Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλημέρα,

άποψή μου, να παραγγείλεις και 2 προφίλτρα μαζί με τους δακτύλιους, για τις σκόνες για να παρατείνουν την διάρκεια των φίλτρων σου.

Επίσης αν μπορείς στείλε τον πωλητή να του ρίξω και εγώ μια ματιά.

Αντώνης

Καλημέρα,

ο πωλητής είναι αυτός: 3m ebayer

Για τα φίλτρα είχα σκοπό μετά την χρήση αεροστεγή αποθήκευση.
Τα προφίλτρα με τους δακτυλίους τι είναι?

Πήρα μαζί 4 τεμάχια 2091 μάλλον αυτά εννοείς?

Last edited:
Καλημέρα,

ο πωλητής είναι αυτός: 3m ebayer

Για τα φίλτρα είχα σκοπό μετά την χρήση αεροστεγή αποθήκευση.
Τα προφίλτρα με τους δακτυλίους τι είναι?

Πήρα μαζί 4 τεμάχια 2091 μάλλον αυτά εννοείς?

είναι τα 5Ν11 και οι δακτύλιοι τα 501.
Τα προφίλτρα προστατεύουν τα φίλτρα σου απο βαριά σωματίδια (π.χ. σκόνη από τριψίματα) με αποτέλεσμα να κρατάνε περισσότερο τα κανονικά φίλτρα τα οποία είναι για οσμές και μικρά σωματίδια.
Μπαίνουν σε φίλτρα όπως το 6001.

Εγώ λόγω της φύσης του χόμπυ μου (αερομοντελισμός) και κόλλες όπως κυανοακρυλικές εποξικές κλπ, θα πάρω το φίλτρο 6055 ή 6075 το οποίο πιάνει μέχρι και φορμαλδεΰδες.
Οπότε άν με αυτά τα φίλτρα πάω να τρίψω ξύλο θα τα μπουκώσω πολύ πίο γρήγορα από τις 40 ώρες που δίνει η 3Μ. Αν βάλω προφίλτρο, θα τα πιάσει αυτό.

Αντώνης

Αυτη η μασκα με αυτα τα φιλτρα κανει για...ραντισμα φυτοφαρμακων?
Επισης, εκτος απο τη ληξη λογω χρησης, εχουν ημερομηνια ληξης απο το ξεσφραγισμα ή μη?

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Αυτη η μασκα με αυτα τα φιλτρα κανει για...ραντισμα φυτοφαρμακων?
Επισης, εκτος απο τη ληξη λογω χρησης, εχουν ημερομηνια ληξης απο το ξεσφραγισμα ή μη?

δές εδώ αν μπορεί να βοηθήσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

δές εδώ αν μπορεί να βοηθήσει

Τωρα με φωτισες με την αγγλικουρα.
Καταλαβαινω οτι μετη σειρα 6000-7000 ειμαστε καλυμενοι σχεδον για ολα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τωρα με φωτισες με την αγγλικουρα.
Καταλαβαινω οτι μετη σειρα 6000-7000 ειμαστε καλυμενοι σχεδον για ολα.

Εναλλακτικά πάρε εδώ http://www.ptheodorou.gr/ και ρώτα τους και θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα,

Αντώνης

Μια χαρά καλυμμένος είσαι.
Και σε εμάς στο ΚΤΕΛ δίπλα πουλάνε και τις έχουν αρκετά φτηνά. Πήγαινε να ρωτήσεις!

350 με το ΦΠΑ ? τι λες τώρα...100 κάτω είναι τεράστια διαφορά...έχει και άλλα πράγματα ο τοπικός αντιπρόσωπος με τέτοια διαφορά τιμής από την αγορά?

Καλησπέρα στην ομήγυρη :)
Λέω να παραγγείλω αυτό http://www.ebay.com/itm/68800mAh-12...409611?hash=item259ac5458b:g:6mAAAOSwc1FXY4-m να υπάρχει σε περίπτωση ( φτου-φτου ) ανάγκης αλλά και για να βάλω μπροστά ένα rav 4 που έχω στο γκαράζ με πεθαμένη μπαταρία, τι λέτε, είναι οκ ? Υπάρχει πρόταση για κάτι αντίστοιχο δοκιμασμένο αλλά σε αυτά τα χρήματα ?

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ποσο?:drool1:
Avr εχει?

Όσο έγραψα.
Τα πάντα έχει, κάνει και φραπε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

350 με το ΦΠΑ ? τι λες τώρα...100 κάτω είναι τεράστια διαφορά...έχει και άλλα πράγματα ο τοπικός αντιπρόσωπος με τέτοια διαφορά τιμής από την αγορά?

Αυτές είναι τιμές για μένα. Είναι η τιμή αγοράς συν κάποια μεταφορικά.

Καλησπέρα στην ομήγυρη :)
Λέω να παραγγείλω αυτό http://www.ebay.com/itm/68800mAh-12...409611?hash=item259ac5458b:g:6mAAAOSwc1FXY4-m να υπάρχει σε περίπτωση ( φτου-φτου ) ανάγκης αλλά και για να βάλω μπροστά ένα rav 4 που έχω στο γκαράζ με πεθαμένη μπαταρία, τι λέτε, είναι οκ ? Υπάρχει πρόταση για κάτι αντίστοιχο δοκιμασμένο αλλά σε αυτά τα χρήματα ?

Προσωπικα δεν θα το επαιρνα, ποσο μαλλον απο κινα που δεν υπαρχει περιπτωση επιστροφης.

καλυτερα παρε μια μικρη μπαταρια αυτοκινητου ( πχ 40ah), ιδια χρηματα θα σου βγει, και η αποτελεσματικοτητα δεν συγκρινεται. Χρειαζεσαι βεβαια και εναν φορτιστη μπαταριων (πχ σα του lidl).

Προσφατα αγορασα εναν εκκινητη της stanley (500-600ah...) και τον επεστρεψα αμεσα.. παταγωδης αποτυχια, η μιζα ενα "κλινγκ" καταφερνε και εκανε....

Πολύ καλή γεννήτρια!

Και που δεν έχει δουλέψει αυτή!!!

Καλοριζικη.

Ναι Πάνο. Ο θείος μου επισκευάζει γεννήτριες και όσες φορές έχω πάει πάντα βλέπω κινέζικες με καμμένες πλακέτες. Με τα ίδια χρηματα μπορούσα άνετα να πάω σε Κινέζο με 5.5 KVA αλλά προτίμησα το επώνυμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδούλευτο το Subaru... Impreza σου.

Μην ξύνεις πληγές Παππού.
Θέλω να πάρω impreza για πρώτο αυτοκίνητο αλλά διστάζω.... Χαχαχα