ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ-ΦΑΝΟΠΟΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ.
ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 4 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!!!!!!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δίωξη για ηλιθιότητα παίζει?

Μάλλον όχι, τρανή απόδειξη οι κυβερνήσεις μας...

Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Δίωξη για ηλιθιότητα παίζει?

Μάλλον όχι, τρανή απόδειξη οι κυβερνήσεις μας...

Κανονικά για κυβερνώντες θα έπρεπε να καθιερωθεί και η περίπτωση της κακουργηματικής αμέλειας.... αλλά τι λέμε τώρα. Έχουν διωχθεί τα εκ δόλου για να διωχθούν και οι αμελείς ηλίθιοι;

Βέβαια, εδώ γεννώνται και άλλες απορίες....

Πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσα πολλά χρήματα άνθρωποι ευήθεις, οι οποίοι σήκωσαν τις καταθέσεις τους λόγω ενός mail που κυκλοφόρησε ο χ ανύπαρκτος και έδινε κιόλας και ημερομηνία πτώχευσης?

Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Βέβαια, εδώ γεννώνται και άλλες απορίες....

Πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσα πολλά χρήματα άνθρωποι ευήθεις, οι οποίοι σήκωσαν τις καταθέσεις τους λόγω ενός mail που κυκλοφόρησε ο χ ανύπαρκτος και έδινε κιόλας και ημερομηνία πτώχευσης?

Σε καταστάσεις πανικού δεν χρειάζεται να είσαι ηλίθιος για να μην ξέρεις τι να πιστέψεις, νομίζω. Και φυσικά μπορεί και να είσαι και να έχεις μεγάλες καταθέσεις, αποκλείεται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Κανονικά για κυβερνώντες θα έπρεπε να καθιερωθεί και η περίπτωση της κακουργηματικής αμέλειας.... αλλά τι λέμε τώρα. Έχουν διωχθεί τα εκ δόλου για να διωχθούν και οι αμελείς ηλίθιοι;

Πώς το λένε εκείνο το νόστιμο?

Ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους? Κάπως έτσι δεν πάει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Σε καταστάσεις πανικού δεν χρειάζεται να είσαι ηλίθιος για να μην ξέρεις τι να πιστέψεις, νομίζω. Και φυσικά μπορεί και να είσαι και να έχεις μεγάλες καταθέσεις, αποκλείεται;

Ναι, αλλά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που κάνουν μπαμ από τα 100 μέτρα. Κατά καιρούς έχουμε δει spam mails από τράπεζες, ασφαλιστικές, το Θεό τον ίδιο...

Αυτοί οι νεοπανικόβλητοι, που ακριβώς ζουν? Στην κορφή του βουνού και φυλάνε τα χρήματα σε σεντούκια? Συμβούλους δεν έχουν? Τηλέφωνα δεν έχουν? Ενημέρωση δεν έχουν? Κοινή λογική (που ταιριάζει σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν πατήσει έστω και μια φορά το enter) δεν έχουν? Άντε, βγήκε ο τάδε, είπε ότι στις 25 Μαρτίου χρεωκοπούμε και στείλαν όλο το βιος τους στην Ελβετία??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Άντε, βγήκε ο τάδε, είπε ότι στις 25 Μαρτίου χρεωκοπούμε και στείλαν όλο το βιος τους στην Ελβετία??

Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά βέβαια...
(Ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει να παίζω το δικηγόρο του διαβόλου :p)

Εκτός από αυτούς υπήρχαν και άλλοι που έτρεχαν στα Super Market και αγόραζαν πράγματα με τις κούτες!
Όταν πήγα στο Super Market για τη σαρακοστή πήρα ένα πεντόκιλο αλεύρι (φτιάχνω τις λαγάνες μόνος μου) και με ρώτησε η ταμίας αν είχα ακούσει και εγώ τι θα γίνει την 25η Μαρτίου!
Ένας γνωστός με συμβούλεψε να αγοράσω μέλι και ταχίνι (ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί). Δεν πήρα γιατί δε μου αρέσει το ταχίνι. Να με συμβούλευε να πάρω καμιά δεκαριά κιλά γουρουνοπούλα δε θα έφερνα αντίρρηση...
Αυτό το μήνα δεν είχα καμία πληρωμή! Όλοι έβρισκαν χαζές δικαιολογίες για να καθυστερήσουν! Ειδικά κάτι μικρά project του χιλιάρικου, που αυτά ποτέ δεν καθυστερούν, δεν πληρώθηκαν καθόλου!

Ο κόσμος φοβάται τόσο πολύ πια που πιστεύει τα πάντα!
Εγώ έχω τόσες εισόδους σε δίκες με ανακριβείς πληροφορίες που η Εθνική έχει παγώσει η σύνδεση του λογαριασμού μου πάνω από 20 φορές!
Σήμερα πάλι ξαναπάγωσε από ότι με ενημέρωσαν!
Δεν έχω βέβαια λογαριασμό στην Εθνική, αλλά καλού κακού τον έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων να ξεπαγώσει.

Εμείς το παίρνουμε στον χαβαλέ, αλλά πόσοι τσίμπησαν και έδωσαν τα στοιχεία της κάρτας τους;
Φανταστείτε απλά τι ντόρος έγινε και έφτασαν να το συζητάνε τα κόμματα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά βέβαια...
(Ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει να παίζω το δικηγόρο του διαβόλου :p)

Εκτός από αυτούς υπήρχαν και άλλοι που έτρεχαν στα Super Market και αγόραζαν πράγματα με τις κούτες!
Όταν πήγα στο Super Market για τη σαρακοστή πήρα ένα πεντόκιλο αλεύρι (φτιάχνω τις λαγάνες μόνος μου) και με ρώτησε η ταμίας αν είχα ακούσει και εγώ τι θα γίνει την 25η Μαρτίου!
Ένας γνωστός με συμβούλεψε να αγοράσω μέλι και ταχίνι (ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί). Δεν πήρα γιατί δε μου αρέσει το ταχίνι. Να με συμβούλευε να πάρω καμιά δεκαριά κιλά γουρουνοπούλα δε θα έφερνα αντίρρηση...
Αυτό το μήνα δεν είχα καμία πληρωμή! Όλοι έβρισκαν χαζές δικαιολογίες για να καθυστερήσουν! Ειδικά κάτι μικρά project του χιλιάρικου, που αυτά ποτέ δεν καθυστερούν, δεν πληρώθηκαν καθόλου!

Ο κόσμος φοβάται τόσο πολύ πια που πιστεύει τα πάντα!
Εγώ έχω τόσες εισόδους σε δίκες με ανακριβείς πληροφορίες που η Εθνική έχει παγώσει η σύνδεση του λογαριασμού μου πάνω από 20 φορές!
Σήμερα πάλι ξαναπάγωσε από ότι με ενημέρωσαν!
Δεν έχω βέβαια λογαριασμό στην Εθνική, αλλά καλού κακού τον έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων να ξεπαγώσει.

Εμείς το παίρνουμε στον χαβαλέ, αλλά πόσοι τσίμπησαν και έδωσαν τα στοιχεία της κάρτας τους;
Φανταστείτε απλά τι ντόρος έγινε και έφτασαν να το συζητάνε τα κόμματα!

Μία ένσταση μονάχα...

Δεν ''παίζεις'' τον συνήγορο του διαβόλου......είσαι ο ίδιος διάβολος!!!:devil-smiley-029::D-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Ναι, αλλά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που κάνουν μπαμ από τα 100 μέτρα. Κατά καιρούς έχουμε δει spam mails από τράπεζες, ασφαλιστικές, το Θεό τον ίδιο...

Εσένα σε έχουν πάρει να σου ζητούν, στα σοβαρά, συμβουλή για την αμύθητη κληρονομιά που κάποιος τους πληροφόρησε πως έχουν από συγγενή νιοστού βαθμού σε κάποια αφρικανική χώρα; -bye-

Άσε το μέιλ και οι νέες τεχνολογίες έχουν κάψει πολλά μυαλά που δεν ήταν προετοιμασμένα για τέτοιου είδους επικοινωνία και πληροφόρηση.

Γιατί; Εάν εννοείς το ότι δεν διώκονται τα πραγματικά υπεύθυνα για την κατάσταση πολιτικά πρόσωπα, θα διαφωνήσω, το ποινικό μας δίκαιο δεν έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίζει τέτοιες πράξεις.
Θα σου θυμίσω ότι και στην περίπτωση της Δίκης των Έξι, οι υπαίτιοι της καταστροφής δεν δικάστηκαν από κοινό δικαστήριο, αλλά από έκτακτο στρατοδικείο. Ούτε και το Πενταμελές Εφετείο που δίκασε τους πρωταίτιους της χούντας, ήταν ακριβώς "τακτικό" δικαστήριο.

Δεν εννοώ φυσικά, ότι δεν του αξίζει τιμωρία - έβαλε σε κίνδυνο περιουσίες και κόπο πολλών ανθρώπων - αλλά εστιάζω στο "υποκριτικό"... Οπως είπαν και άλλοι, αν το ψάξουμε, είναι και πολλοί (και επώνυμοι") αυτοί που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις με τους ίδιους κινδύνους... Γι'αυτούς καμμιά δίωξη...

Τι πρέπει να πούνε τότε όσοι χάσανε λεφτά στο χρηματιστήριο πριν μια δεκαετία?
Sorry λάθος οι πολιτικοί είναι πάνω από τον νόμο.

Tο πιό απλό να σκεφτεί κανείς... Τι πιό αξιόποινο είπε ο τορναδόρος απο πχ. ενα οποιοδήποτε κομματικό στέλεχος που κάθε τόσο δηλώνει στα ΜΜΕ οτι "το πασοκ (ή η νδ) καταστρέφει την χώρα, έχει προγραμματίσει ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, έχει συμφωνήσει για απολύσεις...κλπ.
Εδω που τα λέμε, ο τορναδόρος - έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα - μόνο καλό έκανε σε αυτούς που δεν επιθυμούν πτώχευση και επιστροφή στην δραχμή... Kαι στο πρόγραμμα να το είχαν οι υπεύθυνοι, αν τολμούν ας το κάνουν τώρα κοντά... lol

Τον Ιανουάριο; Δηλαδή από πότε κυκλοφορεί το συγκεκριμένο κείμενο;

Τώρα για τη φίμωση του νετ.... προφανές είναι ότι ζούμε σε ανελεύθερο καθεστώς. Αλλά ο συγκεκριμένος τύπος μου φαίνεται για κλασσική περίπτωση σπάμερ-μυθοπλάστη (αν δούμε και μόνο ως τι υπογράφει) για να έχει τη συμπάθειά μου. Αυτό είναι ελευθερία της άποψης; Ελευθερία της άποψης είναι να μπορώ ακόμη και να σκυλοβρίζω τον κάθε υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση, όχι να γράφω και να παρουσιάζω ως γεγονότα, και μάλιστα υπογράφοντας ως δήθεν άνθρωπος "εκ των έσω", τα αποκυήματα της φαντασίας μου.

Το θέμα όμως δεν είναι αν ο συγκεκριμένος ασκεί η όχι κριτική ή αν είναι ενας απλός σπάμερ, αλλά αν μέσω της δίωξης αυτής δημιουργηθεί δεδικασμένο για γενικότερες διώξης όλων όσων δεν "μας" αρέσουν αυτά που γράφει.
Είναι σαν το κουκουλονόμο ένα πράγμα, που περάστηκε με την βιτρίνα των μπαχαλάκηδων και τώρα αν περπατάς στο κρύο με κασκόλ και φούτερ κινδυνεύεις να βρεθείς απολογούμενος.

Ο "Τορναδόρος" είπε ψέματα για την ταυτότητά του και τις πηγές του και το έκανε σκόπιμα κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Τουλάχιστον οι πολιτικοί που λένε μπούρδες τα λένε επώνυμα και φόρα παρτίδα στα κανάλια.

Ο "Τορναδόρος" είναι κάτι μεταξύ γραφικού και βλάκα.

Αλήθεια ποια η τύχη των ευρώ που υπάρχουν στις ελληνικές τράπεζες σε περίπτωση πτώχευσης και επιστροφής στη δραχμή; Στους πολίτες θα επιστραφεί ποσοστό της αξίας των καταθέσεων τους και αυτό σε δραχμές,σύμφωνα με την ισοτιμία που θα καθορισθεί.Τα ευρώ τι θα απογίνουν; Θα επιστραφούν στην Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα;Θα τα κρατήσουν οι τράπεζες σαν συνάλλαγμα πλέον;Μήπως κάτι άλλο;

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΩΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1-5.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1,000-3,000.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ.
ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ.

Ο "Τορναδόρος" είπε ψέματα για την ταυτότητά του και τις πηγές του και το έκανε σκόπιμα κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Τουλάχιστον οι πολιτικοί που λένε μπούρδες τα λένε επώνυμα και φόρα παρτίδα στα κανάλια.

Ο "Τορναδόρος" είναι κάτι μεταξύ γραφικού και βλάκα.

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.:award:

Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΩΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1-5.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1,000-3,000.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ.
ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ.

Δεν ξέρω αν ο ''τορναδόρος'' είναι γραφικός και βλάκας, πάντως, για κάτι τέτοιες ''πληροφορίες'' σαν το δικό σου ποστ την έφαγε τη δίωξη....

Το θέμα δεν είναι οι εικασίες και οι εκτιμήσεις...

Αν ο "tigergreg" έλεγε ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε ιδιωτική τράπεζα και γνωρίζει εκ των έσω ότι ο Πρωθυπουργός στις 30 του μήνα θα ανακοινώσει ότι γυρνάμε στην δραχμή και καθόταν και το έγραφε σε 100 φόρουμ τότε θα είχαμε κάτι παρόμοιο. Μην τα μπερδεύουμε.

Εδώ πρόκειται για μια κουβέντα. Εκεί ο τύπος σπάμαρε σκόπιμα όσο μπορούσε επιδιώκοντας τον πανικό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Λογικά είναι γραφικός ΚΑΙ βλάκας...Το περίεργο είναι που τον υπερασπίζονται διάφοροι. Κάπως έτσι έχουμε καταλήξει να έχουμε όλα αυτά τα βλακώδη e-mail που πολλοί αφελείς πιστεύουν.