο. Για το 1982 ήδη απαρχαιωμένο όπλο συγκριτικά με τα εδάφους αέρους κατευθυνόμενα βλήματα ακόμα και τα χειρός.

Και δεν έχει καμία σχέση ο Γκιόλβας δύο άλλοι το έφτιαξαν οι Αναστάσιος Γεωργίου και Αθανάσιος Καλλιγέρης.

Από που ενημερώνεσαι από το ProNEWS από βιβλία του ενός τρελού που δεν θυμάμαι το όνομα του στην τηλεόραση που λέει ότι οι Έλληνες είναι από τους Ελ και κάτι τέτοια τρελά;

Ο Γκιόλβας Σταύρο ήταν κατά τη γνώμη μου ένας κορυφαίος φυσικός-ηλεκτρονικός-εφευρέτης,που αν δεν είχε μπλεχτεί με το σύμπαν της συνομωσίας θα έκανε τεράστια καριέρα.Βέβαια υπήρξε προς τιμήν του αντισυστημικός.

Εχω ακουσει για αυτον, και χρονια ψαχνω να δω εαν προκειται για μεγαλη τσαρλατανια της χωρας μας (αλλη μια δηλαδη) η για οντως κατι σοβαρο.
Και δεν εβρισκα σοβαρη απαντηση ειτε σε κατι τραγικους που την εχουν δει Διας κι ετσι επεφτα, ειτε σε κατι καθαρα μισελληνες τυπου indymedia που βρισκαν ευκαιρια να χλευασουν και να βρισουν.

Μπορω να πω οτι αυτο το ποστ σου με καλυπτει καπως στην "απορία" μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Unexplained Vibration Discovered All Over The World

Λέτε να μην μας ανέχεται πλέον ο Δημιουργός?

http://tradcatknight.blogspot.gr/2016/12/unexplained-vibration-discovered-all.html

Εγω απορω με τα νευρα του, πως μας αντεχει ακομα.

Cyclist, σε ποιον απευθύνεσαι?

Σε εσένα απευθύνομαι βρε άνθρωπε. Είδες έστω μια φωτογραφία στην ζωή σου από το artemis; Μας γράφεις ότι είναι υπερόπλο του Γκιόλβια. Το διαβάζει κάποιος και φτιάχνει μια άποψη. Ξεκινάμε από τα βασικά της ζωής. Δεν διαδίδουμε ότι να ναι όπου να ναι. Εδώ μέσα είμαστε σοβαροί άνθρωποι.

Αυτό είναι το Artemis. σου μοιάζει για υπερόπλο; Ψάχνουμε διαβάζουμε και μετά δίνουμε μια πληροφορία για ένα πράγμα. Αυτό είναι φανερό πράγμα δεν είναι πίστη και αέρας και Παίσιος να θιχτείς. Διάβασες ποιός το έχει φτιάξει;
img_25_7248_31172749504.jpg

Ναι αλλα το μεγκατρον;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγραψα εγώ πουθενά για Άρτεμις?

Θα σε παρακαλέσω να μην μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο. Επιπλέον εκτίθεσαι...

Θα προτεινα να μην χρησιμοποιυνται λεξεις και ονοματα των οποιων δεν γνωριζουμε την "εμβελεια" τους οταν χρησιμοποιουνται ανορθως.

:a0210: :a0210: :a0210:

Εχω εναν φιλο συνομοσιολογο, αλλα οταν λεμε συνομοσιολογο oχι αστεια, επαγγελματια, εχει ντοκτορα πολιτικων επιστημων με ειδικευση στην Σοβιετολογια. Εφτασε να τρελλαθει ο ανθρωπος (επικινδυνο πραγμα η συνομοσιολογια i do confirm).

Αυτος πριν 5-6-7 χρονια μου μιλαγε για το Μπεβατρον και αρχισε να με ρωταει για τον Γκιολβα. Δεν τον ηξερα εγω.

Τελικα .... λειτουργει αυτο το HAARP ? .... :chinese: ....

Σεισμοι, πλυμμηρες, ξηρασιες, τυφωνες, καταιγιδες .... (τρελλαθηκαμε πια :p)

Στο καλο να παει -bye- ....

