Thor

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: THOR η ταινία

Θα το δω παιδια...Παντως και στις σαπιες τοματες αλλα και ο Ηλιας ο Δημοπουλος του Ηχου (που γενικα τον συμπαθω) το εβγαζαν πολυ καλο...
Οψομεθα...

Re: THOR η ταινία

Με 7.4 στο imbd δεν θα ελεγα οτι σπαει κατι.

To οντως καλο X-Men:first class που εχει 8.0 μαλιστα να πουμε οτι πηγε καλα.

Εδω ακριβως εγω εχω τις ενστασεις μου.Ο Bay σ'ολες τις ταινιες του απο το ανεκδιηγητο Pearl Harbor και μετα μου δημιουργει την αισθηση οτι νομιζει οτι γυριζει αριστουργηματα της 7ης τεχνης.Μου βγαζει μια σοβαροφανεια και μια δηθεν δραματικοτητα απωθητικη.Μιλαω για μενα βεβαια.Γι'αυτο θεωρω οτι το πρωτο Transformers ηταν καλυτερο απ'ολα.Γιατι ειχε ενα χιουμορ που εδειχνε οτι δεν επαιρνε τον εαυτο του σοβαρα,οπως και στο Βραχο.

Σωστός αδερφέ.

Btw το οτι το Thor σκηνοθετηθηκε απο τον Κενεθ Μπρανα και οχι απο καποιο βιντεοκλιπα με αρχικα για ονομα,με εξιταρει να το δω.Μπορει να ειναι υπερφιαλος αρκετες φορες και μανιεριστης αλλα ειναι εντελως διαφορετικος ως σκηνοθετης,και μου κανει εντυπωση η επιλογη του ως σκηνοθετη για τετοια ταινια.Ο Φρανκεσταιν του ηταν υπεροχος αν και του ελειπε το μετρο.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως χειριζεται το θεμα...

Σωστός κι εδώ, στα bold εννοώ.

Με 7.4 στο imbd δεν θα ελεγα οτι σπαει κατι.

To οντως καλο X-Men:first class που εχει 8.0 μαλιστα να πουμε οτι πηγε καλα.

Αν δεχτούμε ότι έχουν νόημα τα νούμερα του IMDB, 7.4 είναι πολύ καλά για το είδος της.

Σε αυτο δεν διαφωνω Δημητρη.

Ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο (με βαση τους ψηφους).

Θα μπορουσε ομως να ειναι και πιο καλη με λιγη προσπαθεια επιπλεον.

Last edited:
Απάντηση: THOR η ταινία

Την βρήκα συμπαθητική... Δεν τρελάθηκα, αλλά την είδα με αρκετό ενδιαφέρον χωρίς να με πιάσει υπνηλία (και παρότι δεν ήμουν ποτέ φαν του Θωρ, τον διάβαζα μόνο σε άλλα κόμικ όταν βρισκόταν παρέα με τους άλλους σούπερ-ήρωες που συμπαθούσα αρκετά περισσότερο).

για να καταλάβω...για να ψηφιστεί μια ταινία κακή εδώ στο forum..τι πρέπει να γίνει..να βγεί ένα χεράκι και να μας ρίχνει φάσκελο?Ακούω διάφορα ..όπως είχε ωραίο ήχο και γραφικά....μου κούνισε καλά το sub και ψηφίζω καλή...βρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο, μιλάμε για μια πατάτα που ευθέως υποτιμά τη νοημοσύνη του θεατή.Τι να πώ....θλίβομαι..

Απάντηση: Re: THOR η ταινία

για να καταλάβω...για να ψηφιστεί μια ταινία κακή εδώ στο forum..τι πρέπει να γίνει..να βγεί ένα χεράκι και να μας ρίχνει φάσκελο?Ακούω διάφορα ..όπως είχε ωραίο ήχο και γραφικά....μου κούνισε καλά το sub και ψηφίζω καλή...βρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο, μιλάμε για μια πατάτα που ευθέως υποτιμά τη νοημοσύνη του θεατή.Τι να πώ....θλίβομαι..

..σίγουρα έχει πολλά αδύναμα σημεία, στα σίγουρα οι πρωτοκλασάτοι supporting actors θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στην ταινία και βέβαια ο Kenneth Brannah μπορεί να είναι θεατρικός σκηνοθέτης αλλά για Blockbuster ταινία σαφώς και δεν κάνει. Προσωπικά το είδα ευχάριστα στο σινεμά και ακόμα πιο χαλαρά - ευχάριστα στο σπίτι σε δεύτερη θέαση, αλλά απέχει πολύ απ' το να το χαρακτηρίσω καλό ή κακό. Μέτριο It Is λοιπόν, που θα μπορούσε να είναι καλό έως πολύ καλό....

παιδες για μενα μαπα το καρπουζι..... δε βλεποταν περιμενα να περασει η ωρα να βαλω το fast five να ξυπνησω λιγο. Ηχητικα μονο πρεπει να αξιζε κατι κ αυτο δε το απολαυσα γιατι κοιμοταν γυναικα κ σκυλι στο δωματιο οποτε με ειπα να μη παιξω με τη φωτια :))))

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω από πολλά σχόλια που διαβάζω είναι ότι όταν πας να δεις την ταινία THOR η οποία βασίζεται σε ένα κόμικ και μάλιστα αμερικάνικο τι περιμένεις να δεις???Υποκριτική για όσκαρ σίγουρα όχι.Για το σενάριο μήπως?Μπα ούτε.Άρα αν δεν σου αρέσει το υλικό γιατί να το δεις?Όλες οι συγκεκριμένες ταινίες της Marvel στο ίδιο καλούπι είναι πάνω κάτω.Πολύ εφέ,απλούστατο σενάριο και ρίχνουμε και 2-3 γνωστά ονόματα που πάντα τραβάνε κόσμο.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...

Απάντηση: Re: THOR η ταινία

παιδες για μενα μαπα το καρπουζι..... δε βλεποταν περιμενα να περασει η ωρα να βαλω το fast five να ξυπνησω λιγο. Ηχητικα μονο πρεπει να αξιζε κατι κ αυτο δε το απολαυσα γιατι κοιμοταν γυναικα κ σκυλι στο δωματιο οποτε με ειπα να μη παιξω με τη φωτια :))))

:flipout::flipout: πάει η μισή ταινία δηλαδή...

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω από πολλά σχόλια που διαβάζω είναι ότι όταν πας να δεις την ταινία THOR η οποία βασίζεται σε ένα κόμικ και μάλιστα αμερικάνικο τι περιμένεις να δεις???Υποκριτική για όσκαρ σίγουρα όχι.Για το σενάριο μήπως?Μπα ούτε.Άρα αν δεν σου αρέσει το υλικό γιατί να το δεις?Όλες οι συγκεκριμένες ταινίες της Marvel στο ίδιο καλούπι είναι πάνω κάτω.Πολύ εφέ,απλούστατο σενάριο και ρίχνουμε και 2-3 γνωστά ονόματα που πάντα τραβάνε κόσμο.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...

+ πολλά ! :ernaehrung004:

Το πέρασμα του Hawkeye με εξέπληξε ευχάριστα ..

Η ταινία βλεπόταν άνετα

Πάντως αυτά τα Hints,cameo,trivia έχουν πλάκα

Η ασπίδα του CA , και οι τύποι της shield στα ironman

O Hawkeye & shield στο Thor

Τι θα βάλουν στο Captain America

και στο τέλος τέλος της ταινίας (μετά τα credits) το teaser για τους avengers

o Loki θα είναι πάλι κακός ;
και τι έχει στο βαλιτσάκι ο Fury ;

Last edited:

Η σκηνή μετά τα credits είναι πολύ σημαντική... και τρελό teaser! :D

Μην κάνει κανείς το λάθος και σταματήσει την ταινία στα credits!

για το Thor λες δημητρη??? γιατι με το ειδα credits οπου φυγει φυγει ημουν!!! :flipout::flipout::flipout: φτουυ δε θελω να το ξαναβαλω γμτ ...... :flipout:

Χτες το βράδυ που το ξαναείδα τρίτη φορά, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ !!! Πολύ καλή είναι για το θέμα της, η μόνη μου ένσταση είναι το μούσι του Θορ, στο κόμικ δεν έχει μούσι, φοράει συνέχεια την περικεφαλαία του, ενώ στην ταινία μόνο σε μιά σκηνή...

Δηλαδή ρε παίδες τι περιμένετε να δείτε ; Τίποτα φιλοσοφικές αναζητήσεις, πίπες, μπερέδες, και υψηλή διανόηση ; ! Υπάρχουν άλλοι πικραμένοι της 7ης τέχνης που γυρίζουν τέτοια, μεγάλα παιδιά είμαστε, διαλέγουμε τι θέλουμε να δούμε και τι μας αρέσει...

Σήμερα θα πάω να δώ το Green Lantern, έχω διαβάσει τα μύρια όσα ( χάλια, μούφα, μπούρδα) οπότε θα το δώ για να γουστάρω :a0210: