Τι γίνεται με το e-shop?

Re: Σε διαδικασία πώλησης το E-shop

Nομιζω οτι η λογικη της πολυκατοικιας στο Μαρουσι εχει ηδη μεταγγιστει αλλου....

Ωραιες εποχες....

Φιλιππα δυστηχώς δεν έχουμε τις ιδιες καλές εμπειρίες από το κατάστημα.
Εδώ στην Αθήνα τα πράγματα είναι πολύ πολύ διαφορετικά.
Κάνε ένα search στο forum και θα δεις την περιπέτεια μου με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Λογικό σε τόσο μεγαλο μαγαζί να υπάρχουν διαφορετικές εμπειρίες...
Για τα φωτοβολταικά που γραφει ο Γιώργος, μέχρι στιγμής τα ποσοστά κέρδους είναι πολύ καλά, γι αυτό και όλοι θέλουν να μπουν στην αγορά..
Παντως ρε παιδιά, όσο και να θες να υποστηρίξεις την ελληνική αγορά βγαίνεις απο τα ρούχα σου μερικές φορές! Χτες αγόρασα απο το amazon.co.uk ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και 4 ανταλλακτικά βουρτσάκια σε τιμή....κάτω απο την μισή απο όσο την βρήκα σε ελληνικά ηλεκτρονικά μαγαζιά ολόιδια! Συγκεκριμένα πλήρωσα 51.5 ευρώ μαζι με 7 ευρώ μεταφορικά (44.5 ευρω καθαρη αξία με ΦΠΑ) όταν η φτηνότερη τιμή στην ελλάδα για τα ίδια πράγματα ήταν ....95 ευρω και δεν ξέρω και πόσα μεταφορικά! Είπαμε να είμαστε λίγο ακριβότεροι λόγω μικρής αγοράς, αλλά ρε γμτ ο Άγγλος δηλαδή δεν κερδίζει;

Απάντηση: Re: Σε διαδικασία πώλησης το E-shop

Είπαμε να είμαστε λίγο ακριβότεροι λόγω μικρής αγοράς, αλλά ρε γμτ ο Άγγλος δηλαδή δεν κερδίζει;

Στην Ελλαδα φιλε μου, το εμποριο βασιζεται στο διπτυχο μεγαλο ποσοστο κερδους/μικρος τζιρος. Με τον 1ο πελατη της ημερας να βγαινουν τα σταθερα εξοδα της επιχειρησης που αντιστοιχουν στην 1 ημερα, με τον 2ο το μεροκαματο του υπαλληλου, και με τον 3ο & 4ο πελατη το μεροκαματο του εμπορου. Οποτε με 4 πελατες ειμαστε ευχαριστημενοι ως εμποροι. Καπως ετσι λειτουργει το λιανικο εμποριο στην Ελλαδα (κατα πλειοψηφια και αναλογα με την αξια του εμπορευσιμου υλικου, οι πελατες μπορει να αυξηθουν σε 10 ή να μειωθουν σε 1).:fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Σε διαδικασία πώλησης το E-shop

Στην Ελλαδα φιλε μου, το εμποριο βασιζεται στο διπτυχο μεγαλο ποσοστο κερδους/μικρος τζιρος. Με τον 1ο πελατη της ημερας να βγαινουν τα σταθερα εξοδα της επιχειρησης που αντιστοιχουν στην 1 ημερα, με τον 2ο το μεροκαματο του υπαλληλου, και με τον 3ο & 4ο πελατη το μεροκαματο του εμπορου. Οποτε με 4 πελατες ειμαστε ευχαριστημενοι ως εμποροι. Καπως ετσι λειτουργει το λιανικο εμποριο στην Ελλαδα (κατα πλειοψηφια και αναλογα με την αξια του εμπορευσιμου υλικου, οι πελατες μπορει να αυξηθουν σε 10 ή να μειωθουν σε 1).:fahne90:

δυστυχως οι τιμες εξαρτωνται κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο απο τον χονδρεμπορα....αλλα και κατα ενα αλλο ποσοστο απο τον ανταγωνισμο.....θεωρω οτι το eshop εκανε ενα τεραστιο ανοιγμα που μαλλον δεν βασιζοταν σε δικα του κεφαλαια αλλα σε τραπεζικα... μεγαλο ρισκο που μαλλον δεν τους βγηκε λογο των καιρων ο καταναλωτισμος μειωθηκε αισθητα και οι τραπεζες εκλεισαν την στροφιγγα των δανειων αρα η καταληξη οπως και σε πολλες επιχειρησεις ειναι η πωληση σε τιμες πραγματικα ευκαιριας η ακομα και το κλεισιμο με διαδικασιες δυσαρεστες για τους μετοχους....το eshop δουλευε με ποσοστο κερδους σιγουρα κατω απο 15% σε πολλα προιοντα του... πολυ δυσκολο να συντηρηθει μια μεγαλη επιχειρηση με τετοια ποσοστα ...ενα μικρο καταστημα συντηρειται αλλα αλυσιδα καταστηματων οχι......

