Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Και αυτο, Νικο .... και αυτο !

Ο Ιουνιος μπηκε με κατι ΨΥΧΡΕΣ ... τυφλα να χει ο Οκτωμβριος !

Μονο εσυ φορεσες μπουφαν ? Εμεις που βρισκομαστε 1000 χλμ βορειοτερα, ζακετουλα φορεσαμε ?

Τις τελευταιες 2 μερες ανεβηκε η θερμοκρασια αλλα σε καμια περιπτωση το ΜΠΑΜ που συνεβη μεσα στον Μαϊο.

Τροφη για προβληματισμο :rolleyes: ... που καταναλωνουν (και ρυπαινουν) φτωχοι και πλουσιοι !

ETS-9vSXYAA0qh2

https://www.bbc.com/news/business-51906530
https://www.independent.co.uk/envir...ional-study-university-of-leeds-a9407226.html

Φυσικα, ολα αυτα ΔΕΝ ειναι θεωριες συνομωσιας .... αλλα ξεκιναμε απο αυτα ... για να φτασουμε και στα πιο δυστοπικα.
Δηλαδη, πως θα την σκαπουλαρουν οι Μιδες, απο billion $ και πανω (η πως νομιζουμε οτι θα την σκαπουλαρουν).

Re: Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Από την άλλη για πες μου την δική σου κρίση για κάποιον που είναι γονιός, έχει κάνει ο ίδιος όλα τα εμβόλια σαν παιδί και είναι μια χαρά, δεν δίνει σημασία σε όσα του λέει ο γιατρός του παιδιού του (που σπούδασε αυτό το πράγμα) αλλά βασιζόμενος σε κάτι που διάβασε στο internet αποφασίζει και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ τα εμβόλια στο παιδί του.

Πως τον χαρακτηρίζεις αυτόν? Που τον κατατάσεις? ή έχει την δικαιολογία ότι δεν σπούδασε γιατρός?

Όχι άλλο κάρβουνο.

Αυτοι οι τυποι εχουν πολυ γελιο οταν τους πετυχαινεις στην πραγματικη ζωη, γιατι μεσα στα φορουμς που διαβαζω διαφορα δε καθομαι καν να ασχοληθω.

Πετυχα προχτες εναν που ελεγε δε ξανακανω εμβολιο. Του λεω γιατι; Εεεε το συστημα και το κρατος μου λεει, δε θα κανω ο,τι λενε. Δλδ του λεω; Και με κοιταζε σα χανος τελειωνοντας καπως ετσι η "κουβεντα".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτοι οι τυποι εχουν πολυ γελιο οταν τους πετυχαινεις στην πραγματικη ζωη, γιατι μεσα στα φορουμς που διαβαζω διαφορα δε καθομαι καν να ασχοληθω.

Πετυχα προχτες εναν που ελεγε δε ξανακανω εμβολιο. Του λεω γιατι; Εεεε το συστημα και το κρατος μου λεει, δε θα κανω ο,τι λενε. Δλδ του λεω; Και με κοιταζε σα χανος τελειωνοντας καπως ετσι η "κουβεντα".

Παντως αν καταλαβαινω απο τον τονο και τον διαλογο μαζι σου, μαλλον ειναι ενηλικας και εχει κανει τα εμβολια του. Εκτος του τετανου που προληπτικα μπορει ακομα να κανει "υπενθημησεις"...(αυτο το κανω και γω), αντε και για την γριπη αν του καθεται ασχημα. Αρα τι να κανει παραπανω στην ηλικια αυτη ;

Μηπως εννοει κατι αλλο ; Οτι αν του βγαλουν ξαφνικα και αρων αρων ενα εμβολιο που θα ειναι ταμαμ για τον κοροναβιρους ;

Παντως αν καταλαβαινω απο τον τονο και τον διαλογο μαζι σου, μαλλον ειναι ενηλικας και εχει κανει τα εμβολια του. Εκτος του τετανου που προληπτικα μπορει ακομα να κανει "υπενθημησεις"...(αυτο το κανω και γω), αντε και για την γριπη αν του καθεται ασχημα. Αρα τι να κανει παραπανω στην ηλικια αυτη ;

Μηπως εννοει κατι αλλο ; Οτι αν του βγαλουν ξαφνικα και αρων αρων ενα εμβολιο που θα ειναι ταμαμ για τον κοροναβιρους ;

Πολυ σωστα καταλαβες, 40αρης εμβολιο για κοβιντ (αν γινομασταν ιταλια θα το σκεφτοταν), επαναληπτικα και εμβολια μελλοντικων παιδιων.

