Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά βέβαια...
(Ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει να παίζω το δικηγόρο του διαβόλου

)
Εκτός από αυτούς υπήρχαν και άλλοι που έτρεχαν στα Super Market και αγόραζαν πράγματα με τις κούτες!
Όταν πήγα στο Super Market για τη σαρακοστή πήρα ένα πεντόκιλο αλεύρι (φτιάχνω τις λαγάνες μόνος μου) και με ρώτησε η ταμίας αν είχα ακούσει και εγώ τι θα γίνει την 25η Μαρτίου!
Ένας γνωστός με συμβούλεψε να αγοράσω μέλι και ταχίνι (ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί). Δεν πήρα γιατί δε μου αρέσει το ταχίνι. Να με συμβούλευε να πάρω καμιά δεκαριά κιλά γουρουνοπούλα δε θα έφερνα αντίρρηση...
Αυτό το μήνα δεν είχα καμία πληρωμή! Όλοι έβρισκαν χαζές δικαιολογίες για να καθυστερήσουν! Ειδικά κάτι μικρά project του χιλιάρικου, που αυτά ποτέ δεν καθυστερούν, δεν πληρώθηκαν καθόλου!
Ο κόσμος φοβάται τόσο πολύ πια που πιστεύει τα πάντα!
Εγώ έχω τόσες εισόδους σε δίκες με ανακριβείς πληροφορίες που η Εθνική έχει παγώσει η σύνδεση του λογαριασμού μου πάνω από 20 φορές!
Σήμερα πάλι ξαναπάγωσε από ότι με ενημέρωσαν!
Δεν έχω βέβαια λογαριασμό στην Εθνική, αλλά καλού κακού τον έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων να ξεπαγώσει.
Εμείς το παίρνουμε στον χαβαλέ, αλλά πόσοι τσίμπησαν και έδωσαν τα στοιχεία της κάρτας τους;
Φανταστείτε απλά τι ντόρος έγινε και έφτασαν να το συζητάνε τα κόμματα!