Τι παραγγείλαμε σήμερα

Νικοοοοο
Κοίταξε να δεις.
Μέχρι τώρα έκανα τα πάντα με την καστανια μου που έχω και διάφορες.
Το ιδανικό όμως σε μηχανικά μέρη είναι να ακολουθείς τις ροπες συσφιξης του service manual!
Πράγμα το οποίο μετά την απόκτηση του δυναμοκλειδου θα γίνεται!

ε δώσε μας και κάνα link βρε Νίκο να πάρουμε λίγο μάτι και εμείς.

Με το καλό να τα παραλάβεις :)

Αγάπη από ebay είναι αγορασμένα και επειδή δεν βλέπω να έχει άλλα βάζω τις εικόνες απευθείας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τον Νικόλαο το λέω που πήρα από Ιαπωνία!!!!!

Χαχαχα. Τι να γλυτώσεις βρε... Πολύ χαμηλά μεταφορικά είχε ο τύπος αλλά όσο να ναι οι ποσότητες ήταν περιορισμένες...
Αυτά που πήρα ήταν και τα τελευταία (τα μεταφορικά τα μοίρασα με φίλο που ήθελε και αυτός ένα σετ σκαρπέλα).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομιζα οτι δε το δουλευεις στο ξυλο. My bad. Το θεωρησα δεδομενο οτι για να εχεις παλμικο το δουλευεις σε μέταλλο.
Ειλικρινα ειναι υπερβολη το παλμικο στο ξυλο εκτος αν ειναι να βιδωσεις καμια βιδα μισο μετρο μεσα στο ξυλο. Για ξυλο και το 14βολτο του lidl μια χαρα βιδωνει τρυπαει.

Θα σε μαλώσω.
Τι λες καλέ που είναι υπερβολή? Μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτερο βίδωμα σε ξύλο χωρίς να σπάει μόνο το παλμικό προσφέρει. Εγώ κυρίως γι αυτό το χρησιμοποιώ αλλά και αραία και που για στριφώνια και καρυδάκια.

Εγώ πάντως με το φτωχομπινεδιάρικο παλμικό του Lidl από τότε που το πήρα και το συνήθισα στο βίδωμα δεν το αλλάζω, χρησιμοποιώ κυρίως το δραπανοκατσάβιδο για τρύπημα και το βίδωμα με το παλμικό....βέβαια στην αρχή μου πήρε λίγο να συνηθίσω την δύναμή του και να μην χώνω την βίδα 2 πόντους μέσα στο ξύλο, ή μία φορά βίδωνα σε ένα κομμάτι από πάγκο κουζίνας μία μέγγενη με χοντρές βίδες 8 ή 10 με ροδέλα από πάνω και παξιμάδι χωνευτό από κάτω...σκέφτηκα ότι μόλις πάρει μερικές στροφές το σπείρωμα στο παξιμάδι θα σταματήσει.....ε, δεν σταμάτησε και κάποια στιγμή λέω πολλή ώρα βιδώνω....και βλέπω από κάτω και είχε τραβήξει το παξιμάδι μέχρι το κεφάλι της βίδας εσωτερικά του ξύλου....μετά έμαθα και σταματάω το φουλ βίδωμα μόλις μπει σχεδόν όλη η βίδα μέσα και κάνω ένα απαλό κλικ στην σκανδάλη και γίνεται χωνευτή χωρίς φρεζάρισμα και τέτοια....

Σωτήρη σε πληροφορώ σε σύγκριση με πιο επώνυμα για έναν ερασιτέχνη ειναι πολυ τίμιο και απο τα καλύτερα VFM εργαλεια της Parkside .
Σχεδόν καθημερινά το σκιζω στην δουλεια .

Αγαπη παραγγειλες παλμικό η ακόμη????????
Περιμενω να αλλαξει ο μηνας για ευνόητους λογους. Θα παρω δυο ενα για μενα ενα για τον αδερφο που βαζει αλουμινια .

Btw κιτρινακιας ο αδερφος χαχχχαα

Και κάτι άλλο που αφορά τα παλμικά.
Μια μέρα παιδευόμουνα να βγάλω μια σκουριασμενοκολημένη σταυρόβιδα από μια μηχανή. Και τι δεν έκανα ...διάφορα κατσαβίδια ...διάφορα μπιτ σε κατσαβίδια... τίποτα όσο πήγαινε και κλότσαγαν οι χαρακιές στην βίδα, και ξαφνικά μούρχεται φλασιά (θυμήθηκα την ανάλυση που είχε κάνει ο Μιχάλης - στρίβει και χτυπάει) και χουφτώνω το παλμικό parkside ....μόλις το ακούμπησα επάνω η βίδα βγήκε λες και ήταν βιδωμένη σε φρυγανιά !!!
Και κατόπιν μουρμούρισα ... "Μπράβο ρε AVclub με τα μαστόρια σου και τις γνώσεις τους στα σύγχρονα φτηνά εργαλεία "
Αυτά ....:grinning-smiley-043:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Περιμενω να αλλαξει ο μηνας για ευνόητους λογους. Θα παρω δυο ενα για μενα ενα για τον αδερφο που βαζει αλουμινια .

Btw κιτρινακιας ο αδερφος χαχχχαα

Ο κίτρινος πυρετός είναι μεταδοτική ασθένεια ..

Αγάπη για πες μας ποιες είναι οι εργασίες που θα κάνεις και σου είναι απαραίτητο το Παλμικό ?