Νομίζω κάπου στο σημείο αυτό θα πρέπει να σταματήσει και αυτό το νήμα.
Εγώ, ως γενικός διαχειριστής, επέβαλα 3ήμερο περιορισμό στον κ. Πυργαρούση, διότι δεν έλεγε να σταματήσει να εκφράζεται σε τόνο και επίπεδο καφενείου. Και αυτό παρά τις επισημάνσεις, και εν συνεχεία παρατηρήσεις που του έγιναν. Τέτοιο ύφος ουδέποτε έγινε ανεκτό από τη σελίδα. Άσχετο το εάν θεωρώ πως είχε επί της ουσίας το δίκιο με το μέρος του στα όσα έλεγε. Επόμενο ήταν να του επιβληθεί 3ήμερος περιορισμός για να ηρεμήσει και να επανέλθει στο συγκεριμένο νήμα με κοσμιότερο ύφος. Ούτε κλείδωμα του λογαριασμού ούτε τίποτα άλλο, όπως πληροφορούμαι ότι επικαλείται.
Υπάρχει μία -περίεργη τουλάχιστον- αντίληψη σε ορισμένους, είναι αλήθεια. Μεγενθύνουν και την απλή παρατήρηση που δίνεται από έναν διαχειριστή (όπως τέτοιες δίνονται σε όλα περίπου τα φόρα τα οποία λειτουργούν βάσει δεδομένων κανόνων και δεν αφήνονται απολύτως ελεύθερα, γιατί υπάρχει και αυτό το είδος ασφαλώς, όπου τα μέλη αφήνονται ελεύθερα ακόμη και να "σφαχτούν") σε προσβολή της προσωπικότητάς τους. Κάτι σε "πώς τολμάς να κάνεις παρατήρηση σε εμένα, 40 χρονών άνθρωπο". Το δε μπαν το δέχονται ως μέγιστη μείωση. Η δε επιβολή του καθ' εαυτή κρίνεται, όχι ως εργαλείο επιβολής των κανόνων του φόρουμ, αλλά ως δήθεν επιβεβαίωση της εξουσίας μας στον εικονικό μας μικρόκοσμο.
Κατά τα λοιπά πρέπει να είμαστε εμείς οπωσδήποτε κομπλεξικοί, ώστε να μην παραδεχθούμε το σύνδρομο καταδίωξης που διακατέχει κάποιους των ανωτέρω, τουλάχιστον ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.
Από εκεί και πέρα, ποσώς με ενδιαφέρουν οι απόψεις που εκφράστηκαν περί των πολιτικών μου φρονημάτων ή του συμπλεγματικού χαρακτήρα μου. Θέλει να δώσει βήμα σε όλους τους παραπονεμένους μια άλλη σελίδα; Με γεια της με χαρά της. There's no such thing as bad publicity όπως λέγεται.
Παρακαλώ όμως η συζήτηση να τελειώσει εδώ.
Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι κάτι σαν αντιπαράθεση με τηλεβόες, από απέναντι ραχούλες.