τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Toyota Land Cruiser (2004) και δε θα ήθελα κανένα άλλο τουτού. Και Ferrari να μου χάριζαν, θα την κρατούσα 1 μήνα, θα την πουλούσα και θα αγόραζα ξανά Land Cruiser και ένα βενζινάδικο (να μην έκαιγε όσο καίει, ρε παιδί μου)!

Απλά η Ferrari δε θα με πάει εκεί που με πάει το Land, δε θα χωράει την οικογένειά μου, θα πρέπει να σταματήσω να αδιαφορώ για το κακό χάλι της Ελληνικής ασφάλτου, χώρια που θα πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ καθισμένος σε αυτή (την άσφαλτο - λόγω απόστασης από το έδαφος).
Έχω οδηγήσει Porsche όμως...
Ούτε με εκείνη αλλάζω το Land...

Βέβαια, εσείς με μια Ferrari φαντάζεστε και ό,τι αυτή φέρνει μαζί (status, γκόμενες κλπ), έτσι; Γιατί, την οδήγηση αργά ή γρήγορα θα τη βαρεθείτε.
Ε, ας μη σας το χαλάω άλλο...

Ρώτησα με καθαρά οδηγικό ενδιαφέρον.
Για στάτους, γκόμενες κλπ δεν θεωρώ ότι αξίζει ολόκληρη Ferrari.
H οδήγηση είναι σαν το SEX, δεν το βαρυέσαι ποτέ (βαρυέσαι την γκόμενα θα μου πεις, οπότε πάω πάσο)

Ναι μωρέ, άλλος γουστάρει το "πάω παντού", άλλος το "στρίβω όπως θέλω", άλλος το "κολλάω στο κάθισμα" κλπ κλπ...

Πάντως διαπιστώνω κι εγώ ότι μάλλον οι ελληνικοί δρόμοι είναι μόνο για τζιπαριές και τίποτε άλλο...

Κακαλιός Στέργιος said:
Ναι μωρέ, άλλος γουστάρει το "πάω παντού", άλλος το "στρίβω όπως θέλω", άλλος το "κολλάω στο κάθισμα" κλπ κλπ...

Πάντως διαπιστώνω κι εγώ ότι μάλλον οι ελληνικοί δρόμοι είναι μόνο για τζιπαριές και τίποτε άλλο...

Οι Ελληνικοι δρομοι δεν ειναι για τιποτα :mad: .
Αλλα ας μην το αναλυσουμε τωρα....;)

Pharmex said:
Απλά η Ferrari δε θα με πάει εκεί που με πάει το Land, δε θα χωράει την οικογένειά μου, θα πρέπει να σταματήσω να αδιαφορώ για το κακό χάλι της Ελληνικής ασφάλτου, χώρια που θα πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ καθισμένος σε αυτή (την άσφαλτο - λόγω απόστασης από το έδαφος).
Έχω οδηγήσει Porsche όμως...
Ούτε με εκείνη αλλάζω το Land...

Βέβαια, εσείς με μια Ferrari φαντάζεστε και ό,τι αυτή φέρνει μαζί (status, γκόμενες κλπ), έτσι; Γιατί, την οδήγηση αργά ή γρήγορα θα τη βαρεθείτε.
Ε, ας μη σας το χαλάω άλλο...
Συμφωώ το αμάξι απλά δεν παίζεται το οδήγησα πέρσι τον Οκτώβριο στην Ταραγκόνα σε βράχους και λάσπη και δεν κωλώνει πουθενά εκπληκτικό στις καταβάσεις όπου δεν πατάς φρένο

astra 5d 1.4 edition 2000
Θα ήθελα να οδήγήσω κι εγώ κάποτε μια Ferrari
Θα ήθελα να έχω την BMW 650i
introduction_front.jpg

Last edited:
......η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!

Attachments

• offfff__cmy[1].jpg
    offfff__cmy[1].jpg
    93.7 KB · Views: 23
Αγγελος said:
......η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!
Άγγελε, 'οδηγείς' κάποιο από τα δύο ???? :confused: :o :D :eek:

Οδηγώ ένα Opel Corsa sport 1400 του 2003, με λίγοοοο πειραγματάκι στο μοτεράκι του.....χιχιχιχιχιχιχι

Θα ήθελα να οδηγώ ένα BMW M3 !:(

Μιχάλης Κορ. said:
Άγγελε, 'οδηγείς' κάποιο από τα δύο ???? :confused: :o :D :eek:

Οδηγώ ένα Opel Corsa sport 1400 του 2003, με λίγοοοο πειραγματάκι στο μοτεράκι του.....χιχιχιχιχιχιχι

Θα ήθελα να οδηγώ ένα BMW M3 !:(

Μπα!!!! Που τετοια τυχη...

Πεζο 206 πριν (τωρα το εχει η κυρα) και Πολο 1.4 της εταιρειας τωρα. Υπαρχει και ενα ενδοξο Σταρλετ 1.3 της γυναικας μου που παει μια χαρα αλλά το εχουμε εδω και 2 χρονια αραχτο!!!:D

Έχω ένα απλό και ταπεινό Audi S3.....έ όχι πολύ ταπεινό από πείραγμα....
Αυτό το Q7 να τσουλάει καθόλου....?

Attachments

• Audi_S3_Nitro3.jpg
    Audi_S3_Nitro3.jpg
    46 KB · Views: 9
Σταμάτης Μπ said:
Πόσο λίγοοοο δηλαδή;:rolleyes:
χμμμ....
εεεε....λίγο το φιλτράκι του αέρα, λίγο οι εκκεντροφόροι του, λίγο το χταπόδι της εξάτμισης, λίγο το μεσαίο 'καζανάκι' που είναι πιο ελεύθερο, λίγο το τελικό 'καζανάκι' με την διπλή έξοδο των 90 χιλιοστών το καθένα.....το αποτέλεσμα είναι 102 άλογα στον στρόφαλο κ 91 καθαρά στον τροχοοοό....χιχιχιχιχιχι

ααα..ξέχασα, οι κόφτες πήγαν λίγο ψηλότερα στις 6900 στροφές....

:D :cool: ;) :)