Παράγγειλα και εγώ εκείνη την πλανουλα που λέγαμε.....
Dewalt D26500K
Έλα Κυριάκο καλημέρα. Καλοδούλευτο το εργαλείο όταν το παραλάβης με το καλό...!!!!! :firstprize:, γιατί πραγματικά πρόκειται για κορυφαίο εργαλείο, για πολύ απαιτητικές δουλείες, δεν μασάει πουθενά λέμε. Το μόνο κακό του επειδή το έχω και το έχω δουλέψει κάμποσο, είναι, ότι στην πολύωρη χρήση θα σου πέσει λίγο βαρύ στο χέρι (.... αν δεν έχεις μπράτσα, ή θα πρέπει να κάνεις ή θα αποκτήσεις....), και επίσης λόγο όγκου δεν είναι το και τόσο ναϊτζέβελο, από θέμα ευχρηστίας. Δεν μπορείς να το δουλέψεις σε σχετικά περιορισμένους χώρους, και όπως σου είπα εμμέσως πλην σαφώς προηγουμένως θέλει σχεδόν απαραίτητα και τα δύο χέρια πάνω για να έχεις σωστό και απόλυτο έλεγχο του εργαλείου, και να μην έχεις στο τέλος του πλανίσματος λούκια ή "φαγώματα" της πλανιζώμενης επιφάνειας. Από Ελλάδα ή έξω; Και πόσο;
Ευχαριστω Κωστα.
Την τσιμπησα σε Flash Deal ενος εμπορου απο Αγγλια στα 190 ευρω μαζι με το καπελο 5% του paypal το οποιο εχει αρχισει να με εκνευριζει.
Στην αξιοποιηση ξυλων απο παλετες την χρησιμοποιω κατα κορον και ηθελα ενα καλο και δυνατο εργαλειο.
Γιαννη και μεγαλυτερα κομματια πλανιζεις επιτυχως αν κανεις χρηση του οδηγου της.
νομίζω Γιάννη πως δεν θα σε ικανοποιήσει και το αποτέλεσμα μία κινεζιάς επιτραπέζιας πλάνης...δυστυχώς και εκεί (όπως και στην πριονοκορδέλα) πρέπει να τα χώσεις γερά...
εάν θυμάμαι καλά ο Μπάμπης έχει ένα επώνυμο επιτραπέζιο εργαλείο αλλά δεν θυμάμαι εάν είναι πλάνη ή ξεχονδριστήρας....νομίζω κίτρινο είναι και είναι ευχαριστημένος.
Εχει τον ξεχονδριστηρα της Dewalt DW733
Ευχαριστω Κωστα.
Την τσιμπησα σε Flash Deal ενος εμπορου απο Αγγλια στα 190 ευρω μαζι με το καπελο 5% του paypal το οποιο εχει αρχισει να με εκνευριζει.
Στην αξιοποιηση ξυλων απο παλετες την χρησιμοποιω κατα κορον και ηθελα ενα καλο και δυνατο εργαλειο.
Γιαννη και μεγαλυτερα κομματια πλανιζεις επιτυχως αν κανεις χρηση του οδηγου της.
Κυριάκο γιατί δεν χρησιμοποιείς την Revolut? Έχει πολύ καλή μετατροπή σε συνάλλαγμα. Εκτός κι αν θες την προστασία του PP.
Επειδη εχει χρειαστει το Paypal protect στο παρελθον το χρησιμοποιω.
Απλα τωρα επελεξα την αλλαγη συναλλαγματος να την κανει η τραπεζα μου για να γλυτωσω το καπελο του και δεν την προχωρησε την συναλλαγη ενω μολις το αφησα να κανει εκεινο την αλλαγη συναλλαγματος την προχωρησε.
Και πως την βγαζεις και πως την γεμιζεις-πληρωνεις?
Δεν μπορεσα να αντισταθω -με τιποτα λεμε- τον πειρασμο οταν ειδα αυτο το δεκαβολτο impact wrench (3/8") της Μακιτα σε προσφορα απο τα warehouse deals της αμαζον στα 31.7 λιρακια!!
https://www.amazon.co.uk/dp/B00604LU9U/?tag=halfschromext-21
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.