Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Τι έχετε κάνει και τι θα κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Μεσα επεσες.....

Πλεον πληρωνουμε για ολα και για αγροτεμαχια ακομα και για ιδιωτικη δασικη εκταση.

Βαζουν ενα αφορολογητο συνολικο πλαφον 100 χιλιαδων ευρω (που αν εχεις ενα σπιπι υπερκαλυπτεται και μετα ΧΡΑΤΣ.....)

61BE0DC240B60783A4CBDCF08C8AFE29.jpg

http://www.tovima.gr/

Νάθ καλημερα..
Μήπως γνωρίζεις πως θα πληρώνεται αυτός ο ενιαίος φόρος των ακινήτων;
Μέσω εκκαθάρισης της εφορίας;
Ετησίως δηλ...
Γιατι τους έχω και ικανούς να τον παίρνουν και σε μηνιαία βάση(η 3μηνη,η 6μηνη έστω)

Οχι δεν ξερω.

Αλλα αν ειμουν στην θεση τους θα το εκανα σε πολλες δοσεις ...η λογικη στην "πολιτικη" τους αυτο δειχνει. Τωρα αν θαναι ανεξαρτητα απο την εκκαθαριση της εφοριας δεν νομιζω....

Ευγενία Λουπάκη
Πρώτη είδηση μηνός Οκτωβρίου για μένα: Το χαράτσι ΔΕΝ το πληρώνουμε όλοι. Ο Βενιζέλος, αυτός που έδινε τις μάχες στας Ευρώπας, κανόνισε ως υπουργός Οικονομικών, να έχουν έκπτωση 60% οι μεγάλες επιχειρήσεις (Ιδιωτικά νοσοκομεία, MALL κλπ.) Κάποιους τους έχουν "εξαφανίσει" τελείως, ώστε να μην πληρώνουν καθόλου. Εκατομμύρια ευρώ κέρδος γι´αυτούς, βάρος για μας τους υπόλοιπους. Η ΓΕΝΟΠ ανακάλυψε την κομπίνα, η Σοφία Σακοράφα το έφερε στη Βουλή εδώ και 15 μέρες, ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη το παρουσίασαν σήμερα στην Πρωϊνή Ενημέρωση......

Εδώ πάμε για φόρο ιδιοκατοίκησης,35% για εισοδήματα από 16000 ευρώ,και κατάργηση αφορολογήτου τέκνων...+ νεα μείωση μισθών...
Απλά τους βαρέθηκα,τους σιχάθηκα...δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο.

Εγώ έριξα μαύρη πέτρα... πλήρωσα την εφορία μου για οσο ημουν εκει και καληνυχτα σας.

Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα πληρώσω φόρο για το 2012 (με ΤΖΙΡΟ κάτω από 5 χιλιάρικα). Και μην ακούσω μαλακίες περί αφορολόγητου, το τεκμήριο μου επειδή το 2012 είχα στο όνομα μου το διαμέρισμα που ζούσα και ένα αυτοκίνητο 12ετίας, ανέβαινε στα 11 χιλιάρικα. Άρα με τα νέα κόλπα θα πρέπει να πληρώσω (ως "βολεμένος ελεύθερος επαγγελματίας"), 35%, ήτοι 4 χιλιάρικα. Και άλλο 1 το χαράτσι, και άλλα 2μιση το ΤΣΜΕΔΕ. Και όλα αυτά, ζώντας στην Αμερική, όπου πληρώνω εφορία κοντά στα 3μιση χιλιάρικα το χρόνο (για τον 5πλασιο μισθο βεβαια), και ασφάλιση όσο το ΤΣΜΕΔΕ (για άλλη περίθαλψη βέβαια).

Σκεφτείτε ότι το αυτοκίνητο μου το χάρισα, για να πέσει το τεκμήριο. Εκεί φτάσαμε.

Μη φάτε, θα φάμε γλάρο.

Last edited:
Μόλις φεύγω να το πληρώσω (τη ΔΕΗ με αυτό μέσα).

Με τσούζει αλλά μετά φοβάμαι πως θα τρέχω για χειρότερα.

Ελπίζω να μείνεις ώρα στην ουρά για να χεις μια γεμάτη εμπειρία, να το ευχαριστηθείς. :)

Μόλις φεύγω να το πληρώσω (τη ΔΕΗ με αυτό μέσα).