Απάντηση: Re: Σε διαδικασία πώλησης το E-shop

Λογικό σε τόσο μεγαλο μαγαζί να υπάρχουν διαφορετικές εμπειρίες...
Για τα φωτοβολταικά που γραφει ο Γιώργος, μέχρι στιγμής τα ποσοστά κέρδους είναι πολύ καλά, γι αυτό και όλοι θέλουν να μπουν στην αγορά..
Παντως ρε παιδιά, όσο και να θες να υποστηρίξεις την ελληνική αγορά βγαίνεις απο τα ρούχα σου μερικές φορές! Χτες αγόρασα απο το amazon.co.uk ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και 4 ανταλλακτικά βουρτσάκια σε τιμή....κάτω απο την μισή απο όσο την βρήκα σε ελληνικά ηλεκτρονικά μαγαζιά ολόιδια! Συγκεκριμένα πλήρωσα 51.5 ευρώ μαζι με 7 ευρώ μεταφορικά (44.5 ευρω καθαρη αξία με ΦΠΑ) όταν η φτηνότερη τιμή στην ελλάδα για τα ίδια πράγματα ήταν ....95 ευρω και δεν ξέρω και πόσα μεταφορικά! Είπαμε να είμαστε λίγο ακριβότεροι λόγω μικρής αγοράς, αλλά ρε γμτ ο Άγγλος δηλαδή δεν κερδίζει;

αγαπητέ κύριε βόρειε, μπορώ να έχω ένα λινκ γιατί είμαι στο ψάξιμο κι εγώ για το ίδιο θέμα?

θενκς ιν αντβάνς!

Σημερα παντως το καταστημα της στουρναρη εχει εξαφανιστει...
Κλειστο, λειπουν ταμπελες...το αδειασαν σουκου...

Δηλαδή την Παρασκευή ήταν ανοιχτό και σήμερα ούτε ταμπέλα;;;
Εν μία νυκτί;;;

<Άσχετο>
Δεν θα μείνει τίποτα στη Στουρνάρη...θυμάμαι πως ήταν πριν 15 χρόνια, βλέπω σημερινές φωτογραφίες και μου έρχονται δάκρυα στα μάτια...
</Άσχετο>

Απο τοτε που καηκε το πλαισιο, ξεκινησε η κατρακύλα... Εκλεισαν και 1-2 μικροι , ε δεν θελει πολυ ...

Απάντηση: Σε διαδικασία πώλησης το E-shop

Άλλες εποχές τα 80s. Στουρνάρη και "Διπλό" ήταν η standard βόλτα με τον κολλητό. Πέρασα και λίγους μήνες πωλητής για το Computer ALFA. Ωραίες εποχές.

Απ ότι φαίνεται το κλείσιμο καταστημάτων είναι μαζικό.
Σήμερα πέρασα από μπροστα και έκλεισε και το κατάστημα της Καστοριάς. Χτες πάντως πήρα εμαιλ με διαφημιστικά του e-shop άρα σαν επιχείριση δεν έκλεισαν, αλλά προφανώς για μείωση του κόστος κλείσανε τα περισσότερα καταστήματα και θα στέλνουν τις παραγγελίες με κουριερ...

Απ ότι φαίνεται το κλείσιμο καταστημάτων είναι μαζικό.
Σήμερα πέρασα από μπροστα και έκλεισε και το κατάστημα της Καστοριάς. Χτες πάντως πήρα εμαιλ με διαφημιστικά του e-shop άρα σαν επιχείριση δεν έκλεισαν, αλλά προφανώς για μείωση του κόστος κλείσανε τα περισσότερα καταστήματα και θα στέλνουν τις παραγγελίες με κουριερ...

κατι σαν getitinow θα γινει μαλλον ...

e-shop και κριτική

Οι κυριοι απο τα e-shop.gr μαλλον δεν δεχονται σχολια στα προιοντα τους που να τα κατηγορεις.γιατι το λεω αυτο?CRYPTO POWERNET 85 POWERLINE ADAPTER 85MBPS αγορασα αυτες τις μπριζες δικτυου και οχι απλως ειναι απογοητευτικες αλλα στην κυριολεξια σερνεται το internet.sto laptop ειδα την απιστευτη ταχυτητα των 2-2,5 mbit.δεν συζηταμε για μεταφορα αρχειων αφου δυσκολευεται και να σερφαρεις.επηδει λοιπον εγραψα στα σχολια για το προιον αυτα που ειδα και εβαλα βαθμολογια 1 ,μου εβγαλε μυνημα οτι το μυνημα σας θα επεξεργαστει απο τους υπευθυνους.εδω και τρεις μερες τιποτα.αν εβαζα βαθμολογια 10 θα το χαν βαλει πιστευω κατευθειαν

Last edited by a moderator: