Ντίνο, τι σε εντυπωσίασε απο το 8αρι; πετάω για πρωτη φορά με αυτό τον Αύγουστο απο ΝΥ για Φρανκφούρτη
Τα πολύ μεγάλα αεροπλάνα δεν θέλουν και πολλή ώρα για επιβίβαση; Δηλαδη τελικά βοηθάει σε τίποτα (από τη σκοπιά του τελικού χρήστη της οικονομικής θέσης).
Τα πολύ μεγάλα αεροπλάνα δεν θέλουν και πολλή ώρα για επιβίβαση; Δηλαδη τελικά βοηθάει σε τίποτα (από τη σκοπιά του τελικού χρήστη της οικονομικής θέσης).
Εκεί που βρίσκεται το μεγάλο ώφελος με τα μεγάλα αεροπλάνα είναι πιστεύω για τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες. Είναι πολύ πιο οικονομικό να πετάει ένα αεροπλάνο των 500 επιβατών παρά δύο των 250.
Ετσι ειναι, νομιζω υπαρχει μια εταιρεια δεν θυμαμαι ποια ειναι, μπορει να ειναι η Korean, οπου εχει κανει παραγγελια το Α380 με μονο οικονομικες θεσεις και αυτη η εκδοση ειναι στις 850 θεσεις...
Από την σκοπιά του χρήστη της οικονομικής θέσης δεν νομίζω να υπάρχει κάνενα ώφελος. Έχω πετάξει πολλές φορές σε υπαρατλανικά ταξίδια συνήθως με το 777 και στην οικονομική θέση ήταν πάντα το ίδιο άβολα ή και χειρότερα σε σχέση με τα κλασικά μεσαίου μεγέθους που πετάνε συνήθως στην Ευρώπη. Μόνο μία φορά είχα πετάξει με Business με την Emirates από Αθήνα για Μανίλα μέσω Ντουμπάι και ήταν η μέρα με την νύχτα η διαφορά στο ταξίδι.
Εκεί που βρίσκεται το μεγάλο ώφελος με τα μεγάλα αεροπλάνα είναι πιστεύω για τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες. Είναι πολύ πιο οικονομικό να πετάει ένα αεροπλάνο των 500 επιβατών παρά δύο των 250.
To καλυτερο αεροπλανο ειναι αυτο που τα περισσοτερα καθισματα ειναι αδεια...
Επισης, πολυ σημαντικο ειναι το layout των καθισματων που εχει η καθε εταιρια.
Πχ, εχω τυχει σε 777 με THAI με 2-4-2, Turkish 3-3-3, emirates με 3-4-3 (δραμα)
Το χειρότερο μου είναι η απογείωση όταν κάθομαι πίσω. Το στομάχι μου πάει βόλτα.Επισης στατιστικες δειχνουν οτι τα πισω καθισματα ειναι πιο ασφαλη και για τους πιο απειρους σε ταξιδια εχει λιγοτερη αισθηση στην απογειωση...
Κύριος 7E σε Α320 εδώΦαντάζομαι έτσι κάνουν οι περισσότεροι, εγώ είμαι ο κύριος 12D
Απλά σε κάποιες εταιρείες δεν αφήνουν να τσεκάρεις έξοδο κινδύνου. Και κάποιες άλλες, πχ Ryanair, τις χρεώνουν έξτρα
Επίσης όσοι είναι "χρυσοί" παρακαλανε να είναι γεμάτο το αεροπλάνο, γιατί σου κάνουν αναβάθμιση και σε πάνε Business
Φαντάζομαι έτσι κάνουν οι περισσότεροι, εγώ είμαι ο κύριος 12D
Απλά σε κάποιες εταιρείες δεν αφήνουν να τσεκάρεις έξοδο κινδύνου. Και κάποιες άλλες, πχ Ryanair, τις χρεώνουν έξτρα
Επίσης όσοι είναι "χρυσοί" παρακαλανε να είναι γεμάτο το αεροπλάνο, γιατί σου κάνουν αναβάθμιση και σε πάνε Business
Την επομενη φορα να κανεντε web check in και να καθεστε οπου γουσταρετε τουλαχιστον ετσι κανω εγω...
Επισης στατιστικες δειχνουν οτι τα πισω καθισματα ειναι πιο ασφαλη και για τους πιο απειρους σε ταξιδια εχει λιγοτερη αισθηση στην απογειωση...
Βεβαια αν το αεροπλανο πεσει απ τα 35000 ποδια δεν σε σωζει τιποτα...
Υπερατλαντικο δεν εχω κανει ακομα αλλα 9 ωρες δεν παλευονται ουτε σε καραβι οπου μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα...
Επισης σας εχει τυχει κανενας περιεργος επιβατης?
Για αυτο που λετε οτι δεν παλευονται οι 9 ωρες απλα χαμογελω) Περνανε ευκολα και χαλαρα...
Σε Α320 και Α321 είναι 11 και 12, σε Α319 αν δεν κάνω λάθος είναι 9 και 10 μάλιστα στην 10 A και F δεν έχει κάθισμα μπροστά... Η απόλυτη χλιδή!!!
Αυτά είναι τα πιο κοινά που πετω συχνά , οπότε τα έχω τσεκάρει.
Ευτυχώς στην Ryanair η έξοδος και μάλιστα η πρώτη σειρά, χρεώνεται μόνο 5 για πτήσεις εσωτερικού
Edit :10 και 11 οι έξοδοι, στο A319 το τσέκαρα μόλις στα ηλεκτρονικά εισιτήρια μου
Η 9 είναι στο Α321
Σας εχει τυχει τιποτα περιεργο σε καποια πτηση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.