Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφω

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα του.
Εκτος αν γραφει με ψευδωνυμο.
Θα επρεπε να ξερετε οτι στο portal ανεβαινουν τα hot θεματα μονα τους χωρις ουτε ανοχη ουτε συγκαταβαση.

Με συγχωρείτε αλλά δεν γνωριζα πώς ο γενικος σας διαχειριστής εκφράζει δική του γραμμή,ξεχωριστά απο την κεντρική λογική που διέπει το φορουμ..
Ειναι οντως πρωτότυπο.

Last edited:
Ουσιαστικότατη η συμβολή σου στο διάλογο......

απλά βαριέμαι να γράψω.... ως συνήθως...

αν και διάλογος δεν χρειάζεται να γίνει...

δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε.... το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεται μεγαλύτερος ντόρος...

καταλαβαίνω πως αρκετοί και ιδικότερα οι διαχειριστές θίγεστε με αυτά που αναρτήθηκαν στο άλλο site αλλά αυτό που γίνεται τώρα δεν βοηθά καθόλου...

Εγώ προσωπικά αν και ήξερα την ύπαρξη του άλλου site και παρόλο που δεν γνώριζα τις παλιότερες διαμάχες είχα καταλάβει πως υπάρχει μια κόντρα μεταξύ των δύο site....

δεν έκατσα να ψάξω να βρω πως που πότε και γιατί... γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει... αυτό το site με καλύπτει πλήρως, οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό είναι ακομπλεξάριστοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... με καταλαβαίνει νομίζω ο yperion), το παρακολουθώ καθημερινά και συμμετέχω στην συζήτηση όταν μπορώ να βοηθήσω με τις λιγοστές μου γνώσεις και όταν δεν βαριέμαι...

όταν είδα το συγκεκριμένο θέμα, μπήκα διάβασα και πραγματικά περίμενα πως θα κλειδωθεί αμέσως... κάτι που δυστυχώς δεν έγινε....

ίσως είναι η πρώτη φορά που απογοητεύομαι από τους διαχειριστές του avclub...

όπως είπε και ο emilot παραπάνω
Το τι εξυπηρετεί το κάθε forum, αφήστε τα μέλη του να το ξέρουν πολύ καλά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σ

Με συγχωρείτε αλλά δεν γνωριζα πώς ο γενικος σας διαχειριστής εκφράζει δική του γραμμή,ξεχωριστή απο την κεντρική λογική που διέπει το φορουμ..
Ειναι οντως πρωτότυπο.

Ο Νικος ο Τσαρουχας ειναι αναπληρωτης.
Την κεντρικη διαχειριστικη λογικη του avsite δεν την εκφραζει ενας .
Πολυ απλα , υπαρχουν προηγουμενα και βρεθηκε η χρυση ευκαιρια σημερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Απλώς ανέφερα ότι είναι άδικο να υπάρχει νόμος που να ισχύει σε προηγούμενες ενέργειες, δηλαδή αναδρομικά...

Επειδή, έχει γίνει της αδικίας εδώ μέσα.....δεν είναι άδικος ο νόμος που ρυθμίζει αναδρομικά όταν έχει γενικό και αντικειμενικό χαρακτήρα και δεν παραβιάζονται Συνταγματικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα:

''Κατά την κρατούσα στη θεωρία και τη νομολογία άποψη, ο κοινός νομοθέτης μπορεί, κατ' αρχήν ελεύθερα, να προσδώσει αναδρομική ισχύ στον νόμο, καταλαμβάνοντας, μάλιστα, ακόμη και εκκρεμείς ενώπιον των δικαστηρίων υποθέσεις ή τελεσιδίκως από αυτά κριθέντα, ενώ, παράλληλα, μπορεί να ανατρέπει και κεκτημένα δικαιώματα. Προϋπόθεση, ωστόσο, για να θεωρηθεί συνταγματικά θεμιτή η εν λόγω αναδρομική ισχύς είναι οι νέοι κανόνες να έχουν γενικό και αντικειμενικό χαρακτήρα και να μην παραβιάζουν συνταγματικά δικαιώματα.''

Δεν αποτελούν οι αγγελίες Συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα σ' αυτό το φόρουμ. Άρα, αναδρομική ισχύς του νόμου, χωρεί...

Να δούμε τι άλλο θα γράψουμε εδώ μέσα για τις ρημαδοαγγελίες!!!:D:D:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη το

Φαντάζομαι μπορείτε να ξεχωρίσετε απο ποιούς και γιατί...

Και δεν είναι μόνο κάποια στελέχη σας.

Πάρτε υπόψη σας και την προϊστορία.Μόνο μέσα σ' αυτό το θέμα έχουν αναφερθεί πολλά παραδείγματα.π.χ ο τωρινός παρουσιαζόμενος σαν ειρηνοποιός κι ενωτικός κος δεν απολογήθηκε ποτέ,για την προσπάθειά του,να υπονομεύσει εκδήλωση του φόρουμ με παρουσίαση προβολέων.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη το

Ωραία.
Αφού δεν εκφράζει ένας την διαχειριστική γραμμή(αν και ο ´αγωνιστής εκ τού ασφαλούς ´ένας είναι) θα ήταν όλα πιο απλά άν ειχατε αποφασίσει πώς αν μή τι άλλο ο τίτλος ήταν προκλητικός .Kαι μάλιστα υιοθετήσατε,επί τής ουσίας, ακομα και το κείμενο χωρίς καν να γνωρίζετε τι ειναι αληθές και τι οχι.

Προσωπικά θεωρώ πώς ήταν σάν να αρπάχτηκε μια ´ευκαιρία´ ,εκεί,γιά να γινει ´θέμα´πού θίγει τούς ´εχθρούς´.

Οσον για τα ´προηγούμενα´ πού αναφέρετε ,να με συγχωρείτε αλλά η λογική που επικρατεί εδώ και καιρό εδώ μέσα είναι οτι δεν μάς αφορούν ,παρά τις συχνές προκλήσεις ακόμα και ´μελών ειδικών αποστολών´που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συγκεκριμένα flames.

Γνωρίζουμε ,αλλά τις αντιπαρερχόμαστε.

Μάς ενδιαφέρει η ανάπτυξη και εξέλιξη τού δικού μας χώρου.
Φαίνεται όμως πώς αυτό κάποιοι άλλοι το βλέπουν με ´στραβό μάτι´.

Ειλικρινα, γιατι δεν το σταματαμε αυτο το θεμα; Ποιος ο λογος των αντεγκλησεων ενθεν και ενθεν;

Μονο στεναχωρια μπορουν να φερουν, δεν κερδιζει κανεις τιποτα παραπανω.

Σας παρακαλω ειλικρινα.

Στελιος.

Αμάν βρε παιδιά με τους νόμους, έλεος! Φόρουμ είναι εδώ, δεν είναι ο Άρειος Πάγος και το ΣΤΕ!

Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Φίλε Nekalah είσαι εκτός θέματος.
Δεν συζητούμε σε αυτό το νήμα τις αγγελίες σου.

Ναι βρε Βασίλη.

Και παρασύρθηκα και εγώ............:ernaehrung004:

Φίλε Nekalah είσαι εκτός θέματος.
Δεν συζητούμε σε αυτό το νήμα τις αγγελίες σου.

Τι λες καλε ?

Αφου το εχει καημο το παιδι να πουλησει να μην πει τον πονο του ?

Μια που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6......

Πάντως το λιγότερο moderation δεν έβλαψε ποτέ κανένα, δημιουργεί και πιο relax εικόνα σε ένα φόρουμ για τα μέλη του...

Νομίζω ότι μερικοί παίρνουν πολύ σοβαρά την έννοια ενός "internet forum". Χαβαλές να γίνεται, ανταλλαγή γνώσης και απόψεων. Άντε και κανένα group buy.

Τώρα τα περί "ιδιοκτησίας" ενός forum θα μου επιτρέψετε να τα θεωρήσω αστεία, αφού τα έξοδα είναι αμελητέα (300 ευρώ το στήσιμο και 100 ευρώ το χρόνο τα έξοδα, τα οποία καλύπτονται πολλάκις από ένα απλό google ads.). Το κεφάλαιο του forum είναι τα μέλη του. Βέβαια μετά από κάποιο διάστημα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι διαχειριστές που προσβλέπουν σε έσοδα (πολλές φορές άκομψα) και κάπου εκεί κόβει το αυγολέμονο...

Υπάρχουν όπως φαίνεται προηγούμενα μεταξύ κάποιων μελών. Για το καλό των υπολοιπων που απλά τους ενδιαφέρει το "άθλημα" θα ήταν σωστό να μπει ένα σύντομο τέλος από τις διαχειριστικές ομάδες και των δύο sites.

Τι λες καλε ?

Αφου το εχει καημο το παιδι να πουλησει να μην πει τον πονο του ?

Μια που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6......

Εγώ που έβαλα μια φορά μια αγγελία και δεν πούλησα τίποτα, εξαιτίας των κομπλεξικών που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα, μπορώ να πάω στο δίπλα site και να πω τον πόνο μου????:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

ps. να με συγχωρείτε για τα offtopic... αλλά με έχει πιάσει η βλακεία μου απόψε...

Πάντως το λιγότερο moderation δεν έβλαψε ποτέ κανένα, δημιουργεί και πιο relax εικόνα σε ένα φόρουμ για τα μέλη του...

Relax ειμαστε.

Τωρα αν καποιοι θελουν να ριξουν και ενα μπινελικι παραπανω αυτο ας το κανουν αλλου .

Εδω δεν ειναι κατι που επιθυμουμε.

Υπαρχουν επιχειρηματα σε μια συζητηση.

Νομίζω κάπου στο σημείο αυτό θα πρέπει να σταματήσει και αυτό το νήμα.

Εγώ, ως γενικός διαχειριστής, επέβαλα 3ήμερο περιορισμό στον κ. Πυργαρούση, διότι δεν έλεγε να σταματήσει να εκφράζεται σε τόνο και επίπεδο καφενείου. Και αυτό παρά τις επισημάνσεις, και εν συνεχεία παρατηρήσεις που του έγιναν. Τέτοιο ύφος ουδέποτε έγινε ανεκτό από τη σελίδα. Άσχετο το εάν θεωρώ πως είχε επί της ουσίας το δίκιο με το μέρος του στα όσα έλεγε. Επόμενο ήταν να του επιβληθεί 3ήμερος περιορισμός για να ηρεμήσει και να επανέλθει στο συγκεριμένο νήμα με κοσμιότερο ύφος. Ούτε κλείδωμα του λογαριασμού ούτε τίποτα άλλο, όπως πληροφορούμαι ότι επικαλείται.

Υπάρχει μία -περίεργη τουλάχιστον- αντίληψη σε ορισμένους, είναι αλήθεια. Μεγενθύνουν και την απλή παρατήρηση που δίνεται από έναν διαχειριστή (όπως τέτοιες δίνονται σε όλα περίπου τα φόρα τα οποία λειτουργούν βάσει δεδομένων κανόνων και δεν αφήνονται απολύτως ελεύθερα, γιατί υπάρχει και αυτό το είδος ασφαλώς, όπου τα μέλη αφήνονται ελεύθερα ακόμη και να "σφαχτούν") σε προσβολή της προσωπικότητάς τους. Κάτι σε "πώς τολμάς να κάνεις παρατήρηση σε εμένα, 40 χρονών άνθρωπο". Το δε μπαν το δέχονται ως μέγιστη μείωση. Η δε επιβολή του καθ' εαυτή κρίνεται, όχι ως εργαλείο επιβολής των κανόνων του φόρουμ, αλλά ως δήθεν επιβεβαίωση της εξουσίας μας στον εικονικό μας μικρόκοσμο.
Κατά τα λοιπά πρέπει να είμαστε εμείς οπωσδήποτε κομπλεξικοί, ώστε να μην παραδεχθούμε το σύνδρομο καταδίωξης που διακατέχει κάποιους των ανωτέρω, τουλάχιστον ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, ποσώς με ενδιαφέρουν οι απόψεις που εκφράστηκαν περί των πολιτικών μου φρονημάτων ή του συμπλεγματικού χαρακτήρα μου. Θέλει να δώσει βήμα σε όλους τους παραπονεμένους μια άλλη σελίδα; Με γεια της με χαρά της. There's no such thing as bad publicity όπως λέγεται.

Παρακαλώ όμως η συζήτηση να τελειώσει εδώ.

Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι κάτι σαν αντιπαράθεση με τηλεβόες, από απέναντι ραχούλες.

Νομίζω ότι μερικοί παίρνουν πολύ σοβαρά την έννοια ενός "internet forum". Χαβαλές να γίνεται, ανταλλαγή γνώσης και απόψεων. Άντε και κανένα group buy.

Τώρα τα περί "ιδιοκτησίας" ενός forum θα μου επιτρέψετε να τα θεωρήσω αστεία, αφού τα έξοδα είναι αμελητέα (300 ευρώ το στήσιμο και 100 ευρώ το χρόνο τα έξοδα, τα οποία καλύπτονται πολλάκις από ένα απλό google ads.). Το κεφάλαιο του forum είναι τα μέλη του. Βέβαια μετά από κάποιο διάστημα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι διαχειριστές που προσβλέπουν σε έσοδα (πολλές φορές άκομψα) και κάπου εκεί κόβει το αυγολέμονο...

Υπάρχουν όπως φαίνεται προηγούμενα μεταξύ κάποιων μελών. Για το καλό των υπολοιπων που απλά τους ενδιαφέρει το "άθλημα" θα ήταν σωστό να μπει ένα σύντομο τέλος από τις διαχειριστικές ομάδες και των δύο sites.

αγαπητέ φίλε
δεν πρόκειται περι αστείου.
Το φόρουμ του avclub όπου φιλοξενείσαι εσύ και περίπου άλλοι 20000 ανήκει σε Νομικό Πρόσωπο - Σωματείο που το διαχειρίζεται και το συντηρεί.
Φιλοξενείται δε σε ιδιόκτητο σέρβερ του οποίου το κόστος και η συντήρηση είναι υπερ πολλαπλάσια των ποσών που ανέφερες.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και γιά να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, μιά και ο ΓΔ έχει κλειδώσει το θέμα.

Status
Not open for further replies.