Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων
Βρε Σταυρο ... τι μου ευχεσαι ?
Κατι που μου πηρε τριαντα και πλεον χρονια να κατανοησω και απεξαρτηθω ?
Ειναι δυνατον να θελω να γυρισω πισω στον φοβο και την ανελευθερια ?
Τι μου ευχεσαι φιλε μου ?
Υστεροπληκτρον : Sorry, τωρα ειδα το cyclist ... δεν ισχυει το ποστ μου !
Λαθη ειμαστε, λαθη κανουμε
Βλεπεις...καταληγεις μετα 30 χρονια σκεψης λες...
Μπορει και να ειναι λαθος η καταληξη σου. Με λαθος δεδωμενα εξ'αρχης.
Ξεκινατε ( εσυ ο συκλιστ κλπ) με προσωπικα συμπερασματα και τα παρουσιαζετε σαν στοιχεια αποδειξεις κλπ...
Το ιερατειο, η συνομωσια αυτοι που θελησαν να υποταξουν τους μπηξε και υτοι που πλανησε τους δηξε κλπ...
Με τι στοιχεια ;
Γιαυτο σου ειπα...Ποιοι Ποτε Πως ; Πως συνδεονται μεταξυ τους, τι ειπαν κλπ...
Με λιγα λογια ο καθενας πεταει μιια αερολογια του τυπου "παραμυθια ειναι για να φοβομαστε"...και αερα πατερα...
Εγω δεν φοβαμαι, εσυ αν φοβοσουν ειναι αλλο θεμα. Ολοι οι Χριστιανοι που γνωριζω δεν φοβουνται. Και οχι μονο δεν φοβουνται αλλα ριχνουν γαντι στον φοβο οσο δεν μπορεις να το διανοηθεις.
Και δεν μπορεις να το διανοηθεις γιατι δεν γνωριζεις.
Εγω που γνωριζω γιατι εχω φιλους που εχουν συμετασχει σε ευαγγελισμο πληθυσμων, που δεν πατα πια κανεις το ποδι του. Και τους βλεπεις να αγκαλιαζουν την πιστη του Χριστου μεσα στους δημιους τους. Και το κανουν και δεν φοβουνται. Τωρα εσυ η αλλοι γιατι φοβοντουσαν και τι με συγχωρεις αλλα ειναι προσωπικο σας θεμα, και οχι θεμα ουτε του Θεου ουτε της εκκλησιας του.
ΥΓ. Αυτο που λες οτι οι αρχαιοι δεν πιστευαν ετσι αλλα ππιτευαν αλλιως κλπ....Μεγαλη ανακριβεια και γενικευση που κυκλοφορει υρεως ακριβως επειδη ειναι ευκολο και γενικευση.
Τι πιστευαν οι αρχαιοι ;;; ΠΟΙΟΙ αρχαιοι (για τους Ελληνες μιλω μην ανυσηχεις δεν στελνω την μπαλα στην Βαβυλωνα η στην Κινα) ; Πιστευαν ολοι το ιδιο και με τον ιδιο τροπο κλπ...
Μεγαλες μπαρουφες ακουμε επι του θεματος απ'οπου εχουν βγει και ολα αυτα τα παγανιστικα ψευδοκινηματα πατρωων θρησκειων.
Λοιπον να τα παιρνουμε σαν δεδωμενα για να κρινουμε τι ; Αφου εξ αρχης δεν εχουμε αντιληψη του τι εννοιωθαν και πιστευαν οι μεν τι οι δε και τι οι παραδε...
Ας λεμε καλυτερα εγω πιστευω πως δεν...ειναι πιο απλο και πιο εγκυρο απο το να κατεβαζουμε αρχαιους, ψυχολογικα βιωματα κλπ...