Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

:grinning-smiley-043 καλώς νά τά δεχτούμε,εγώ παραλαμβάνω Τετάρτη
Εγω ακομη... Ψυλλιαζομαι μπλοκα και απεργια ακολουθουμενα απο ΣΚ συνετελεσαν σε καθυστερηση...

Today's order.

image hosting

Μόλις :D

7e7wmci.png

Μπάμπη μια χαρά τα ξεχωρίζω τα χρώματα μην ανησυχείς....
Άλλος δεν ξέρει τι χρώμα να πει πως είναι τα ΜΑΚΙΤΑ που έχει....
Πράσινα να τα πει, μπλε να τα πει, πετρολ να τα πει.... Χαχαχαχαχα

Αντέ να μάθουμε επιτέλους από πρώτο χέρι αν αξίζει το evolution και τις δυνατότητες του!!

Αφού το deal με το makita και το metabo δεν έγινε και μετά από προτροπή επαγγελματία φίλου μου αποφάσισα να στραφώ προς το bosch pts 10 για δισκοπρίονο πάγκου.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό με είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από την αρχή καθώς έχει μεγάλη ακρίβεια, χαμηλό βάρος για την κατηγορία του και το λες και πιο φορητό σε σχέση με τα άλλα τα θηρία.
Επίσης μου φαίνεται και πιο εργονομικό σε σχέση με τα άλλα 2.

Τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά και παράδοση σε περίπου 5 εργάσιμες στα 310 ευρώ από Γερμανία.

Επόμενη αγορά τώρα ξυλότορνος ή μικρή κορδέλα για παιχνίδια... :)

καλορίζικο Νίκο, περιμένω την αναλυτική παρουσίασή σου με το καλό.

κέρδισες και 50 από το φτηνότερο εδώ.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

καλορίζικο Νίκο, περιμένω την αναλυτική παρουσίασή σου με το καλό.

κέρδισες και 50 από το φτηνότερο εδώ.

Υπάρχει ήδη από άλλο μέλος, οπότε θα αρκεστώ στην προσωπική μου άποψη Σώτο.
Όχι μόνο 50, βάλε και μεταφορικά από εδώ να δεις πόσο πάει το μαλλί. Στην καλύτερη περίπτωση ένα 10αρικάκι με μεταφορική και παράδοση σε 5-6 μέρες...
Να μην μιλήσω για κούριερ γιατί θα πιάσουμε 30άρι και είναι κρίμα...
Το λιγότερο 70 ευρώ φθηνότερα από εδώ βγαίνει χωρίς να βάζω την παράδοση στο σπίτι.

Πάλι ένα 50άρικο κάτω...
Θα το έκοβα και χωρίς ΦΠΑ αλλά στην Ελλάδα τον προπληρώνεις για να τον πάρεις πίσω οπότε είναι μανίκι και τώρα που το βλέπω ίδια τιμή πάνω κάτω θα βγουν ακόμα και χωρίς ΦΠΑ..
Θα δω αύριο με τον φίλο επαγγελματία τι μπορούμε να κάνουμε μπας και το πάρω από εδώ...

Νίκο, εγώ το πήρα από τη Bosch. Πήγα από εκεί και τελικά μου έκανε καλύτερη τιμή, σχεδόν όση είχα βρει από εξωτερικό. Όπως και να έχει πιστεύω έκανες καλή επιλογή.

Νίκο, εγώ το πήρα από τη Bosch. Πήγα από εκεί και τελικά μου έκανε καλύτερη τιμή, σχεδόν όση είχα βρει από εξωτερικό. Όπως και να έχει πιστεύω έκανες καλή επιλογή.

Δεν το παρήγγειλα ακόμα αδερφέ. Περιμένω τα λεφτά να περάσουν στην revolut..

Όταν λες από την Bosch από που ακριβώς εννοείς? Από την αντιπροσωπεία?

Και στο e-shop βγαίνει καλύτερη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά η εκκαθάριση του είναι διμηνιαία, οπότε πρέπει να τον δώσω τώρα τον ΦΠΑ και να τον εισπράξω σε 2 μήνες, οπότε καλύτερα από τώρα για να μην έχω έννοιες στο δικό μου μυαλό και του φίλου μου.
Άλλωστε μαζί με αυτό έβαλα και ένα δισκάκι bosch που κοστίζει κανένα 40άρι εδώ οπότε πάλι πιο οικονομικά έρχεται.

Δεν το παρήγγειλα ακόμα αδερφέ. Περιμένω τα λεφτά να περάσουν στην revolut..

Όταν λες από την Bosch από που ακριβώς εννοείς? Από την αντιπροσωπεία?

Και στο e-shop βγαίνει καλύτερη τιμή χωρίς ΦΠΑ αλλά η εκκαθάριση του είναι διμηνιαία, οπότε πρέπει να τον δώσω τώρα τον ΦΠΑ και να τον εισπράξω σε 2 μήνες, οπότε καλύτερα από τώρα για να μην έχω έννοιες στο δικό μου μυαλό και του φίλου μου.
Άλλωστε μαζί με αυτό έβαλα και ένα δισκάκι bosch που κοστίζει κανένα 40άρι εδώ οπότε πάλι πιο οικονομικά έρχεται.
Από τον πρωτοπαπά στην Πάτρα το είχα πάρει. Μην φανταστείς, απλά ίδια τιμή με αμαζον νομίζω μου έκανε. Παρεπιπτωντως, στη revolut σε πόσες μέρες εμφανίζονται τα λεφτά έχω βάλει από το Σάββατο, κ ακόμα τίποτα.