(πριν μια δεκαετια ... ολοι οι "σοβαροι" ανθρωποι ... με αυτο ασχολουνταν :p)

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Όλες οι καλές συνωμοσίες δεν αποκαλύπτονται ποτέ ή εν πάση περιπτώσει αποκαλύπτονται όταν δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον ή κίνδυνος (συνήθως με την πάροδο πολλών ετών). Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθεί μια συνωμοσία μυστική και σίγουρη είναι να αποτελέσει αντικείμενο της συνωμοσιολογίας. Είναι βέβαιο ότι θα επικρατήσει το χάος και η αλήθεια θα θαφτεί βαθύτερα αντί να αποκαλυφθεί.:smile:

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Όλες οι καλές συνωμοσίες δεν αποκαλύπτονται ποτέ ή εν πάση περιπτώσει αποκαλύπτονται όταν δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον ή κίνδυνος (συνήθως με την πάροδο πολλών ετών). Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθεί μια συνωμοσία μυστική και σίγουρη είναι να αποτελέσει αντικείμενο της συνωμοσιολογίας. Είναι βέβαιο ότι θα επικρατήσει το χάος και η αλήθεια θα θαφτεί βαθύτερα αντί να αποκαλυφθεί.:smile:

Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα απολύτως μυστήριο και συνωμοσία. Ο "επιστήμων" Γκιόλβας φρόντιζε να εξηγεί τα πάντα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια, όπου ανέλυε πχ την περίπτωση του κρυμμένου στον Όλυμπο διαστημικού οχήματος το οποίο είχε φτιάξει με τεχνολογία που του έδωσε η ομάδα Έψιλον και άλλα τέτοια υπέροχα. Από τα πάνελ αυτά εννοείται ότι δεν έλλειπαν τεράστιες μορφές των ελληνικών καρτούν όπως Φουράκης, Πάλμος κλπ κλπ.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο για να αποφανθεί κανείς ότι έιτε:

- Έπαιρνε LSD
- Ήταν ένα από τα μεγαλυτερα τρολς που πέρασε από τη χώρα μας

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει προσπάθεια από την ελληνική wikipedia ώστε να διασταυρθούν τα όσα ισχυριζόταν περί ευρεσιτεχνιών, σπουδών κλπ, αλλά μια που κανείς δεν κατάφερε να βρει κανένα στοιχείο, τελικά αφαίρεσαν (πάλι καλά) την καταχώριση.

Ολα συνομωσια ειναι
Απο την εποχη Αβελ και Καϊν μια ζωη συνομωσιες ειμασε

Το διαστημοπλοιο υπαρχει λογικα, πως αλλιως ηρθαν τα ουφο που μας κυβερνανε;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα απολύτως μυστήριο και συνωμοσία. Ο "επιστήμων" Γκιόλβας φρόντιζε να εξηγεί τα πάντα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια, όπου ανέλυε πχ την περίπτωση του κρυμμένου στον Όλυμπο διαστημικού οχήματος το οποίο είχε φτιάξει με τεχνολογία που του έδωσε η ομάδα Έψιλον και άλλα τέτοια υπέροχα. Από τα πάνελ αυτά εννοείται ότι δεν έλλειπαν τεράστιες μορφές των ελληνικών καρτούν όπως Φουράκης, Πάλμος κλπ κλπ.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο για να αποφανθεί κανείς ότι έιτε:

- Έπαιρνε LSD
- Ήταν ένα από τα μεγαλυτερα τρολς που πέρασε από τη χώρα μας

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει προσπάθεια από την ελληνική wikipedia ώστε να διασταυρθούν τα όσα ισχυριζόταν περί ευρεσιτεχνιών, σπουδών κλπ, αλλά μια που κανείς δεν κατάφερε να βρει κανένα στοιχείο, τελικά αφαίρεσαν (πάλι καλά) την καταχώριση.

Γενική παρατήρηση έκανα, Μιχάλη, όχι ειδική για τον Γκιόλβα.-bye-

Ξαναλέω, λοιπόν, ότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τα ''κουβάρια'', ασφαλώς, δεν πρέπει να είναι αιθεροβάμων ώστε να πιστεύει ότι αυτά που ψάχνει θα τα βρει ούτε στην wiki, ούτε στην πρώτη σελίδα του google. Αν τα βρει εκεί, τότε για ποια συνωμοσία μιλάμε?:D

Το διαστημοπλοιο υπαρχει λογικα, πως αλλιως ηρθαν τα ουφο που μας κυβερνανε;

(Τς τς τς τς ..... πληρης αγνοια ! :icon15:)

Φιλτατε .... τα σκαφη ειναι ντεμοντε. Πασε και μπαναλ. Τρε μπαναλ ....

Η κυριλε νομεκλατουρα του γαλαξια ... χρησιμοποιει σκουληκο(μερμηγκο)τρυπες. :proud:
Διαβασε και τιποτα (εδω στο AVclub). :smash: