Τι παραγγείλαμε σήμερα

Διαμαντη ειναι μεχρι να κανεις καποιες τρυπες να το μαθεις...βεβαια ειναι στο ανθρωπο να το συνηθησει...
Απο την αλλη για να μην καθομαι καθε φορα να βλεπω εαν εφτασε αριθμητικα,ακομη και στο μερτικο που εχω, η οχι στο επιθυμιτο ανοιγμα βρηκα μια πιο απλουστατη λυση...δημιουργεις την περιμετρο με διαβητη και φτανεις ως εκει κατευθιαν το τρυπημα...!!!
Δεν είμαι εγώ για τέτοια φίλε μου.
Όταν έρθουν θα τα δώσω όσο μου κόστισαν,
Δηλαδή 15,62 - 15 στρογγυλά και θα πάρω μετρικά, σαν αυτά που έβαλε ο φίλος από την TOMARA που είναι και κοντά μου...

Διαμαντη δεν μασας βλεπω...θα του δωσεις να καταλαβει αμα χρειαζεται..!!
Εισαι ωραιος...!!!

Αν και παντα χρειαζονται οι λυσεις/διεξοδοι σε καποια θεματα για να μην προβαινουμε σε εξτρα αγορες..

Τωρα που το σκεφτομαι, ποτέ δεν εχω κατσει να δω τα νουμερα της φρεζας, απλα μεγαλωνω τις υπαρχουσες τρυπες σταδιακα μεχρι να φτασω τη διαμετρο που θελω.

Για την ακριβεια δεν ξερω αν τα δυο σετακια φρεζες που εχω ειναι μετρικα η imperial...!!

Τωρα που το σκεφτομαι, ποτέ δεν εχω κατσει να δω τα νουμερα της φρεζας, απλα μεγαλωνω τις υπαρχουσες τρυπες σταδιακα μεχρι να φτασω τη διαμετρο που θελω.

Για την ακριβεια δεν ξερω αν τα δυο σετακια φρεζες που εχω ειναι μετρικα η imperial...!!
Αν είναι μετρικά, αλλάζουμε;

Αν δεν έχεις ίντσας τρυπάνια, να τα κρατήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις... αυτή η πολύ μικρή διαφορά διάστασης μπορεί κάποια στιγμή να σου χρειαστεί. :grandpa:

Κι εγώ συμφωνώ με τον Νίκο. καμιά φορά δεν ξέρεις. εξ άλλου δεν είναι και μεγάλο το ποσό.

Υ.Γ. μιας και προθυμοποιήθηκε όμως ο Μιχάλης μη σου χαλάσουμε την ανταλλαγή ..

Σωστος ο Νικος....να το ειχες και να το εχεις δωσει/διωξει....εεε σου ερχεται τρελλα...!!!:smash:

Δεν μπορώ να καταλάβω τα νούμερα π.χ : βλέπω στην εφαρμογή έναν πίνακα mm<in<mm και αντίστοιχα νούμερα 0.5<1/32<1 κλπ. Δεν θα καταφέρω να τα κατανοήσω. Με μπερδεύουν...
μάλλον μονόδρομος τα μετρικά.

Ρε τρελλαμενε, ειπαμε την λυση στο τηλεφωνο!!!!

Θες τρυπα 20 χιλιοστα????

Παιρνεις το παχυμετρο και βλεπεις ποιο απο ολα πλησιαζει τα 20 χιλιοστα και ανοιγεις την τρυπα μεχρι αυτο το σημειο.

Σιγα τις πολλες φορες πυ θα τα χρησιμοποιησεις.

Προσωπικα τα εχω χρησιμοποιησει 3 φορες τον τελευταιο χρονο που τα εχω.

..και το κολπο με το διαβητη μια χαρα ειναι....βλεπεις εξ αρχης την διαμετρο του τρυπηματος....

..και το κολπο με το διαβητη μια χαρα ειναι....βλεπεις εξ αρχης την διαμετρο του τρυπηματος....
.... αυτά είναι για υπομονετικούς και έμπειρους. Δεν κάνω εγώ για τέτοια... Θέλω εύκολα πράγματα.  

Ρε τρελλαμενε, ειπαμε την λυση στο τηλεφωνο!!!!

Θες τρυπα 20 χιλιοστα????

Παιρνεις το παχυμετρο και βλεπεις ποιο απο ολα πλησιαζει τα 20 χιλιοστα και ανοιγεις την τρυπα μεχρι αυτο το σημειο.

Σιγα τις πολλες φορες πυ θα τα χρησιμοποιησεις.

Προσωπικα τα εχω χρησιμοποιησει 3 φορες τον τελευταιο χρονο που τα εχω.
Ναι είπαμε... Όταν έρθουν, εάν δεν τα δώσω ή ανταλλάξω με μετρικά, χαρισμά σου.  

Last edited by a moderator: