Κακαλιός Στέργιος said:Ναι μωρέ, άλλος γουστάρει το "πάω παντού", άλλος το "στρίβω όπως θέλω", άλλος το "κολλάω στο κάθισμα" κλπ κλπ...
Πάντως διαπιστώνω κι εγώ ότι μάλλον οι ελληνικοί δρόμοι είναι μόνο για τζιπαριές και τίποτε άλλο...
Συμφωώ το αμάξι απλά δεν παίζεται το οδήγησα πέρσι τον Οκτώβριο στην Ταραγκόνα σε βράχους και λάσπη και δεν κωλώνει πουθενά εκπληκτικό στις καταβάσεις όπου δεν πατάς φρένοPharmex said:Απλά η Ferrari δε θα με πάει εκεί που με πάει το Land, δε θα χωράει την οικογένειά μου, θα πρέπει να σταματήσω να αδιαφορώ για το κακό χάλι της Ελληνικής ασφάλτου, χώρια που θα πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ καθισμένος σε αυτή (την άσφαλτο - λόγω απόστασης από το έδαφος).
Έχω οδηγήσει Porsche όμως...
Ούτε με εκείνη αλλάζω το Land...
Βέβαια, εσείς με μια Ferrari φαντάζεστε και ό,τι αυτή φέρνει μαζί (status, γκόμενες κλπ), έτσι; Γιατί, την οδήγηση αργά ή γρήγορα θα τη βαρεθείτε.
Ε, ας μη σας το χαλάω άλλο...
Μπράβο! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα ότι θα ήθελα κάποτε να οδηγήσω μια Ferrari... όλο το πακέτοΑγγελος said:......η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!
Άγγελε, 'οδηγείς' κάποιο από τα δύο ????Αγγελος said:......η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!
Πόσο λίγοοοο δηλαδή;Μιχάλης Κορ. said:Οδηγώ ένα Opel Corsa sport 1400 του 2003, με λίγοοοο πειραγματάκι στο μοτεράκι του.....χιχιχιχιχιχιχι
Μιχάλης Κορ. said:Άγγελε, 'οδηγείς' κάποιο από τα δύο ????![]()
![]()
![]()
![]()
Οδηγώ ένα Opel Corsa sport 1400 του 2003, με λίγοοοο πειραγματάκι στο μοτεράκι του.....χιχιχιχιχιχιχι
Θα ήθελα να οδηγώ ένα BMW M3 !![]()
χμμμ....Σταμάτης Μπ said:Πόσο λίγοοοο δηλαδή;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.