Πολυ σωστα καταλαβες, 40αρης εμβολιο για κοβιντ (αν γινομασταν ιταλια θα το σκεφτοταν), επαναληπτικα και εμβολια μελλοντικων παιδιων.

Ε αμα προκειται για ενα εμβολιο που θα μας βγαλουν σαν λαγουδακι απο το καπελο προς κανα Σεπτεβρη μερια, και γω το ιδιο.
Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη για να τρεξω να το κανω.

Θα συρθουμε να το κανουμε. Γιατι ηδη τα "χουμε κανει" πανω μας (το τελευταιο τριμηνο). Απο φοβο και μονο !

Το θεμα ειναι οτι ακομα και νανορομποτ να μην υπαρχει στο εμβολιο (που να κολυμπαει στο αιμα, χωρις να το πολεμουν τα λευκα)
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει που εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φτασει το DNA tampering. Απο το λιγο που διαβαζω, ΟΛΟΙ διατεινονται οτι δεν μπορουν
να πειραξουν συγκεκριμενα νουκλεοτιδια, αλλα ομαδες ολοκληρες απο νουνκλεϊνικους δεσμους. Το οποιο μεταφραζεται σε
τερατομορφια η θανατο ... δηλαδη, κατι που δεν μπορεις να κρυψεις κατω απο την ατακα "τυχαια μεταλλαξη του ενος".

Ομως αν εχουν βρει τροπο να πειραζουν μονο ΕΝΑΝ δεσμο ? Θα εβγαινε με τυμπανοκρουσιες σε paper στο διαδικτυο ?

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Νανορομποτ στα εμβολια που ενεργοποιουνται με το 5g για να με κανουν απο Liverpool, Manchester;;; Ουτε εγω θα το κανω!

Εγω δε θα παω σε τοσο βαθεια αναλυση.

Εχω ακουσει (απο γιατρους) οτι το πιθανο εμβολιο κατα του κορωναϊου θα ειναι η πιο μεγαλη μπιζνα του αιωνα, και οτι θα ειναι τελειως αφελες να σκεφτουμε οτι δεν υπαρχουν τεραστεια οικονομικα συμφεροντα σε αυτη την κουρσα. Ουτε που το βαζει το μυαλο μας.
Και η απαραιτητη αποσταση και χρονος που χρειαζονται για να δοκιμαζεται πραγματικα ενα εβολιο. Υπαρχουν πολλα που εχουν αποτυχει τελευταια σε τετοιες κουρσες (για διαφορα που δεν θυμαμαι) και για το σαρς ποτε δεν πετυχαν να το βρουν. Οποτε να μας το βγαλουν σε λιγους μηνες... "την λυτρωση" για να σωθω... δεν θα παρω.

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Νανορομποτ στα εμβολια που ενεργοποιουνται με το 5g για να με κανουν απο Liverpool, Manchester;;; Ουτε εγω θα το κανω!

Τι να σου κανω .... βρισκεσαι στο καταλληλο νημα .... οποτε εχεις το ελευθερο να ασυδοτεις ειρωνικα οσο θες.

Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι 2 αντιρρήσεις για το εμβόλιο.

Η μία γιατί είναι μπίζνα και η άλλη γιατί δεν ξέρουμε που έχει φτάσει το DNA ταμπερινγκ.

Τι να πω? Ότι και το ψωμί μπίζνα είναι αλλά δεν το κόβετε?

Ή ότι μπορούμε να επικαλεστούμε οτιδήποτε δεν ξέρουμε σαν αιτία και αυτό να γίνει επιχείρημα. ΠΧ δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει ο γκοτζίλα και αν βάζουν σκατά του στο εμβόλιο.

Όσο για τον 40ρη που έκανε σαν παιδί όλα τα εμβόλια του και τώρα δεν θα τα κάνει στο παιδάκι του...

....αν το παιδάκι του μείνει στείρο από μαγουλάδες για παράδειγμα (ελπίζω να ΜΗΝ γίνει δεν φταίει αυτό για την βλακεία του πατέρα του), να δω τι δικαιολογία θα βρει να του πει.

Tα παιδια μπαινουν σε αλλη κατηγορια (κρισιμοτητας).
Που σημαινει .... ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν ειμαι γονεας !
Θα χα τρελλαθει (ακομα και αν επελεγα το ορθο).

Δεν παιρνω κανεναν αλλον στην κρεμαλα ... παρα μονο τον εαυτο μου !

Παντως, ευχομαι να συμφωνησεις μαζι μου, η αντισταση του ανθρωπου (σε υποδουλωσεις)
ειναι συγκεκριμεκα νουκλεοτιδια μεσα στο DNA (οπως τα παντα αλλωστε). Μπορει να μην
αρεσει στο αυτεξουσιο (και αυθυπαρκτο και μπλα-μπλα) της υπαρξης μας .... αλλα ....
δεν προβαλουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο σθενος σε αντιστασεις (κατι που σφορδροτατα
ενδιαφερει οποιον προσδοκα παγκοσμιες κυριαρχιες). Βιωματα ? Βιωματικη διαδρομη ?
ΝΑΙ, σιγουρα μας διαμορφωνουν αλλα παντα ... σε συναρτηση με το γονιδιακο μιγμα
μεσα μας. Οχι ανεξαρτητα !

ΕΑΝ εγω ... που ΔΕΝ κατεχω γρι ... υποψιαζομαι τετοια πραγματα ... τοτε αυτοι που ΙΣΩΣ
μπορουν να πειραξουν αυτα .... τι κανουν ? .... σταυροκοπιουνται και εξομολογουνται ?

Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι 2 αντιρρήσεις για το εμβόλιο.

Η μία γιατί είναι μπίζνα και η άλλη γιατί δεν ξέρουμε που έχει φτάσει το DNA ταμπερινγκ.

Τι να πω? Ότι και το ψωμί μπίζνα είναι αλλά δεν το κόβετε?

Ή ότι μπορούμε να επικαλεστούμε οτιδήποτε δεν ξέρουμε σαν αιτία και αυτό να γίνει επιχείρημα. ΠΧ δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει ο γκοτζίλα και αν βάζουν σκατά του στο εμβόλιο.

Δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτο που θα παρουσιαστει σαν εμβολιο Χρηστο.
Ουτε στην διαδικασια και τη φουρια οπως γινεται, ουτε στον χρονο στον οποιο θα παρουσιαστει, ουτε στις συνθηκες στις οποιες εμφανιζεται.
Ουτε στους επιστημονες εχω τυφλη εμπιστοσυνη επειδη ειναι επιστημονες. Με καποια που εγιναν τοσες ερευνες μουφες απαννωτες, θα επρεπε καποιοι να εχουν τρεξει να κρυφτει.
Ακομα και η προελευση του μου προκαλει υποψιες... Τεσπα...Κατσε να δουμε τι θα παρουσιαστει και βλεπουμε.

Του τετανου θα το ξανακανω.

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Tα παιδια μπαινουν σε αλλη κατηγορια (κρισιμοτητας).
Που σημαινει .... ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν ειμαι γονεας !
Θα χα τρελλαθει (ακομα και αν επελεγα το ορθο).

Δεν παιρνω κανεναν αλλον στην κρεμαλα ... παρα μονο τον εαυτο μου !

Παντως, ευχομαι να συμφωνησεις μαζι μου, η αντισταση του ανθρωπου (σε υποδουλωσεις)
ειναι συγκεκριμεκα νουκλεοτιδια μεσα στο DNA (οπως τα παντα αλλωστε). Μπορει να μην
αρεσει στο αυτεξουσιο (και αυθυπαρκτο και μπλα-μπλα) της υπαρξης μας .... αλλα ....
δεν προβαλουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο σθενος σε αντιστασεις (κατι που σφορδροτατα
ενδιαφερει οποιον προσδοκα παγκοσμιες κυριαρχιες). Βιωματα ? Βιωματικη διαδρομη ?
ΝΑΙ, σιγουρα μας διαμορφωνουν αλλα παντα ... σε συναρτηση με το γονιδιακο μιγμα
μεσα μας. Οχι ανεξαρτητα !

ΕΑΝ εγω ... που ΔΕΝ κατεχω γρι ... υποψιαζομαι τετοια πραγματα ... τοτε αυτοι που ΙΣΩΣ
μπορουν να πειραξουν αυτα .... τι κανουν ? .... σταυροκοπιουνται και εξομολογουνται ?

Σου αρέσει το παραμύθι και το θρίλερ και για αυτό και μόνο κάνεις αυτές τις σκέψεις.

Για αυτό και δεν βλέπεις το προφανές: η αντίσταση του ανθρώπου σε υποδουλώσεις, ο χαρακτήρας, η μαχητικότητα Κλπ. δεν οφείλονται στα νουκλεοτίδια.

Αν ήταν έτσι τα δίδυμα, τα τρίδυμα (κλπ) που είναι φυσικοί κλώνοι θα είχαν ίδιο χαρακτήρα, ίδιες σκέψεις, ίδιες δράσεις, ίδια αντίσταση σε υποδουλώσεις Κλπ.

Αυτό το ξέρουν οι πάντες εδώ και χιλιάδες χρόνια (ότι οι δίδυμοι δεν είναι ίδιιοι παρά μόνο στο σώμα) .

Σορρυ που σου χαλάω την ατμόσφαιρα αλλά αυτό είναι που κάνεις. Ατμόσφαιρα.

Γιατί σου φαίνεται γοητευτική.

Ουτε στην διαδικασια και τη φουρια οπως γινεται, ουτε στον χρονο στον οποιο θα παρουσιαστει, ουτε στις συνθηκες στις οποιες εμφανιζεται.
Ουτε στους επιστημονες εχω τυφλη εμπιστοσυνη επειδη ειναι επιστημονες. Με καποια που εγιναν τοσες ερευνες μουφες απαννωτες, θα επρεπε καποιοι να εχουν τρεξει να κρυφτει.
Ακομα και η προελευση του μου προκαλει υποψιες... Τεσπα...Κατσε να δουμε τι θα παρουσιαστει και βλεπουμε.

Του τετανου θα το ξανακανω.

Της απλής γρίπης το κάνεις?

Γιατι μιλαμε για το αγνωστο.

Αν μπορουσες να εισαι βεβαιος οτι εχει δοκιμαστει με μεγαλη επιτυχια για κανα 2-3 χρονια θα αλλαζες αποψη.

οπως του τετανου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Αν ήταν έτσι τα δίδυμα, τα τρίδυμα (κλπ) που είναι φυσικοί κλώνοι θα είχαν ίδιο χαρακτήρα, ίδιες σκέψεις, ίδιες δράσεις, ίδια αντίσταση σε υποδουλώσεις Κλπ.

.... ΑΛΛΑ ..... διαφορετικα βιωματα !!!!!
Γιαυτο δεν ειναι ιδια (τα διδυμα, τριδυμα, επταδυμα).
Η βιωματικη διαδρομη ειναι που χαλαει το πανομοιοτυπο.

Ομως .... ΔΕΝ εγραψα πουθενα οτι εχω την φορμουλα της αλλοιωσης του DNA.
Συνεχεια χρησιμοποιω τις λεξεις "ισως" και "ενδεχεται".

Γοητευτικη μου φαινεται ΜΟΝΟ μια ατμοσφαιρα ... (η οποια, στα 54, εχει ξεθωριασει αρκετα) ...

c889d18e719f36598111d8ae801eb751.jpg

Δεν με εχει αφομοιωσει η υστεροβολουλια-δολοπλοκια-μοχθηρια αυτου του κοσμου (οχι ακομα ?).
Ομως .... δεν παυει να με κανει να νιωθω ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ... ο καλπασμος της γνωσης και
τεχνολογιας (και των επιστημων). Γιατι τιποτα δεν ειναι κακο ... χωρις ΠΡΟΘΕΣΗ επανω του.

Χρηστο, σκεφτηκες ποτε οτι ισως προβαλεις την αποκτηθεια εμπειρια απο το περιβαλλον σου (τοσες δεκαετιες)
στο τι θα πραξει μια αλλη κατηγορια "ανθρωπων" .... που δεν γνωριζεις γρι για τις ιδιαιτεροτητες σκεψης της ?
Δεν ειπα οτι ξερω ποια ειναι η ιδιαιτεροτητα αυτη .... απλα ειπα "ισως" (να μην ειναι οτι γνωρισες και γνωριζεις).

Που ειναι το κακο να επιτρεπεις αμφιβολιες .... για πραγματα που ΔΕΝ γνωριζεις ?

Της απλής γρίπης το κάνεις?

Μπα θα περιμενω να φτασω 60 αν το θελει ο Θεος. Μετα βλεπουμε.
Ασε που δεν κολαω γριπη ενω βρισκομαι συχνα εκει που συχναζει :D