Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Τι έχετε κάνει και τι θα κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

• Total voters
    0
Ναι Χιώτη, τα έχουμε ξαναπεί, εσύ και οι όμοιοι σου είστε οι ευσυνείδητοι που θα πολεμήσετε τους Τούρκους όταν οι άλλοι θα κιοτέψουν κ.λ.π κ.λ.π
Αυτές τις μπαρούφες μας τις είπες ήδη σε άλλα βήματα του avclub, μέχρι να σε περιλάβουν οι διαχειριστές και να εφαρμόσεις την τακτική της ουράς στα σκέλια που λες. Λες σε αυτό το νήμα να υπάρχει πιο δεξιόστροφη και "νομιμόφρονη" (όπως το εννοείς εσύ) παρέα, ώστε να σε παίρνει να βρίζεις και να χαρακτηρίζεις τον κόσμο, για τις ιδεολογικές, όπως μας είπες, επιλογές του;
Κι εγώ σου λέω τότε πως όσοι ενεργούν σαν κι εσένα είναι κιοτήδες του "μαζί τα φάγαμε", το σκεπτικό σου το είχαν οι συνεργάτες των Γερμανών, οι προσκυνημένοι των Τούρκων και κάθε είδους εκμεταλλευτών, που στην Ελληνική ιστορία μάλλον είναι περισσότεροι από τους ήρωες. Για να πάμε παραπέρα από την ανταλλαγή χαρακτηρισμων που συνηθίζεις και να γυρίσουμε στο θέμα, όσοι ΔΕΝ πληρώνουν ενώ τους φτάνουν τα λεφτά, πρώτον δεν είναι μαλάκες να τους πιάνει κορόιδο το κάθε Λαμόγιο Βενιζέλος Βωβός Αλαφούζος κ.λ.π
Δεύτερον δείχνουν αλληλεγγύη με τους φτωχότερους που δεν τους φτάνουν και το κάνει ο κάθε ένας ρισκάροντας το ίδιο με αυτούς τη διακοπή ρεύματος, ενώ θα μπορούσε να εξοφλήσει και να αφήσει άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα όπως κάνεις εσύ.
Τρίτον, αν είναι κανείς πατριώτης και άνθρωπος με αξιοπρέπεια έχει ΧΡΕΟΣ να βρίσκεται απέναντι στον άδικο νόμο και όχι να συμμοφώνεται. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται, λέει, στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Γι αυτό "φίλε" Χιώτη μετά το σταυρό μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλεις και τη σημαία από το άβαταρ... τόσους φακούς δεν έχεις εσύ; δε μπορείς να φέξεις να δεις δυο τρεις απλές αλήθειες; Αν είχες διαβάσει το νήμα πριν έρθεις να μας δώσεις τα φώτα σου θα τα έβλεπες. Άσε λοιπόν τις νουθεσίες.

Last edited:
Δεν μπορω παρα να σου επιστρεψω παραυτα τις συκοφαντιες τις ειρωνιες και τους ολους ευγενικους προσωπικους χαρακτηρισμους. Και συ το ιδιο θα εκανες πιστευω στη θεση μου!

Δεν νουθετω κανενα ουτε ορεξη εχω να νουθετω. Τη γνωμη μου λεω, απεναντιας εσυ νουθετεις και προτρεπεις. Διαβασε ξανα το ποστ μου και το δικο σου για δεις ποιος νουθετει.

Ειναι προφανες οτι δεν συμμεριζομαι απολυτως τιποτα απ'οτι λες και ειδικα το κομματι περι 'αλληλεγγυης' στους φτωχοτερους με το να μην πληρωνουν οι..εχοντες! Αλλα κουβεντα να γινεται.

Το avatar μου (με τον σταυρο), πραγματι, εχω καταλαβει οτι ενοχλει ιδιαιτερα, αλλα δυστυχως δεν σκοπευω να το αλλαξω παρ'ολες τις νουθεσιες. Εσυ θα αλλαζες το δικο σου? :))

Για να καταλάβω,οι νοικοκυραίοι το πληρώνουν και όλοι όσοι μπορούν και δεν το κάνουν,καταστρέφουν την "προσπάθεια" που κάνει το κράτος.......

Καλά έκανα και δεν το πλήρωσα λοιπόν.......

Να μετρήσουμε τα λαμόγια έχοντες και κατέχοντες λοιπόν... ένας εγώ, δύο ο Emilot, τρεις με τον zavara... μη ντρέπεστε ρε, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι, δυστυχώς οι νομιμοδουλόφρονες χριστιανοί νοικοκυραίοι όπως ο Χιώτης μας ξεσκέπασαν! :bigcry:

Re: Απάντηση: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Να μετρήσουμε τα λαμόγια έχοντες και κατέχοντες λοιπόν... ένας εγώ, δύο ο Emilot, τρεις με τον zavara... μη ντρέπεστε ρε, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι, δυστυχώς οι νομιμοδουλόφρονες χριστιανοί νοικοκυραίοι όπως ο Χιώτης μας ξεσκέπασαν! :bigcry:

χααχαχχαχαχχαχα!!!!! Ναι φυσικά.....ο έχων και ο κατέχων.... Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε.....

:ernaehrung004:

εεεε

δεν πλερώ ,,,

γενκά πλέον ...

αν σας δείξω τα χαρτιά με τα εξώδικά κτλ ,,,

θα τα πάω για ανακλύκλωση ,, και θα τους πλέρω ,, τόσα πολλα!!!

είναι και αυτό ένα πετραδάκι μέσα σε όλλα απου μπορεί να γίνει βράχος και να τους πάρει ο διάολος τον πατέρα ,,,

τόσο απλά ,,

τόσο ..

Re: Απάντηση: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Βλεπω οτι εχεις οξυτατη αντιληψη και εξυπνο χιουμορ, αλλα δειξε και τη μεγαλοψυχια σου αφηνωντας την θρησκεια μου απ'εξω. Ξερω οτι μπορεις να το κανεις.
Μην πεφτεις στο επιπεδο ενος ξεπεσμενου νομιμοδουλοφρονα νοικοκυραιου σαν και μενα, οπως σοφα και σωστα με χαρακτηρισες.

Α ειναι και προδότες οσοι αρνούνται να πληρώσουν τα αισχρά χαράτσια και τους κεφαλικούς φορους τριών ξεφτιλισμένων κυβερνήσεων ενός Κράτους βιομηχάνων και μεγαλοεργολάβων..:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αλλά ο καθε Αλαφούζος και οι εκφραστές του καπιταλισμού λεύτερα και στο τζάμπα..

Το Κράτος ειναι αυτοί..Ολα τα λοιπά δήθεν ''ενωτικα'' τους εξυπηρετούν μιά χαρά..

Last edited:
Χιώτη δεν τις γουστάρω τις προσωπικές διαμάχες, ειδικά όταν είναι με αγνώστους με τους οποίους δεν έχω να χωρίσω κάτι, αλλά δε γουστάρω ούτε τις προσβολές και χαρακτηρισμούς. Όταν μπαίνεις σε μια συζήτηση μόνο για να βρίσεις περιφραστικά τους συμμετέχοντες, σε αντίστοιχο ύφος έρχεται η απάντηση.
Ούτε τη θρησκεία σου ούτε τη πατρίδα σου προσβάλω καθώς είναι και δικές μου, αλλά τους πολλούς σταυρούς και σημαίες τους φοβάμαι ή μάλλον απαιχθάνομαι την κατάχρησή τους από ανθρώπους που ούτε ιδιαίτερη χριστιανοσύνη επιδεικνύουν ούτε καμιά υπεράσπιση της πατρίδας από τους εκμεταλευτές της κάνουν πράξη, επικαλούνται τα σύμβολα ως ιδιωτικά τους αλλά αντίθετα δεν τιμούν όσα πρεσβεύουν.
Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τα ιερά σύμβολα, η γνώμη σου επί του θέματος είναι πως πρέπει να πληρώνουμε τους άδικους φόρους και να υπακούμε τους άδικους νόμους, όσο άδικοι κι αν είναι, σωστά; Αν είναι έτσι πες μας γιατί, πείσε μας τέλος πάντων, τώρα που ανταλλάξαμε χαρακτηρισμούς και ελπίζω να τελειώσαμε με αυτά.

Παρεπιπτοντως οταν αδιαμαρτυρητα πληρωνεις τους οποιους απιστευτους φορους που φασιστικα αποφασιζουν να επιβαλουν οι κυβερνωντες την στιγμη που
- Οι ιδιοι που αποφασιζουν να επιβαλουν αυτους τους φορους δεν πληρωνουν μια.
- Οι ιδιοι που αποφασιζουν να επιβαλουν αυτους τους φορους καλυπτουν αυτους που δεν πληρωνουν.
- Οι εχωντες εκατομμυρια δεν πληρωνουν μια η πληρωνουν με απιστευτες εκπτωσεις,
- Οι φοροι εχουν ως κυριους αποδεκτες τους χαμηλομισθους/χαμηλοσυνταξιουχους.

Τοτε δεν λεγεσαι ευυπόληπτος και νομοταγης πολιτης αλλα μαλακας.
Εγω που πληρωσα 1.5χιλιαρικο εφορια φετος δεν λεγομαι νομοταγης, αλλα μαλακς με Μ κεφαλαιο και ντροπη μου που τα πληρωσα.

Α και που'σαι, sorry for bursting your bubble.

Last edited:
Τριάντα χιλιάδες διακοπές ρεύματος το μήνα πραγματοποιεί η ΔΕΗ, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, όπως προκύπτει από έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

http://www.alfavita.gr/arthra/δεη-τριάντα-χιλιάδες-διακοπές-ρεύματος-το-μήνα

Το νέο ρεπορτάζ του TPP έχει την ίδια τύχη με το προηγούμενο: ΜΜΕ - Κοινωνικά δίκτυα, σημειώσατε 0-2.

Στις 15 Νοεμβρίου η ΓΕΝΟΠ διανέμει Δελτίο Τύπου σύμφωνα με το οποίο οι ιδιοκτήτες της ΑΤΕ ΕΡΓΩΝ προσήλθαν τόσο στη ΔΕΗ και πλήρωσαν το χαράτσι, όσο και στον Δήμο Πειραιώς και πλήρωσαν το ΤΑΠ που επί χρόνια δεν πλήρωναν. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Αυγή, 15 ημέρες μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ του TPP, εκπρόσωποι της εταιρείας του κυρίου Αλαφούζου προσήλθαν στον Δήμο Πειραιά και κατέβαλλαν το ποσό των 140.000 ευρώπροκειμένου να καλυφθεί αναδρομικά το απλήρωτο επί χρόνια ΤΑΠ. Στην απάντηση του δημάρχου Πειραιά δεν αναφέρεται αν οι κύριοι της ΑΤΕ ΕΡΓΩΝ πλήρωσαν κάποιο επιπλέον πρόστιμο για τις καθυστερημένες οφειλές.

Φαίνεται λοιπόν ότι το δημοσίευμα του ThePressProject και οι κινήσεις της Σοφίας Σακοράφα τελικά απέφεραν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του κράτους . Όσο για τον ΣΚΑΪ, αυτός ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του το παρακάτω απολαυστικό κείμενο:

«Ανασκευάζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις καταγγελίες περί μη καταβολής του τέλους ακινήτων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, το ενιαίο τέλος ακινήτων έχει καταβληθεί κανονικά τόσο από την εταιρεία που διαχειρίζεται το κτήριο στο όποιο στεγάζεται και ο ΣΚΑΪ».

Κύριοι: Θα μπορούσατε τουλάχιστον να διασώσετε την αξιοπρέπειά σας στο τέλος αυτής της υπόθεσης. Το κουτόχορτο δεν αναδασώνεται, και ως εκ τούτου δεν καταναλώνεται από όλους.

ΕΕΤΗΔΕGATE, υπόθεση ΣΚΑΙ: over and out.

http://www.thepressproject.gr/article/32846/To-xaratsi-o-SK-kai-to-koutoxorto

Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Το κουτόχορτο δεν αναδασώνεται

Κορυφαία ατάκα!!!

Παράνομη έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο την είσπραξη του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. κατά του μέτρου της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των οργανώσεων, η απόφαση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο είναι προσωρινά εκτελεστή, γεγονός που σημαίνει ότι η ΔΕΗ πρέπει να σταματήσει να εισπράττει το χαράτσι, ακόμη και αν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, μέχρι να κριθεί εκ νέου το θέμα από τη δικαιοσύνη.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231225069

Εσεις τι λετε, τωρα ?

Η κυβερνηση κατουρηθηκε απο την αποφαση του Πολυμελους Πρωτοδικειου ?
Επληγη ανεπανορθωτα ??? :laugh:

Το Συνταγμα ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ερμηνευομενο ...
αναλογα το target-group κοροϊδων και το think-tank συμφεροντων !!!!
Ιδιως τωρα που κατεβηκαν οι μισθοι ΚΑΠΟΙΩΝ-ΚΑΠΟΙΩΝ .... αδεκαστων και ανεγγιχτων :laugh:

Last edited:
Συγνώμη, αλλά το ύφος σου είναι ξερολίστικο και υποτιμητικό για τους μετέχοντες στο νήμα.
Αντί να ρωτάς με γέλια τους υπόλοιπους γιατί δε μας λές εσύ τι λες για την απόφαση του Πρωτοδικείου που το κατέχεις όπως φαίνεται;

Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Συγνώμη, αλλά το ύφος σου είναι ξερολίστικο και υποτιμητικό για τους μετέχοντες στο νήμα.
Αντί να ρωτάς με γέλια τους υπόλοιπους γιατί δε μας λές εσύ τι λες για την απόφαση του Πρωτοδικείου που το κατέχεις όπως φαίνεται;

Κάποιοι απλά θυμώνουν που ακυρώνονται αποφάσεις.

Κατά τά άλλα κλασσική κατάσταση..Νά μειώνονται οι μισθοί ώς τον πάτο,αρκεί να μην ενοχλείται ο κάθε Λάτσης και ο κάθε Μπόμπολας..

189980_4805350502118_1986502166_n.jpg

http://www.left.gr/article.php?id=15750#.UL5ZvW32vSE.facebook

Last edited:
Εσεις τι λετε, τωρα ?

Η κυβερνηση κατουρηθηκε απο την αποφαση του Πολυμελους Πρωτοδικειου ?
Επληγη ανεπανορθωτα ??? :laugh:

Το Συνταγμα ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ερμηνευομενο ...
αναλογα το target-group κοροϊδων και το think-tank συμφεροντων !!!!
Ιδιως τωρα που κατεβηκαν οι μισθοι ΚΑΠΟΙΩΝ-ΚΑΠΟΙΩΝ .... αδεκαστων και ανεγγιχτων :laugh:

κοίταξε όταν πρόκειται για εξωγήϊνους καλά τα λές γιατί και πιασάρικο είναι ως θέμα και όλες οι αρλούμπες μπορούν να ειπωθούν χωρίς κόστος.