Re: Απάντηση: Τι καθορίζει την μουσικότητα μιας συσκευής?
Κύριοι, ναι, εμφανίζεστε ως δίδυμο ή υπερασπιστές αλλήλων.
Εγώ Δημήτρη απάντησα στο παρακάτω που αν τα ελληνικά μου είναι σωστά, με αφορά άμεσα μιας και αναφέρει το ονοματάκι μου και με βαφτίζει
μπάτσο.
Πείτε μας λοιπόν εσείς κ. Κόγια κι εσείς κ. Τσαρουχά, τι καθορίζει τη μουσικότητα μιας συσκευής; Δώστε τις απαντήσεις σας όπως μπορείτε και αφήστε τους αναγνώστες του forum να τις μελετήσουν. Όπως έκανα κι εγώ. Τόσο δύσκολο είναι;
Υ.Γ Από επιχειρήματα οι μπάτσοι, άλλο τίποτα.
Συνεπώς, προφανώς υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Όμως και τον Κόγια να υπερασπίζομαι (τις θέσεις του δηλαδή), δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Εμμέσως είπα ότι συμφωνώ και με τον κύριο Τζωρτζάκη. Υπάρχει κι εκεί πρόβλημα? Όλα μας φταίνε πιά...
Βεβαίως, ο κύριος Κωτσής με το
ήθος και την
εμπειρία που τον διακρίνει, τα έχει βάλει με όλους μιας και κανένας δεν του κάνει για συζήτηση παρά ο κύριος Μανωλάκος. Είναι εκλεκτικός ρε παιδί μου τι να κάνουμε...
Οι άλλες αναφορές μάλλον στοχεύουν τις δικές μου και μακάρι να'ξερα γιατί....
Αυτό όμως ουδέποτε σχολιάστηκε, παρά επιμέναν κάποιοι να πει ο Κωτσής τι εννοεί ακριβώς όταν λέει για χρονισμό, τέμπο κλπ. Αυτό το λέτε διάλογο και τοποθέτηση στο ερώτημα του thread;
Μα γιατί αναρωτιέσαι, ακόμη δεν κατάλαβες?
Χρησιμοποιείς όρους, βγάζεις κανόνες και θέσφατα και μόλις σου ζητήσουν μια επεξήγηση του τι στο καλό εννοείς, ωρύεσαι για τον αντιχαϊεντισμό των ερωτούντων. Εφόσον ξέρεις τι λες, γιατί δεν εμβαθύνεις να μας δώσεις να καταλάβουμε τι εννοείς, παρά μόνον ψάχνεις για υποστηρικτές? Όποιος δεν αναφωνεί το:
...είναι αυτομάτως εχθρός του χάι έντ.
Κύριε Κωτσή, έχεις ερωτηθεί για όλα όσα πήρες θέση και απλά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις επαρκώς, ίσως διότι είσαι μαθημένος στα έντυπα και στα διαδικτυακά μέσα που γράφεις να μην έχεις αντίλογο. Εμείς όμως τι φταίμε? Εδώ θα πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία ή απλά να μην συμμετέχεις.
Το θέμα γίνεται εντελώς
γελοίο διότι ο συντονιστής αντί να απαντήσει με διευκρινήσεις επί των θέσεών του, προβάλει τον καρα-χαϊεντισμό του ως λύση δια πάσα νόσο και απόλυτο πειστήριο των απόψεών του. 40 χρόνια φούρναρης, με ποιόν να
καταδεχθεί να μιλήσει η αυτού μεγαλειότητα. Ίσως μόνον με κάτι ανώνυμα user names σε ένα κατ' ευφημισμόν φόρουμ, (μαγαζί για να σπρώχνει το σινάφι τα μεταχειρισμένα είναι), που έχω υπόψη μου. Θα σας το συστήσω σε κάποια φάση για να γελάσετε...
- Κύριε Κωτσή, χαιρετίσματα και περαστικά από έναν λάτρη του
μονόδρομου ηλεκτροστατικού. Αχ, μια μουσικότητα... μούρλια.