Δεν νερω ποσα θελουν, αλλα γιατι στα συνεργεια εχουν τα αεροκλειδα? εγω γιατι ανεβαινω πανω στο σταυρο να κανει κρακ? :FSGSFGS4:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Α, το empire state building θα το ξεμονταρει ο Μιχαλης με το ryobi![]()
Υπηρχε καποιο προβλημα πριν λιγες βδομαδες με την παραδοση στην Ελλαδα και οχι μονο. Τους εστειλα email και το φτιαξανε τελικα.
Το παραπανω λινκ που εβαλα δεν παραδιδει Ελλαδα ο πωλητης. Εγω το αγορασα 'μεταχειρισμενο' απο warehouse deals το οποιο στελλει σχεδον παντα Ελλαδα.
Κανε δοκιμη με αυτο το λινκ που παραδιδεται σιγουρα Ελλαδα https://www.amazon.co.uk/gp/product..._act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AGWPWD8ERROFY
Αν εχεις προβλημα, γραψε τους email.
Τα αεροκλειδα στο 1 δεν κάνουν Πολλά πράματα.
Σφίξιμο στα μπουλόνια Μέχρι 105
Στα σοβαρά συνεργεία έχουν μπαταρία
Του Lidl κάνει,το χρησιμοποιώ αρκετά.
Τα μπουλόνια φθείρονται από υπερβολικό σφίξιμο και είναι αναλώσιμα.
Τρίποδα θέλεις τέσσερα για πιο εύκολα.
Ο καλός γρύλος,Με δυνατότητα ύψους είναι το πρόβλημα...
Δοκιμασα να ξεσφιξω τα μπουλονια απο προσφατως βιδωμενους τροχους με αεροκλειδο. Τζιφος το makita.
Ξεχασα να δοκιμασω στα αλλα που εσφιξα με το χερι εγω, απιθανο να ξεσφιξουν παντως. Το δυναμοκλειδο ειναι καλη επιλογη αλλα αν μπεις στο κολπο μονο ενα δεν φτανει.
...είναι μιά λύση ανάγκης νά υπάρχει στό ιχ,...
Αρκεί να βρείς ρεύμα... Η πολυυυυυυ μεγάλη μπαλαντέζα...![]()
Ειδες, μεχρι εκει πολεμανε τη θρησκεια, καταργησανε το σταυρο...:grandpa:Κάτι για να ασχολούμαστε δηλαδή τώρα .... έχετε παράκρουση καθολική !!!!
Εμένα ούτε που θυμάμαι πόσες δεκαετίες έχει να με πιάσει λάστιχο !!!! Αλλά και τότε που με είχε πιάσει μια χαρά έκανα την δουλειά μου με τον σταυρό.Αν δεν ξεβιδώνουν ανεβαίνεις επάνω στον σταυρό και δεν αντιστέκεται τίποτα ... αν πάλι δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις ...πάρε και μια σωλήνα για προέκταση να τελειώνεις.
Σιγά μην κουβαλάω μαζί μου ηλεκτρόκλειδα και δυναμόκλειδα για να βάλω την ρεζέρβα ...η οποία το πιθανότερο είναι να μην έχει αέρα μέσα
Αλλά για ποιόν σταυρό μιλάμε ...την τελευταία εικοσαετία ένα μαρκούτσι δίνουν μαζί με τον γρύλο το οποίο είναι μια χαρά για προέκταση με σωλήνα.
Οταν πας ταξιδι ειναι απαραιτητα ολα.
Αντε να μεινεις σε κανενα βουνο και να περιμενεις την οδικη παρεα με τους λυκους κανενα 3ωρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.