Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τι του λέτε ρε παιδιά του ανθρώπου; :flipout:
Αν θέλει να ανοίξει τρύπα 20 χιλιοστά θα πάει σ´ αυτή που πλησιάζει πιο κοντά; Και μετά;

Διαμαντή, μην στενοχωρίεσαι αν δεν τα χρειάζεσαι θα τα αγοράσω εγώ ρε φίλε.
Μια χαρά θα με βολέψουν

Διαμαντή, μην στενοχωρίεσαι αν δεν τα χρειάζεσαι θα τα αγοράσω εγώ ρε φίλε.
Μια χαρά θα με βολέψουν
Δεν στενοχωριέμαι με τέτοια φίλε μου. Αυτά γίνονται και αλλάζονται, εμείς να είμαστε καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ ‼️. Όταν έρθουν θα τα πούμε..
..

Ετσι ακριβώς!
Κι εγώ ακολούθησα την συμβουλή σου σήμερα, αφού έμεινα σπίτι, και πήγα φούρνο για φρέσκο ψωμί, χασάπη για χειροποίητο λουκάνικο και χωριάτικα αυγά.
Ενδιάμεσα χιονοπόλεμο με τον μικρό, εννοείται!
Έγινε το σχετικό μπέρδεμα στην κουζίνα με τηγάνια, σχάρα στο τζάκι κλπ και καταλήξαμε με πίνουμε ρακές χαζεύοντας τα χιόνια απο το παράθυρο.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ετσι ακριβώς!
Κι εγώ ακολούθησα την συμβουλή σου σήμερα, αφού έμεινα σπίτι, και πήγα φούρνο για φρέσκο ψωμί, χασάπη για χειροποίητο λουκάνικο και χωριάτικα αυγά.
Ενδιάμεσα χιονοπόλεμο με τον μικρό, εννοείται!
Έγινε το σχετικό μπέρδεμα στην κουζίνα με τηγάνια, σχάρα στο τζάκι κλπ και καταλήξαμε με πίνουμε ρακές χαζεύοντας τα χιόνια απο το παράθυρο.

Ωραιος...μια απο τα ιδια με τα παιδια...φτιαξαμε και τον χιοναθρωπο μας...

...και μαζευτικακαμε....

αναψαμε το τζακακι μας και απολαμβανω μεσα/εξω.τωρα.....εχοντας την κατασκευη μεταφορας ξυλων απο διπλα...!!!!;)

sorry για το off topic αλλα η μερα εχει αλλες χαρες...!!!

Εγω λεω να μην βιαστει...ας τα παρει στα χερια του,ας τα επεξεργαστει και αν δει οτι δεν μπορει τοτε να προχωρησει σε οποιδηποτε κινηση...

Καλό? κακό? πατάτα?

Αυτό μόνο εσυ θα μπορείς να μας το πεις.
Θεωρώ θα είναι ανεκτό και αν είναι έτσι τότε για 13 ευρώ δραπανοκατσαβιδο με δυο μπαταρίες είναι ξαναλέω σουπερ deal! Έχε το νου σου και κράτα από τώρα αποδείξεις και παραστατικα επειδή θα περασεις τελωνείο.

για 11 ευρω?? τσαμπα πραγμα! κρατα μας ενημερους.

καλά, άλλα ντ'αλλα ;) στη φωτο η μπαταρια λεει 18 , το ονμα λεει 36, τα σπεκς στη μπαταρια λενε 32

συνηθως αυτα ειναι κατω απο τα μισα που λενε σε βολτ.
το συγκεκριμενο πρεπει να ειναι 12-14,4 βολτ κατι που φαινεται απο το output του φορτιστη αλλωστε.

καποια άλλα, αυτα που λενε οτι ειναι 22 ή 24 βολτ οταν τα ανοιξαν τα βρηκαν 7,2 και 9 νομιζω (απο βιντεακια στο γιουτουμπ)

αλλά και 12αρι να ειναι ακομα και χωρις μπαταριες, παλι τσαμπα ειναι

Οντως super deal....!!!!
Mονο και μονο οτι θα κανεις καποια δουλεια οποια και εαν ειναι αυτη με 13 ευρω αξιζει....θα το χρησιμοποιουσα προσωπικα για βιδωμα-ξεδιδωμα μονο....

δεν κανει και για τιποτα αλλο ;)
ισως και για λιγο τρυπημα σε ξυλο.
κρουστικο ειναι μονο στα χαρτια, οσο και αν εντεχνα κρυβουν την ελλειψη σφυριου απο τις φωτος, κρουστικο δεν ειναι
οι μπαταριες του μοιαζουν με του λιντλ, εχει γουστο παντως να ταιριαζουν εστω και με μικρη μετατροπη. επιπλεον μπορεις να τις ανοιξεις και να παρεις τα στοιχεια

για 13 ευρω με μεταφορικα ειναι σουπερ!
το βαζεις και πληρωμη με paypal και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
αν δεν ειχα κι αλλα, θα το χτυπαγα αν μη τι αλλο για την περιεργεια.
ελπιζω ο φιλος που θα το παραλαβει να μην μας αφησει στο σκοταδι.

μεγαλη προσοχη τι πληρωνεις και τι σου παρουσιαζει, το συγκεκριμενο site

εγω βλεπω τιμη 10 ευρω το "1pc" , που σημαινει οτι θα σου ερθει ενα τρυπανι 4mm

δηλαδη αυτο
600e35949fccd2b6663a43b6-6-large.jpg

edit: κανοντας refresh στο site, η τιμη εχει πεσει στα 9 ευρω ... γι' αυτο ο καθε ενας εχει γραψει διαφορετικη τιμη!