- 14 November 2007
- 50
Αμα στην P βαλεις διπλα και το ουτσες μπλε ..............θα καταλαβεις ποια πρεπει να παρεις :afro:
Τι Παλικαράς είσαι??? :BDGBGDB55:
Αμα στην P βαλεις διπλα και το ουτσες μπλε ..............θα καταλαβεις ποια πρεπει να παρεις :afro:
Τι Παλικαράς είσαι??? :BDGBGDB55:
Αγαπητέ rivers,στο forum που βρήκα πληροφορίες από κατόχους της Thomson αναφέρουν πολύ καλή θέαση σε πηγή HD, σε sd DVD και σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα.Σ
Λοιπόν την πήρα την Thomson παιδιά και θα την επιστρέψω ή θα την πουλήσω μες την εβδομάδα!
Σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα δεν βλέπεται με τίποτα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.Λίγο καλύτερη η εικόνα με τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια μέσω Nova και καλή σε ορισμένα δορυφορικά με ισχυρό σήμα.
φιλε μου Λεσσαρος ΔΕΝ ειναι δυνατον μια συσκευη με μεγαλη αναλυση να δειχνει Σωστα το τηλεοπτικο αναλογικο σημα !!!!!!!!
μην την ψαχνεις !
αν θες συσκευη για να βλεπεις ταινιες HD η DVD τοτε κρατα την !γιαυτο το σκοπο κατασκευαστηκαν , για θεαση υλικου υψηλης ευκρεινιας !
αν την θες για ποδοσφαιρο ....... να ξερεις οτι ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ συσκευη υψηλης αναλησης ΔΕΝ δειχνει σωστα ποδοσφαιρο απο τηλεοπτικο σημα ......
τα εχουμε γραψει πολλες φορες αυτα !
μην κανετε τα ιδια λαθη και αγοραζετε LCD PLASMA με αναλυση FULL HD για να βλεπετε ποδοσφαιρο ! τα λεφτα σας πετατε !!!
δεν μπορεις να απλωσεις το τηλεοπτικο καδρο στο μεγεθος του FULL HD χωρις να εχεις τεχνουργηματα και ψηφιακιλα..
Γνωρίζει κανείς τι παίζει ακριβώς με τις Thomson τηλεοράσεις? Από όσο ξέρω έχει σταματήσει να παράγει τηλεοράσεις εδώ και μερικούς μήνες. Αυτό αναφέρει και στο επίσημο site τους. Τι είναι αυτές τώρα που έχει στο e-shop, άλλη μάρκα με το ίδιο όνομα? Υπάρχει website?
Μια Thomson Scenium που έχω εδώ και μερικά χρόνια μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά είναι made in France. Αυτές οι κινέζικές βγαίνουν από άλλο εργοστάσιο?
Δηλαδή η αντιπροσωπία είναι η ίδια τώρα ή άλλη? Σε καλύπτει εγγύηση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.