Re: Απάντηση: Tι γίνεται με τα αεροπλάνα???
+1000!
Και παρουσιάζεται το θέμα "ήταν καταθλιπτικός, γιατί δούλευε"?
Δεν είμαι ειδικός και δεν γνωρίζω για το θέμα αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται το πράγμα είναι απίστευτος.
Κάτι σαν "όποιος έχει κάποια ψυχική ασθένεια γίνεται αυτομάτως επικίνδυνος και άρα ακατάλληλος για εργασία"
Ένα είδος καιάδα ας πούμε.
Και μετά απορούμε γιατί ο συγκυβερνήτης απέκρυψε (αν ισχύει) την όποια ασθένειά του από την εταιρεία.
Το ότι καταλάβαινε πως θα πετιόταν κατευθείαν στα άχρηστα δεν έπαιξε ρόλο στην τελική έκβαση της εταιρείας?
Ξαναλέω, δεν έχω γνώσεις για το θέμα αλλά έχω την αίσθηση ότι εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που έχουν κάποιο πρόβλημα, στοχοποιούνται άδικα.
Είναι σαν να λές οτι το εργατικό δικαίωμα ενός ιδιώτη υπερέχει της ζωής και της ασφάλειας αγνωστου αριθμού πολιτών.
Σε συγκεκριμένα επαγγέλματα.
Ουτε εγω ειμαι ειδικός αλλα είχα συγκκριμένο παράδειγμα μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, και πρόσφατα σε πολυ στενό μου κύκλο επίσης (συγκεκριμένα τον παρών παράδειγμα ειναι η καλυτερη μας φίλη που πηρε 1 χρόνο ανάρρωση)
Λοιπον σε πληροφορώ οτι η κατάθλιψη (η βαριά) ειναι πολυ επικίνδυνη για τον περίγυρο, όχι απο ταση εγκληματικότητας, αλλα και μόνο απο την αλλαγή συμπεριφιράς, αλειψη προσοχής, έλειψη κατανόησης του περιβάλλοντος κλπ.
¨Αμα εισαι καθηγητής αντε το πολυ να μη κάνεις μάθημα και να περνανε οι ώρες και οι μέρες, αν εισαι όμως αστυνομικός μπορει να ξεχάσεις το πιστόλι σου οπουδήποτε ακόμα και να μην καταλάβεις πως το χρησιμοποιεις...
Ασε που σε ενος ειδους κατάθλιψης που δεν ειναι χρόνια (γεννετική υποστηρίζουν κάποιοι) αλλα αποτέλεσμα του περιβάλλοντος χώρου, της εργασίας, δημιουργέιται ένα συναίσθημα πληρους αδιαφορίας για τους άλλους έως εχθρότητας.
Αυτα για να να πω οτι υπάρχουν επαγγέλματα που δικαιολογουν ειτε την αλλαγή πορείας, γραφείο αντι περιπολίες η επεμβάσεις (αστυνομία Πυροσβεστική), αλλαγή ιδιοτήτων (Πάλι γραφιοκρατία σε κάποιο υπουργειο αντι να εισαι μπροστα σε μαθητές, ειτε καθαρα απαλλαγή καθηκόντων (στρατός) και η λιστα δεν ειναι αποκλειστική.
Νομίζω ιπτάμενος πρεπει να ειναι μέσα, εαν δεν ειναι ειναι μεγάλο λάθος, εαν ειναι και η Λουφτχάνσα εξακολουθησε να απασχολει τον εγκληματία πιλότο τότε αυτο βαρυνει την Λουφτ.
Ισως το μόνο.
Μην ξεχνάμε οτι η Λουφτ θα αποζημειόταν για το κόστος της εκπαίδευσης απο την εργασία του πιλότου, ο´ποτε μπορει στην χειρότερη να της επιβαρύνουμε αυτο οτι προσπαθησε να πάρει πισω τα λεφτα της...στην χειρότερη περίπτωση αν δεν ειχε ηδη αποζημειωθει.