τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
astra 3d 1.4 '00 συντομα PININ GDI 5d !!!!!!!!!!!!!

Welcom to the Club... Φραγκίσκο....
Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου

Pinin for Ever....

Pinin 5d και εγω λοιπόν

Μου αρέσει τρομερά το Volvo c70 coupe cambio αλλά νομίζω οτι δεν θα αγοράσω ξανά μή Τζιποειδές αυτοκίνητο

Last edited:
Εχω ενα Toyota Avensis 1.6 του 2001 αλλα θα ηθελα και ενα μικροτερο για να μπορω να το παρκαρω στην αθηνα αφου δεν βρισκω πουθενα:mad: Ενα Smart για παραδειγμα.

Εγω δεν εχω δικο μου αυτοκινητο. Αλλα οδηγω τα οικογενειακα. Ε200Κ και Subaru Forester 2.0 (οχι το καινουριο με τα μπολικα αλογα...)

Θα ηθελα παρα πμα παρα πολυ να εχω ή την 330i ή την Alfa Romeo Brera 3.2

Και το RX-8 το γουσταρω παρα πολυ και γι αυτο περιμενω εντυπωσεις (εκτος της υψηλης καταναλωσης) απο οσο καιρο ειναι στην ιδιοκτησια καποιου που ειπε πως το εχει. Με τα πολλα αλογα ε; Οχι εκπτωσεις στα αλογα...

Οδηγώ ένα Volvo V50

Θα ήθελα μία Jaguar XK 150 κουπέ
1958-Jaguar-XK150-4.jpg

άντε και μία ΜκΙΙ του '65 δεν θα με χαλούσε

Theotokatos Konstantinos said:
Welcom to the Club... Φραγκίσκο....
Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου

Pinin for Ever....

Pinin 5d και εγω λοιπόν

Μου αρέσει τρομερά το Volvo c70 coupe cambio αλλά νομίζω οτι δεν θα αγοράσω ξανά μή Τζιποειδές αυτοκίνητο

Κων/νε θελω info, βασικά αυτο που με καίει ειναι πόσο "καίει", κάνω καθημερινά το λιγότερο 60km

Αυτή την στιγμή έχω ένα Punto (2001) 1200cc και εκεί που με έχει πάει ούτε Jeep δεν πάει. Περιστασιακά οδηγώ ένα Grand Cherokee και ένα Maverick (και τα δυο από συγγενείς). Μπορώ να πω ότι το Cherokee είναι μακράν από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχουν πέσει στα χέρια μου. Με άθλιο service και πολλά εργοστασιακά προβλήματα. Και από κατανάλωση άσε καλύτερα. Το Maverick είναι μια χαρά και πολύ καλό σε μεγάλα ταξίδια.
Σε λογικά πλαίσια θα ήθελα το Discovery 3 σε diesel έκδοση.
Σε μη λογικά για τις τωρινές δυνατότητες μου αφήνω τις φωτό να μιλήσουν:

sagaris_f1.jpg sagaris_fr1.jpg sagaris_r1.jpg

tuscanconv_f3.jpg tuscanconv_r3.jpg

Κρυωνάς Νίκος said:
Ναι ρε φίλε το ψιλοβαρέθηκα (μετά τα 220 ανεβάζει πολύ αργά- δεν έχει νεύρο)

έχεις τίποτα να προτείνεις? αυτό το astra to opc τσουλάει καθόλου έμαθες τίποτα?

Ποιες είναι οι ανάγκες σου σε χώρους, και πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις? Γιατί δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι το Astra αν δεν ταιριάζει για αυτά που θέλεις...

(Γκουχ γκουχ Mazda 6 MPS). ;)

Κων/νε θελω info, βασικά αυτο που με καίει ειναι πόσο "καίει", κάνω καθημερινά το λιγότερο 60km
Χμμμ είναι λίγο φαγανό:o
Με τον τρόπο που οδηγώ μου καιει γύρω στα 9.5 -10 στην πόλη, 8.5-9 εθνική 120Km/h 4000 στρ.
Αν το πάς πάνω από 4000 στροφές η κατανάλωση αυξάνεται βέβαια
Πάντως δεν κολλάει πουθενά.
Φέτος που το έστρωσε (το χιόνι) 4 φορές στα βόρεια που είναι η δουλειά μου, με έβγαλε ασπροπρόσωπο. :rolleyes:

εντάξει ειναι για διλιτρος κινητήρας!! εδω με το astra 40 λιτρα καίω σε max 450km οπότε...
Απλα ήθελα να δώ αν οι εργοστασιακές τιμές κατανάλωσης συμβαδίζουν με τις πραγματικές, και μάλλον ειναι οκ!

Εγώ ειμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Toyota Celica του 01. Ήταν και παραμένει το αυτοκίνητο των ονείρων μου!!!

εντάξει ειναι για διλιτρος κινητήρας!! εδω με το astra 40 λιτρα καίω σε max 450km οπότε...
Απλα ήθελα να δώ αν οι εργοστασιακές τιμές κατανάλωσης συμβαδίζουν με τις πραγματικές, και μάλλον ειναι οκ!
Η κατανάλωση είναι για τον 1800άρη ....

...η κατανάλωση μάλλον είναι για το ...πόδι και όχι τον κινητήρα.
Το κατάλληλο πόδι κάνει και τον 1000άρη να καίει (σχεδόν) όσο ένα Hummer.

Οδηγω ενα Mitsubishi colt 1.3 2006 και μια Honda transalp 650 02.
Θα ηθελα σαν π....ης μια Honda NR750 (αδυνατον) η εστω μια Honda VFR800,
αλλα ονειρευομαι και το Hyundai του παραπανω φιλου.

konnos said:
Εγω δεν εχω δικο μου αυτοκινητο. Αλλα οδηγω τα οικογενειακα. Ε200Κ και Subaru Forester 2.0 (οχι το καινουριο με τα μπολικα αλογα...)

Θα ηθελα παρα πμα παρα πολυ να εχω ή την 330i ή την Alfa Romeo Brera 3.2

Και το RX-8 το γουσταρω παρα πολυ και γι αυτο περιμενω εντυπωσεις (εκτος της υψηλης καταναλωσης) απο οσο καιρο ειναι στην ιδιοκτησια καποιου που ειπε πως το εχει. Με τα πολλα αλογα ε; Οχι εκπτωσεις στα αλογα...
Όπως είπα, έχω το Cosmo με τα 240 άλογα.
Εκτός από το ότι ρουφάει βενζίνη ασύστολα (όταν το πατάς) καίει και λαδάκια (άναλλογα με την χρήση πάντα). Το λέει και ο κατασκευαστής.
Tα θετικά (πέρα απ το ότι είναι 1300cc :D :D :D), πρεέπει να το οδηγήσεις για να τα καταλάβεις.
Θα πω το εξής: ΒΖΟΥΜ ΒΖΟΥΜ

Δε ξερω κανεναν που να εχει το RX-8. Κυκλοφορουν μπολικα βεβαια στην Λαρισα αλλα δε ξερω κανεναν. Λαδι καει ετσι κι αλλιως λογω του τροπου λειτουργιας του κινητηρα.

Οσο για να οδηγησω καποιο δεν παιζει τετοια περιπτωση. Η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια ειναι υποκαταστημα της αντιπροσωπειας στην Αθηνα και οι πωλητες λενε πως δε φερνουν test drive διοτι τα λιγα που υπαρχουν συνηθως τα εχουν περιοδικα και τετοιες λοιπες κουφες δικαιολογιες. Προφανως δεν υπολογιζουν το λιγοστο κοινο που θελει να οδηγει το αυτοκινητο πριν το παρει. Διοτι καποιος που γουσταρει το RX-8 δε θα κανει τον κοπο να το δοκιμασει. Πουλιεται μονο του...
Απλα θελω να διαπιστωσω ποσο προβλημα ειναι το "προβλημα" που αναφερουν πολλοι περι ελλειψης ροπης στις χαμηλες στροφες.

Τα περισότερα πολύστροφα αυτοκίνητα (μη turbo) ναι, είναι γεγονός μως στις χαμηλές στροφές αποδίσουν πολύ μέτρια.
Για μένα αυτό είναι θετικότατον.
Άσε που μ αρέσει να παίζω με το σασμάν :)
Για την αντιπροσωπεία τί να πω? Ότι είναι καραγκιόζηδες? Μάλλον το ξέρουν