Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ξαφνικα σταματησε να δουλευει ουτε καμενο μυρισε ουτε η μπαταρια ειχε θεμα τιπιτα στα καλα καθουμενα εκει που ξεβιδωνα σταματησε περιμενω απαντηση απο το σερβις δοξα το θεο εχει εγγύηση

Xμμμ..ειναι brushless το Gdr 200c και δυσκολα θα παθαινε κατι.....αλλα ενδεχομενος κατι θα εγινε κατα την τελευταια εργασια...φυσικα αμα υπαρχει εγγυηση ολο οκ....

Ενημερωσε μας ομως τι και πως ωστε να ξερει καποιος σε αναλογη περιπτωση....

... λόγω φορτου εργασιας χρειαζομουν αμεσα παλμικο και ετσι παράγγειλα αυτο https://www.skroutz.gr/s/18794852/Makita-DTD171ZJ-18V-Solo.html

Καλοδούλευτο το εργαλείο Νεκτάριε.
Έχω το απλό μοντέλο, χωρίς BL δηλαδή, και θα με ενδιέφερε ν’ ακούσω τις εντυπώσεις σου απ’ το νέο μοντέλο

Παμε για ενα καινουριο αποκλειστικο τραπεζι ρουτερ.
Αυτο που εχω πανω στο παγκοπριονο δεν βολευει ο φραχτης που ειναι αμιγως αλουμινιο και δεν μπορω να βαλω αναρόφηση ουτε να τον γεμισω εξαρτηματακια για το ρουτερ.
Οποτε λεω να φτιαξω ενα αποκλειστικο τραπεζι και με χωρους αποθηκευσης και σωστη αναροφηση.

Μιας και εγινε η ταυτοποηση απο το eshopwedrop εψαχνα να βρω μια πλακα ρουτερ για να φερω απο Αγγλια ή Γερμανια για δοκιμή της υπηρεσιας αποστολής
και πεφτω εδω
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07J5L762S/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
η τιμη πολυ κατω απο ολα τα αλλα καταστηματα που κειμενεται απο 50-100 ευρω.

και τελικα παρηγγειλα απευθειας απο amazon αφου ειχε 13 ευρω μεταφορικα.

Εκμεταλευόμενος την τελευταια στιγμη την προσφορα του e-shop αφου μου το θυμησε ο Νικολας και τον ευχαριστω γιαυτο, παραγγειλα το πιστολι θερμου αερα της B&D στα 23 ευρω.

Εξαιρετικη τιμη. Πεδιο χρησης κυριως για στεγνωμα μπογιας αναμεσα στις στρωσεις.

TLS.020695.jpg

https://www.e-shop.gr/pistoli-ilektriko-thermoy-aera-black-n-decker-2000-watt-kx2001-p-TLS.020695

Εχω ηδη ενα εξαιρετικο Steinel.

καλοδουλευτο!
ενταξει, εσυ εχεις θεριο, τουτο εδω ομως για δευτερο, μια χαρα θα κανει τη δουλεια του και θα ξεκουραζεις και το αστερι σου

παραγγελια σημερα το τριβειο της bulle 380w λογω εξαιρετικων κριτικων και καλης τιμης.
https://www.skroutz.gr/s/9776825/Bulle-63458-380W.html?from=best_sellers_tag

επιτελους να φυγω απο τον βραχνα του πολυτριβειου της παρκσαιντ που θα μετατραπει σε παλμικο για χρηση με πολυ ψιλα γυαλοχαρτα για φινιρισμα
εκει ειναι οκ (ας πουμε)

ευτυχως προλαβα, απο δευτερα θα εχουν αυξησεις τουλαχιστον 10% (ετσι μου ειπαν) ολα τα μπουλ, λογω ανοδου των μεταφορικων απο κινα
πιθανα θα ακολουθησει αυξηση τιμων σε πολλες μαρκες απο κινα για τον ιδιο λογο, ακομα και για τα αυτοκινητα απο απω ανατολη, οπότε αν το σκεφτεστε για καποιο εργαλειο, προλαβετε

Τα έχουν αρχίσει και τα μαζεύουν από την αγορά από ότι κατάλαβα εγώ..
Για να τα ξανά ρίξουν από τον άλλο μήνα με άλλες τιμές..
Ωραία πράγματα

ετσι που το πανε, κατι οι φοροι, κατι τα αυξημενα μεταφορικα, κατι η κριση που κατεβαζουν τιμες τα ευρωπαικα, στο τελος θα συμφερει να ψωνιζουμε μεταμπο ;)
η οποια εχει κατεβασει τρελα τις τιμες της μεσα στα ενα-δυο χρονια τωρα

φιλος ορκισμενος μποσακιας παραγγελνει τουτες τις μερες το πιστολετο της μεταμπο (το διταχυτο!) με λιγο παραπανω απο 200 ευρω οταν τα μπουλ μπορμαν κλπ θα ειναι στο κατοσταρικο σε λιγο καιρο.
αντε, με το καλο να ακολουθησει και η μπος να γινουμε μπρουκληδες ;)

το ιδιο εργαλειο πριν δυο χρονια δεν το εβρισκες κατω απο 350

Η unimac δλδ bulle κτλέχει βγάλει καινούργιο κατάλογο 2021 (δεν τον έχει ακόμα online) και έχει αυξήσει τις τιμές οπότε δεν είναι φήμη η επικείμενη αύξηση τιμών αλλα πραγματικότητα.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι λογικο παντως οταν ερχεται μια νεα σειρα εργαλειων απο μια εταιρια οι αυξησεις να ειναι καθολικες...οποτε δεν ειναι κατι το παραλογω...
Εαν ειναι παντως λογω ελλειψης στην αγορα σημαινει οτι εταιρια θελει να μετεπηδησει στην επομενη....

Παντως στο αμεσο χρονικο διαστημα βλεπω κατι εταιριες οπως Bulle,Bormann,FfGroup και λοιπα να περνουν πολυ τα πανω τους...

μα δεν προκειται για νεες σειρες κωστη, για τα υπαρχοντα εργαλεια λεμε (της bulle) αλλά απο ο,τι μου ειπαν, ακολουθουν και οι υπολοιπες απωανατολικες μαρκες αλλά και οι ευρωπαικες που κατασκευαζονται κινα.

σηκωσαν λεει οι κινεζοι τις τιμες των μεταφορικων αρκετα
η αληθεια ειναι οτι επι χρονια τωρα , ολες οι μεταφορες απο κινα γινονταν απο τα πλοια που ανηκαν στον κινεζικο στρατο και με πληρωμα φανταρους κινεζους
αυτο συνεβαλε στην ελαχιστοποιηση του μεταφορικου κοστους και αυτο με τη σειρα του στο να εδραιωθει η παντοδυναμια της κινας στην διεθνη παραγωγη
για αυτο αλλωστε εβλεπες επι χρονια ακομα και μηδενικα μεταφορικα απο κινα. εχοντας ελαχιστο κοστος η κυβερνηση επιδοτουσε στην ουσια τις εξαγωγες της μεσω ελαχιστων μεταφορικων.
ετσι τωρα πια που η παραγωγη της κινας εχει καταπιει ολα τα αλλα κρατη, προφανως ηρθε η ωρα να αυξησει η κινεζικη κυβερνηση τα εσοδα της