Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πολυ καλη επιλογη γιατι εχει 5 κομματια διαφορετικη βαθμιθας διανυξης τρυπας που βολευει αναλογα την χρηση και σε πολυ καλη τιμη...μια χαρα...

Πολυ καλη επιλογη γιατι εχει 5 κομματια διαφορετικη βαθμιθας διανυξης τρυπας που βολευει αναλογα την χρηση και σε πολυ καλη τιμη...μια χαρα...

Όντως γιατί στην ελληνική αγορά βρίσκει κανείς με αυτά τα λεφτά 3 κουκουνάρες και χωρίς μεταλλική θήκη (Π.χ. lidl)
Αν τα έχει δοκιμάσει και ο Κυριάκος και τρυπάνε και καλά τότε τούμπανο...

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κατόπιν υπόδειξης του φίλου Κυριάκου, σήμερα παράγγειλα αυτές:
https://m.aliexpress.com/item/33022393851.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.12269583.0.0.568c437aTDicrc

Να το προσέξεις αυτό με τον Κυριάκο, είναι κακή συνανστροφή και παρασύρει τους γύρω του σε... ακολασίες 😉😀

Να το προσέξεις αυτό με τον Κυριάκο, είναι κακή συνανστροφή και παρασύρει τους γύρω του σε... ακολασίες 
Εσεις εχετε τον Κυριακο....εμεις οι αλλοι τον Μιχαλη....τον εχουμε βρει το "μπελα" μας Γιωργο....αλλα ωραιος μπελας...!!!
Να ναι καλα παντως που μας ανοιγουν τα ματια σε πολλα θεματα γιατι θα εφευγαν χρηματα κουτουρου...!!!

Κι ο Μιχάλης τα ίδιο ακριβώς είναι για εμένα.
Άλλωστε το λέει και η παροιμία ότι οι Χιώτες πάνε δυο-δύο 😁

Είναι σε ιντσες όμως? Δεν ήθελες μετρικό?
Σοβαρά; δεν το πρόσεξα.... Α ρε Κυριάκοοοο, δεν μου το είπες αυτό. Τώρα τι να κάνω που μου ταχυδρομήθηκαν;
Θα κάθομαι να μετατρέπω από ίντσες σε εκατοστά σε κάθε τρύπημα; αχβαχ

Διαμαντη ειναι μεχρι να κανεις καποιες τρυπες να το μαθεις...βεβαια ειναι στο ανθρωπο να το συνηθησει...
Απο την αλλη για να μην καθομαι καθε φορα να βλεπω εαν εφτασε αριθμητικα,ακομη και στο μερτικο που εχω, η οχι στο επιθυμιτο ανοιγμα βρηκα μια πιο απλουστατη λυση...δημιουργεις την περιμετρο με διαβητη και φτανεις ως εκει κατευθιαν το τρυπημα...!!!

Λινκ για μετρικό;;
Θέλω και εγώ κάνει για ξύλο πλαστικό ;;
Χρήση στην χάση και την φέξη.
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο συμφορητης Διαμαντης εχει βαλει linκ πιο πανω.....για ξυλο ετσι και ετσι για να το χρησιμοποιησεις αν δεν στο "καψει". ..για πλαστικο δυσκολο ως αδυνατο.....

Λινκ για μετρικό;;.....

Αγόρασα αυτό το σετάκι για να τρυπάω τα πλεξιγκλάς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος

https://www.tomara.gr/index/products/hardware_tools?row=16707

Βλέπω μάλιστα πως στο Σκρουτζ υπάρχουν παρόμοια ακόμα πιο φτηνά.
Ρίξε μια ματιά αν δεν θέλεις να περιμένεις από το Ali express

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Νικο το κοβει καθαρα το πλεξι...;

Ναι Κωστή, τα τρυπάει τέλεια!

Και εγώ δεν το ήξερα, τρύπαγα αλλάζοντας τρυπανάκια (ξεκίναγα με 2mm και ανέβαινα σιγά σιγά), αλλά είδα πως πολλοί στο YouTube πρότειναν τα κωνικά σαν ιδανικά για Plexiglass και πράγματι τρυπάνε πολύ καλά.
Ούτε χαρτοταινία δεν χρειάζεται να βάλεις

Ευχαριστω...στα υποψιν καθως δεν εχω πλεξι για να δοκιμασω......γιατι με το πλαστικο δεν εχω καλη εμπειρια για αυτο και η ερωτηση....

Αγόρασα αυτό το σετάκι για να τρυπάω τα πλεξιγκλάς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος

https://www.tomara.gr/index/products/hardware_tools?row=16707

Βλέπω μάλιστα πως στο Σκρουτζ υπάρχουν παρόμοια ακόμα πιο φτηνά.
Ρίξε μια ματιά αν δεν θέλεις να περιμένεις από το Ali express
Αυτά περιμένω από το λιντλ αλλά δεν τα βλέπω . Θα ψάξω Σκρουτζ Αλί bang

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk