weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα
καλώς νά τά δεχτούμε,εγώ παραλαμβάνω Τετάρτη

Εγω ακομη... Ψυλλιαζομαι μπλοκα και απεργια ακολουθουμενα απο ΣΚ συνετελεσαν σε καθυστερηση...καλώς νά τά δεχτούμε,εγώ παραλαμβάνω Τετάρτη
Θα στο δανείσω να μου πεις :rofl:
Δεν κατάλαβε τι πήρες... Το είδε κίτρινο και χάρηκε...
Καλορίζικο και καλοδούλευτο!
καλορίζικο Νίκο, περιμένω την αναλυτική παρουσίασή σου με το καλό.
κέρδισες και 50 από το φτηνότερο εδώ.
Νίκο, εγώ το πήρα από τη Bosch. Πήγα από εκεί και τελικά μου έκανε καλύτερη τιμή, σχεδόν όση είχα βρει από εξωτερικό. Όπως και να έχει πιστεύω έκανες καλή επιλογή.
Από τον πρωτοπαπά στην Πάτρα το είχα πάρει. Μην φανταστείς, απλά ίδια τιμή με αμαζον νομίζω μου έκανε. Παρεπιπτωντως, στη revolut σε πόσες μέρες εμφανίζονται τα λεφτά έχω βάλει από το Σάββατο, κ ακόμα τίποτα.Δεν το παρήγγειλα ακόμα αδερφέ. Περιμένω τα λεφτά να περάσουν στην revolut..
Όταν λες από την Bosch από που ακριβώς εννοείς? Από την αντιπροσωπεία?
Και στο e-shop βγαίνει καλύτερη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά η εκκαθάριση του είναι διμηνιαία, οπότε πρέπει να τον δώσω τώρα τον ΦΠΑ και να τον εισπράξω σε 2 μήνες, οπότε καλύτερα από τώρα για να μην έχω έννοιες στο δικό μου μυαλό και του φίλου μου.
Άλλωστε μαζί με αυτό έβαλα και ένα δισκάκι bosch που κοστίζει κανένα 40άρι εδώ οπότε πάλι πιο οικονομικά έρχεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.