Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το διαστημοπλοιο υπαρχει λογικα, πως αλλιως ηρθαν τα ουφο που μας κυβερνανε;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

..

Attachments

• Beam-Me-Up-Scotty-Star-Trek-breakthrough-technology.jpg
    Beam-Me-Up-Scotty-Star-Trek-breakthrough-technology.jpg
    158.8 KB · Views: 162

Σε εσένα απευθύνομαι βρε άνθρωπε. Είδες έστω μια φωτογραφία στην ζωή σου από το artemis; Μας γράφεις ότι είναι υπερόπλο του Γκιόλβια. Το διαβάζει κάποιος και φτιάχνει μια άποψη. Ξεκινάμε από τα βασικά της ζωής. Δεν διαδίδουμε ότι να ναι όπου να ναι. Εδώ μέσα είμαστε σοβαροί άνθρωποι.

Αυτό είναι το Artemis. σου μοιάζει για υπερόπλο; Ψάχνουμε διαβάζουμε και μετά δίνουμε μια πληροφορία για ένα πράγμα. Αυτό είναι φανερό πράγμα δεν είναι πίστη και αέρας και Παίσιος να θιχτείς. Διάβασες ποιός το έχει φτιάξει;
img_25_7248_31172749504.jpg

Για το Άρτεμις είπα εγώ.Πιστεύεις ότι το ύφος σου είναι πρέπον;

Πρόκειται για μια επικώς καλά στημένη on line φάρσα από μέλη του 4chan (γνωστό geeky social website).

Η συγκεκριμένη φάρσα, απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι το κοινό διψάει για θεωρία συνωμοσίας και ουδέν ενδιαφέρον έχει για την οποιαδήποτε διασταύρωση πληροφοριών. Αν διαβάσετε τα πρώτα "ρεπορτάζ" με την ανάλυση του συγκεκριμένου "σκανδάλου", ετοιμαστείτε για λογικά άλματα τα οποία μπορεί να ξεμπροστιάσει ακόμη και παιδί του δημοτικού.

Eχω μια πολυ δυνατη θεωρια συνομωσιας .... για τον κυριο Χατζηγεωργιου :p >

Ο JJ ηταν διπλος πρακτορας της Disney για να αλωθει το fanbase των απανταχου trekkies ?

Περιμενω (μονο) σοβαρη αναλυση :p .....

Και μια ερωτηση (απο μενα) για μενα >
γιατι ο βασιλικος πιγκουινος της Παταγονιας κανει 20 οισοφαγικες παλινδρομησεις την ημερα
για να ταισει τα μικρα του ? Για να γινομαι τουρκος :icon15: (και σιχτιριζω την μιζερη υπαρξη μου) ?

Aστα Σταυρο ...

ενα σκατουλακι της φυσης ... μας αποδεικνυει οτι ειμαστε ειδος ... για τα μπαζομπαζα ! :icon15:

Oυτε εναν σοβαρο οισοφαγο δεν εχουμε ..... (σακατικα πλασματα, σιχτιρ :icon15:)

Βρε συ, τρέχει άλλο κώδικα αυτό.

Αμάν και συ. Συγκρίνεις τον πιγκουίνο με την - απεριορίστων δυνατοτήτων - ανθρώπινη ύπαρξη!

Για το Άρτεμις είπα εγώ.Πιστεύεις ότι το ύφος σου είναι πρέπον;

Το Artemis είχε πυροβόλα Maouser (γερμανικά) σε κιλλίβαντα της ΚUKA (επίσης γερμανικής σχεδίασης).Τι φοβερή ελληνική εφεύρεση ήταν;

Βρε συ, τρέχει άλλο κώδικα αυτό.

Αμάν και συ. Συγκρίνεις τον πιγκουίνο με την - απεριορίστων δυνατοτήτων - ανθρώπινη ύπαρξη!
Εγω νομιζω οτι ειμαστε .... τρανη αποδειξη θεωριας διαστροφης (ουτε καν συνομωσιας).

Ο Μηχανικος που μας εφτιαξε (ρωτηστε και τον Riddley :rolleyes:, να μαθαινετε) ειπε, καποτε ....
"Αντι να παρω το πιο πετυχημενο εξελικτικα ειδος .... και να του εμφυσησω ευφυια
δεν παιρνω το πιο αποτυχημενο, αυτο που δεν εχει καμια γονιδιακη υπεροχη, καμια εξειδικευση
και υπεροχη στο περιβαλλον του ..... να δουμε ποσο μακρια μπορει να φτασει .... το σακατικο ?"

Ειναι .... η δεν ειναι .... υπερτατη αποδειξη διεστραμμενου Μηχανικου ? :icon15:

Εγώ πριν τα πήρα στο κρανίο και συγνώμη για την συμπεριφορά, αλλά υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα.

Δεν μπορείς πλεον να κάνεις κανονική συνομιλία ούτε για το πιο απλό θέμα. Κάθε θέμα έχει αλωθεί από τις ψεύτικες ιστορίες των εκμεταλλευτών της ανθρώπινης αδυναμίας να ξεχωρίσει τις πραγματικές από τις ψεύτικες ειδήσεις, τους κανόνες της φυσικής, βασικές γνώσεις, για κάθε θέμα από ένα μηχανολογικό απλό θέμα, μέχρι τι είδους άνθρωπος ήταν ο Γκιόλβιας.

Άλλος λέει υπερόπλο ένα διπλό πολυβόλο των 30mm σχεδόν όλοι έχουμε δει το artemis και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που βλέπουμε! Γιατί; γιατί γράφουν παραμύθια κάποιοι σε διάφορα sites.

Ένας άλλος λέει ότι ο Γκιόλβας ήταν κορυφαίος επιστήμονας. Τι ακριβώς έφευρε ο Γκιόλβας μπορεί κάποιος να μας πει;

Το διάβασα στο internet, το διάβασα σε βιβλίο δεν σημαίνει ότι αυτό το πράγμα είναι πραγματικότητα. Χρειάζεται ψάξιμο, χρειάζεται μελέτη, διασταύρωση είναι τρομερό θα έρθει στιγμή που δεν θα εμπιστεύομαστε τίποτα.

Εγω νομιζω οτι ειμαστε .... τρανη αποδειξη θεωριας διαστροφης (ουτε καν συνομωσιας).

Ο Μηχανικος που μας εφτιαξε (ρωτηστε και τον Riddley :rolleyes:, να μαθαινετε) ειπε, καποτε ....
"Αντι να παρω το πιο πετυχημενο εξελικτικα ειδος .... και να του εμφυσησω ευφυια
δεν παιρνω το πιο αποτυχημενο, αυτο που δεν εχει καμια γονιδιακη υπεροχη, καμια εξειδικευση
και υπεροχη στο περιβαλλον του ..... να δουμε ποσο μακρια μπορει να φτασει .... το σακατικο ?"

Ειναι .... η δεν ειναι .... η υπερτατη αποδειξη διεστραμμενου Μηχανικου ?

Το μυαλό μου μπλόκαρε. Κάτσε να κάνω restart (παίρνει ώρα)...

Την εποχή που εφευρέθηκε δεν υπήρχε παγκοσμίως άλλο αντιαεροπορικό σύστημα κινητικής ενέργειας (με βλήματα δηλαδή) με διπλό εγκλωβισμό στόχου.Ως τότε σημάδευαν με σταυρόνημα.Σχεδιάστηκε πολύ παλαιότερα απο ότι υλοποιήθηκε,ως τότε βέβαια ήταν ήδη πεπαλαιωμένο.

Το μυαλό μου μπλόκαρε. Κάτσε να κάνω restart (παίρνει ώρα)...

Kαλα ... για να μην σε ζαλιζω με λινκς .... πριν 3μισυ εκατομμυρια χρονια, δεν ημασταν κατι το ιδιαιτερο.
Γονιδιακα, ημασταν εξελιξη (υπερμεγεθων) λεμουριων .... που ζουσαν και αναπαραγονταν στα κλαδια !
Υπηρχαν πολυ πιο πετυχημενα ειδη (γονιδιακα) απο μας ...

... ομως .... ο μηχανικος ηταν διεστραμμενος !

Εγώ πριν τα πήρα στο κρανίο και συγνώμη για την συμπεριφορά, αλλά υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα.

Δεν μπορείς πλεον να κάνεις κανονική συνομιλία ούτε για το πιο απλό θέμα. Κάθε θέμα έχει αλωθεί από τις ψεύτικες ιστορίες των εκμεταλλευτών της ανθρώπινης αδυναμίας να ξεχωρίσει τις πραγματικές από τις ψεύτικες ειδήσεις, τους κανόνες της φυσικής, βασικές γνώσεις, για κάθε θέμα από ένα μηχανολογικό απλό θέμα, μέχρι τι είδους άνθρωπος ήταν ο Γκιόλβιας.

Άλλος λέει υπερόπλο ένα διπλό πολυβόλο των 30mm σχεδόν όλοι έχουμε δει το artemis και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που βλέπουμε! Γιατί; γιατί γράφουν παραμύθια κάποιοι σε διάφορα sites.

Ένας άλλος λέει ότι ο Γκιόλβας ήταν κορυφαίος επιστήμονας. Τι ακριβώς έφευρε ο Γκιόλβας μπορεί κάποιος να μας πει;

Το διάβασα στο internet, το διάβασα σε βιβλίο δεν σημαίνει ότι αυτό το πράγμα είναι πραγματικότητα. Χρειάζεται ψάξιμο, χρειάζεται μελέτη, διασταύρωση είναι τρομερό θα έρθει στιγμή που δεν θα εμπιστεύομαστε τίποτα.

Έχεις αντιληφθεί πως ποστάρεις σε νήμα που εξ'ορισμού είναι ιστορίες φαντασμάτων;Μπορείς κάλλιστα να μη συμμετέχεις.Α,και ας φιλτράρουμε πρώτα τις "ειδήσεις" που μας σερβίρουν οι "έγκυρες" πηγές και που καθορίζουν τη ζωή μας και μετά ας κρίνουμε τις όποιες γραφικότητες που χρησιμοποιούνται κυρίως ως ψυχαγωγικές.

Δεν υπήρχε άνθρωπος πριν 3Μ χρόνια. Όρθιο "ανθρωποειδές" μπορεί.

Αρχίσαμε...

Α ναι .... ξεχασα .... τον Δαρβινο τον εχεις τιμωρημενο (εξω στο μπαλκονι). :laugh:

Τεσπα .... μου περασε ως ιδεα ... και ειπα να την καταθεσω. -bye-

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Eχω μια πολυ δυνατη θεωρια συνομωσιας .... για τον κυριο Χατζηγεωργιου :p >

Ο JJ ηταν διπλος πρακτορας της Disney για να αλωθει το fanbase των απανταχου trekkies ?

Περιμενω (μονο) σοβαρη αναλυση :p .....

Τα έχεις μπερδέψει τελείως. Μιλάς για JJ και trekkies στην ίδια πρόταση και επιθυμείς και σοβαρή ανάλυση μάλιστα...-bye-

ΥΓ

Τις συνωμοσίες τις κάνουν έξυπνοι άνθρωποι. Ο JJ είναι ένας ηλίθιος.