Με τσούζει αλλά μετά φοβάμαι πως θα τρέχω για χειρότερα.

Το διακανονισμό που θα γίνει σε δραχμές , μετά από από 1,5 χρόνο;

H φοβάσαι πως θα σε τιμωρήσει ο Θεός;

Τίποτα από τα δύο.

Φοβάμαι μη μου τα πάρουν από τους λογαριασμούς στις τράπεζες...:p

δε βλέπω το λόγο αν κάποιος δεν έχει κεφάλαιο κίνησης, πέρα από κάτι έκτακτα, να έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Και στ' αλήθεια τώρα, δε φοβάσαι καθόλου το ενδεχόμενο, μια μέρα τον Οκτώβρη του '13 να σε βρει η δραχμή; Γιατί θα σε βρει, αυτό είναι σίγουρο.

Απλά εμένα, θα με έχει βρει χωρίς να τους έχω δώσει ούτε ευρώ από το χαράτσι και ξέρεις τι θα κάνω; Θα πηγάινω σε κορόϊδα, θα τους δειχνω τους λογαριασμούς και τα εκκαθαριστικά και θα σπάω πλάκα, με τη βλακεία που τους δέρνει. Ήδη έχω σταμπάρει μερικούς στον κύκλο μου.

Φαντάζομαι, ότι δεν περιμένεις όταν παμε στη δραχμή να συνεχιστεί η καταβολή των φόρων από το λαό.

ακομα και να εχουμε γυρισει στη δραχμη,αμα εχεις βεβαιωμενα χρεη στην εφορια,τοτε να δεις τι γελιο εχουν να ριξουν οι γνωστοι σου!

δε βλέπω το λόγο αν κάποιος δεν έχει κεφάλαιο κίνησης, πέρα από κάτι έκτακτα, να έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Tα έστειλες έξω βρε; Δεν πιστεύω να είσαι κι εσύ στη λίστα Λαγκάρντ; ....... :p

Και στ' αλήθεια τώρα, δε φοβάσαι καθόλου το ενδεχόμενο, μια μέρα τον Οκτώβρη του '13 να σε βρει η δραχμή; Γιατί θα σε βρει, αυτό είναι σίγουρο.

Απλά εμένα, θα με έχει βρει χωρίς να τους έχω δώσει ούτε ευρώ από το χαράτσι και ξέρεις τι θα κάνω; Θα πηγάινω σε κορόϊδα, θα τους δειχνω τους λογαριασμούς και τα εκκαθαριστικά και θα σπάω πλάκα, με τη βλακεία που τους δέρνει. Ήδη έχω σταμπάρει μερικούς στον κύκλο μου.

Φαντάζομαι, ότι δεν περιμένεις όταν παμε στη δραχμή να συνεχιστεί η καταβολή των φόρων από το λαό.

Ειρωνικά το έγραψα βρε συ για τους "μάγκες" που σε ένα πληκτρολόγιο, καφενείο, εργασία έλεγαν στο πρώτο χαράτσι ότι δε θα το πληρώσουν και τελικά σχεδόν όλοι το πλήρωσαν και κυρίως στα μουλωχτά....

Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά. Απλά "επαναστάτες" είδα πολλούς την πρώτη φορά.
Επίσης δε φοβάμαι ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή γιατί είμαι ήδη "βρεγμένος" και ας έρθει όποια μπόρα θέλει. Με το σκεπτικό σου (να ενεργώ ότι σίγουρα θα έρθει η δραχμή) θα μπορούσα να πάρω ένα δάνειο και να είμαι κάθε ΣΚ στο Παρίσι αφού του χρόνου δε θα χρωστάω τίποτα.

Οσοι ΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ πληρωνουν -το καθε χαρατσι/φορο-, οσο και αδικο να ειναι, ειναι ιδεολογικα λαμογια που κανουν τους μαγκες στις πλατες των ευσυνειδητων πολιτων και απο την αλλη τρεχουν με την ουρα στα σκελια αμα χρειαστουν την οποια περιθαλψη του σακατεμενου κρατους.

Δεν μας φτανουν οι απιστευτοι και αδικοι φοροι που μας εχουν γονατισει, εχουμε και τους εχοντες ιδεολογους e-παναστατες με τις δεξιες τσεπες που νομιζουν οτι τιμωρουν το κρατος, αδυνατωντας να καταλαβουν οτι το κρατος ειμαστε ουσιαστικα ολοι μας.