Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εμενα δε μου είναι καθόλου απαραίτητο παρόλο που δανείστηκα μια δυο φορές ένα ηλεκτρικό από τον αδερφό για κάτι ψιλοζόρικα πράγματα (στριφώνια σε τοίχο)
Το παίρνω γιατί γουστάρω να το πάρω και το λέω χωρίς να το κρύβω :rofl: . Στον αδερφό θα είναι χρήσιμο απο την άλλη :)

χεχε, οταν εξισωνεται το ιδανικο με το απαραιτητο!

Νομιζω οτι το γουσταρεις και το αγοραζεις ακριβως για αυτον το λογο, επειδη ειναι ΚΑΙ ιδανικο ΚΑΙ απαραιτητο!!

Καλοριζικο :))

Αυτό που θέλω να κάνω βασικά είναι να αποκτήσω μία πλήρη σειρά απο καλά εργαλεία μπαταρίας. Σιγά σιγά όμως γιατί δεν είμαστε για να πάμε να τα πάρουμε όλα μαζί. Δε μου κάθεται και το τζόκερ να ηρεμήσω αχχααχαχ

Μια πληρης δεκαβολτη σειρα χτιζεται πιο γρηγορα, λογω μικροτερου κοστους.

Το θεμα ειναι 10βολτα η 18βολτα?

Προσωπικα εχω μια (σχεδον) πληρη σειρα ισχυρων δεκαβολτων plus καποια απαραιτητα 18βολτα. Και αισθανομαι (σχεδον) πληρης :))

Εγώ που θέλω παλμικο μάλλον Bosch, Ποιο μου προτείνετε; Σκέφτομαι δεκαβολτο . Αργότερα ίσως προστεθεί κ ένα δραπανοκατσαβιδο. Συμφέρει να τα πάρω σετ; Εννοείται θα έχουν κοινές μπαταρίες, αλλά θα είναι κ τα μοναδικά Εργαλεία μπαταρίας που θα έχω.

Νίκο είναι μεγάλη η ευκολία των ασυρματων εργαλείων οπότε αν αρχίσεις ίσως δεν τελειώσεις με δύο.
Θα πρότεινα να πας σε περισσότερα βόλτ.
18 δηλαδή; Δεν είναι πιο ογκώδη κ ακριβότερα; φοβάμαι ότι θα πεθάνουν οι μπαταρίες λόγω αχαριστίας!

Καλώς νά παραλάβεται συνάδελφοι
Σίγουρα μέ 60 δόντια θά έχει πιό καθαρή κοπή,αλλά θά κόβει πιό αργά,δέν νόμιζω να υπάρχει πρόβλημα ομως άν κόβει καί λίγο πιό αργά,άν είναι νά κάνει καθαρότερη κοπή.

Έκανα και εγώ παραγγελία για διάφορα μικρο-πραγματάκια.

1) Εξαρτήματα για το GOP 300:

2) Τρυπανάκια:

3) Αποθηκευτικό χώρο: