Θρίλερ

Re: ΘΡΙΛΕΡ

Σε 1-2 sites που βρήκα, αναφέρεται οτι το ελληνικό DVD έχει aspect ratio 4:3. Αν είναι open matte και όχι κομμένο, είναι φυσικό να φαίνονται boom και διάφορα άλλα.
Άσε που βλέπω και την στάμπα του Σπέντζου στο εξώφυλλο...

Όπου Σπέντζος φυσικά, σημαίνει βιντεοκασέτα σε δισκάκι. Widescreen και πολυκάναλος ήχος είναι έννοιες άγνωστες για αυτούς. Έτσι ήταν τουλάχιστον την εποχή που βγήκε το Darkness.

Απάντηση: Re: ΘΡΙΛΕΡ

αφου ειδα το conjuring με λιγο ψαξιμο στο intenet με οδηγησαν στο j-horror ή k-horror

εκει διαβασα (και εψαξα) για

hausu
Antarctic Journal
Uzumaki
audition

επισης τα αγγλικα

the strangers
the poughkeepsie tapes

δεν εχω δει καμια ακόμα :(

Το audition εχω δει απο αυτα...Πολυ ενδιαφερουσα ταινια.
Δεν ξερω αν θα την κατετασσα στο horror, αλλα αξιζει τον κοπο σιγουρα!

Επειδη ειδα κουβεντα περι αναλυσεων κλπ να πω οτι βγηκε επιτελους το in the mouth of madness
σε 1080.:SFGSFGSF:

Πότε βγαίνει αυτό;

Oξω, εχει βγει ηδη. Προφανως εννοεις σε μας.
Συμφωνα με το imdb, μεχρι τουλαχιστον τις 10 Γεναρη μην το περιμενεις.
Αλλα οποιος ειναι κοντα, μπορει να πεταχτει να το δει στην Τουρκια στις 29 Νοεμβρη!
Η Rose με τη φωνη της Σεχραζαααααατ. :p Τι αλλο θες?
Ναι, θα το βγαλουν πριν απο μας.:Banane0:
Μεταξυ μας με τοση καθυστερηση δεν ξερω αν θα ερθει καν εδω.
Πικρα.

Last edited:

Ναι, είδα την theatrical release date. Βασικά το bluray περιμένω, πιο νωρις θα βγει.

Πες το ψεμματα...
Παρεμπιπτοντως, επαθα κι εγω αυτο που υπονοησες στο διπλα νημα για την προβολη στο σπιτι.
Ειδα το Pacific Rim στην tv μου και η εικονα τουλαχιστον μου αρεσε περισσοτερο απ'οτι στο κινηματογραφο.

Ταινίες όπως το Pacific Rim είναι φτιαγμένες για σινεμά και χαβαλέ. Τα θριλερ πάλι, όχι και τόσο. Δεν μπορώ να έχω τον άλλο δίπλα μου να χασκογελάει ή να μη βάζει γλώσσα μέσα.

Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Εγω αυτο το παθαινω σε καθε ειδους ταινια.
Ειδικα στο insidious ομως θα ειχα καρυδωσει ανετα 4-5 καλοπαιδακια που ηταν και στην απεναντι
σειρα μαλιστα απο μενα. Ας οψεται η φιλη μου απο διπλα που με συγκρατουσε...

Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

The Conjuring ελληνιστι το "Καλεσμα".

Ανατριχιαστικο, μου αρεσε παρα πολυ και ειχε και μερικες στιγμες ποοοοοοοοοοοολυ καλες ,δλδ πεταχτηκα απο τον καναπε ενα πραγμα!!!

Πολύ δυνατό το Conjuring,
Χέστηκα σε αρκετά σημεία κονόμησα και δύο νυχιές απο την γυναίκα :p
7/10 εύκολα.