Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Παράγγειλα και εγώ εκείνη την πλανουλα που λέγαμε.....
Dewalt D26500K

Έλα Κυριάκο καλημέρα. Καλοδούλευτο το εργαλείο όταν το παραλάβης με το καλό...!!!!! :firstprize:, γιατί πραγματικά πρόκειται για κορυφαίο εργαλείο, για πολύ απαιτητικές δουλείες, δεν μασάει πουθενά λέμε. Το μόνο κακό του επειδή το έχω και το έχω δουλέψει κάμποσο, είναι, ότι στην πολύωρη χρήση θα σου πέσει λίγο βαρύ στο χέρι (.... αν δεν έχεις μπράτσα, ή θα πρέπει να κάνεις ή θα αποκτήσεις.... :flipout:), και επίσης λόγο όγκου δεν είναι το και τόσο ναϊτζέβελο, από θέμα ευχρηστίας. Δεν μπορείς να το δουλέψεις σε σχετικά περιορισμένους χώρους, και όπως σου είπα εμμέσως πλην σαφώς προηγουμένως θέλει σχεδόν απαραίτητα και τα δύο χέρια πάνω για να έχεις σωστό και απόλυτο έλεγχο του εργαλείου, και να μην έχεις στο τέλος του πλανίσματος λούκια ή "φαγώματα" της πλανιζώμενης επιφάνειας. Από Ελλάδα ή έξω; Και πόσο;

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εγω παντως αυτο το εργαλειο, την πλανη με πλατος 80mm δεν το βρισκω καθολου χρησιμο. Αν θελεις να πλανισεις κατι που εχει στρεβλωσει και ειναι πλατυτερο τοτε πολυ δυσκολα το πετυχαινεις. Θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω και να παρω πιο κινεζια αλλα παγκου μηχανημα.

Έλα Κυριάκο καλημέρα. Καλοδούλευτο το εργαλείο όταν το παραλάβης με το καλό...!!!!! :firstprize:, γιατί πραγματικά πρόκειται για κορυφαίο εργαλείο, για πολύ απαιτητικές δουλείες, δεν μασάει πουθενά λέμε. Το μόνο κακό του επειδή το έχω και το έχω δουλέψει κάμποσο, είναι, ότι στην πολύωρη χρήση θα σου πέσει λίγο βαρύ στο χέρι (.... αν δεν έχεις μπράτσα, ή θα πρέπει να κάνεις ή θα αποκτήσεις.... :flipout:), και επίσης λόγο όγκου δεν είναι το και τόσο ναϊτζέβελο, από θέμα ευχρηστίας. Δεν μπορείς να το δουλέψεις σε σχετικά περιορισμένους χώρους, και όπως σου είπα εμμέσως πλην σαφώς προηγουμένως θέλει σχεδόν απαραίτητα και τα δύο χέρια πάνω για να έχεις σωστό και απόλυτο έλεγχο του εργαλείου, και να μην έχεις στο τέλος του πλανίσματος λούκια ή "φαγώματα" της πλανιζώμενης επιφάνειας. Από Ελλάδα ή έξω; Και πόσο;

Ευχαριστω Κωστα.

Την τσιμπησα σε Flash Deal ενος εμπορου απο Αγγλια στα 190 ευρω μαζι με το καπελο 5% του paypal το οποιο εχει αρχισει να με εκνευριζει.
Στην αξιοποιηση ξυλων απο παλετες την χρησιμοποιω κατα κορον και ηθελα ενα καλο και δυνατο εργαλειο.

Γιαννη και μεγαλυτερα κομματια πλανιζεις επιτυχως αν κανεις χρηση του οδηγου της.

Ευχαριστω Κωστα.

Την τσιμπησα σε Flash Deal ενος εμπορου απο Αγγλια στα 190 ευρω μαζι με το καπελο 5% του paypal το οποιο εχει αρχισει να με εκνευριζει.
Στην αξιοποιηση ξυλων απο παλετες την χρησιμοποιω κατα κορον και ηθελα ενα καλο και δυνατο εργαλειο.

Γιαννη και μεγαλυτερα κομματια πλανιζεις επιτυχως αν κανεις χρηση του οδηγου της.

o οδηγος σε τι θα βοηθησει στην στρεβλωτητα? Η πρωτη με την δευτερη πλανισια δεν θα εχουν διαφορα υψους αφου θα εχουν και διαφορετικο επιπεδο αναφορας? Μπορει να μην ειναι πολυ εμφανες αλλα παντως επιπεδο οπως απο πλανη παγκου δεν θα ειναι. Εχω απλα δοκιμασει με τετοια πλανη σε μερικα ξυλα 12 ποντους πλατια και δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε το αποτελεσμα. Μπορει και να εκανα κατι λαθος ομως.

νομίζω Γιάννη πως δεν θα σε ικανοποιήσει και το αποτέλεσμα μία κινεζιάς επιτραπέζιας πλάνης...δυστυχώς και εκεί (όπως και στην πριονοκορδέλα) πρέπει να τα χώσεις γερά...

εάν θυμάμαι καλά ο Μπάμπης έχει ένα επώνυμο επιτραπέζιο εργαλείο αλλά δεν θυμάμαι εάν είναι πλάνη ή ξεχονδριστήρας....νομίζω κίτρινο είναι και είναι ευχαριστημένος.

νομίζω Γιάννη πως δεν θα σε ικανοποιήσει και το αποτέλεσμα μία κινεζιάς επιτραπέζιας πλάνης...δυστυχώς και εκεί (όπως και στην πριονοκορδέλα) πρέπει να τα χώσεις γερά...

εάν θυμάμαι καλά ο Μπάμπης έχει ένα επώνυμο επιτραπέζιο εργαλείο αλλά δεν θυμάμαι εάν είναι πλάνη ή ξεχονδριστήρας....νομίζω κίτρινο είναι και είναι ευχαριστημένος.

Θα διαφωνήσω με το αποτέλεσμα μία κινεζιάς επιτραπέζιας πλάνης. Είναι πολύ καλύτερο από την πλάνη χειρός που θέλει πολλά περάσματα. Η πλάνη χειρός θα βοηθήσει σε επιφάνειες με μεγαλύτερο πλάτος από την επιτραπέζια.
Πάντως και με την απλή πλάνη χειρός κάνουν θαύματα οι πραγματικοί τεχνίτες ξύλου.

Εχει τον ξεχονδριστηρα της Dewalt DW733

DEWALT_DW733_1123014201710.jpg

Ευχαριστω Κωστα.

Κυριάκο γιατί δεν χρησιμοποιείς την Revolut? Έχει πολύ καλή μετατροπή σε συνάλλαγμα. Εκτός κι αν θες την προστασία του PP.

Επειδη εχει χρειαστει το Paypal protect στο παρελθον το χρησιμοποιω.
Απλα τωρα επελεξα την αλλαγη συναλλαγματος να την κανει η τραπεζα μου για να γλυτωσω το καπελο του και δεν την προχωρησε την συναλλαγη ενω μολις το αφησα να κανει εκεινο την αλλαγη συναλλαγματος την προχωρησε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κυριάκο γιατί δεν χρησιμοποιείς την Revolut? Έχει πολύ καλή μετατροπή σε συνάλλαγμα. Εκτός κι αν θες την προστασία του PP.

Και η Leupay με άμεση χρήση μέσω πιστωτικής.

Επειδη εχει χρειαστει το Paypal protect στο παρελθον το χρησιμοποιω.
Απλα τωρα επελεξα την αλλαγη συναλλαγματος να την κανει η τραπεζα μου για να γλυτωσω το καπελο του και δεν την προχωρησε την συναλλαγη ενω μολις το αφησα να κανει εκεινο την αλλαγη συναλλαγματος την προχωρησε.

Άρα πουλάει προστασία, με λίγα λόγια!

Μπορεις να το πεις και ετσι.
Κανονικα ομως επρεπε να με ειχε αφησει να ολοκληρωσω την συναλλαγη αν και εδω που τα λεμε ελεω capital control ισως δεν αφησε η καρτα να χρεωθει αγγλικες λιρες....

Μπορείς να συνδυάσεις την Revolut με το paypal..
Καταχωρείς στο paypal την κάρτα και στην χρέωση βάζεις προεπιλογή την ισοτιμία της Revolut...
Το έχω κάνει πολλές φορές!

Την βγάζεις από την εφαρμογή της στο κινητό. Την γεμίζεις με έμβασμα σε έναν μοναδικό αριθμό για κάθε χρήστη, η προμήθεια του εμβάσματος είναι 1 ανεξαρτήτως του ποσού που στέλνεις (ισχύουν οι περιορισμοί των CC).

Και πως την βγαζεις και πως την γεμιζεις-πληρωνεις?

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.techgear.gr/revolut-guide-104471/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-οδηγοσ-revolut/

Δεν μπορεσα να αντισταθω -με τιποτα λεμε- τον πειρασμο οταν ειδα αυτο το δεκαβολτο impact wrench (3/8") της Μακιτα σε προσφορα απο τα warehouse deals της αμαζον στα 31.7 λιρακια!!

https://www.amazon.co.uk/dp/B00604LU9U/?tag=halfschromext-21

Καλώς νά τό δεχτείς Μιχάλη,τώρα πού έχεις μπαταρίες θά τό αφήσεις χάχάχά ?

Τώρα τό βλέπω 44 λίρες τό πήγαν,δέν μού τό έλεγες νά έπερνες καί γιά μένα ένα νά συμπληρώσω τήν σειρά.