Τι παραγγείλαμε σήμερα

Περιμένω άλλες 2 παραγγελίες από Κίνα. Μάλιστα ένα δέμα είναι ακριβώς το ίδιο από κάτι που είχα παραγγείλει παλαιότερα και δεν μου χρεώθηκαν 3 . Οπότε θα περιμένω να δω.

Αποφευγοντας τελειως τα πολιτικα, νομιζω οτι τα ελτα ακολουθουν την μοιρα ολων των κρατικων δεκο.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ΕΛΤΑ δεν είναι πλέον κρατικά και εκτός αυτού άλλο τα τελωνεία και άλλο τα ΕΛΤΑ.
Το μόνο παράνομο είναι το 3ευρο το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει χαρακτηριστεί έτσι από το συμβούλιο της επικρατείας.
Παρ όλα αυτά τα ΕΛΤΑ το εισπράτουν έτσι κι άλλιώς!

Σημερα παρελαβα 3 δεματα απο ΕΛΤΑ δεν ειχα αντιστοιχη χρεωση...

Το μόνο παράνομο είναι το 3ευρο το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει χαρακτηριστεί έτσι από το συμβούλιο της επικρατείας.
Παρ όλα αυτά τα ΕΛΤΑ το εισπράτουν έτσι κι άλλιώς!
Όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά η Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Δεν κρίθηκε παράνομο, αλλά έκανε σχετική εισήγηση στο Υπουργείο, όπου επίσης και τα ΕΛΤΑ ανέφεραν τους δικούς τους λόγους επί αυτού.
Μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και το τέλος παραμένει ως έχει.

Καλησπέρα

Αν και η παραγγελία του παρακάτω έγινε χτες το απόγευμα...όχι απο το Κέντρο Βίδας, αλλά απο τοπικό κατάστημα στο Βόλο που είχε έρθει το φορτηγάκι της DeWalt

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4878#texnika

Το μόνο που μετάνιωσα είναι η κοροϊδία της dewalt με τις τιμές του φυλλαδίου οτι δήθεν έχεις έκπτωση του ΦΠΑ 24%, όταν η τιμή που το πήρα (139 ) είναι ίδια με σχεδόν όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στο skroutz.
Αν πραγματικά η αρχική τιμή ήταν 139 - 24% θα έπρεπε να πάει στα 106 περίπου...

https://www.skroutz.gr/s/94006/Dewalt-D28136.html?keyphrase=d28136

Ειναι παραλογο να εχουν περασει αναλογη εκπτωση κατοπιν οδηγιας της DeWalt ολοι;

Εμενα πχ γνωστο καταστημα μουσικων οργανων μου διαφημιζει εκπτωση ως ωδειο -30% . Οχι ομως στις Online τιμες αλλα τιμες λιανικης. Μαλιστα διαμαρτυρηθηκα οταν μαθητης μου αγορασε μια κιθαρα online στα 540 και εμενα με την 30% εκπτωση μου την εδινε 518... Δε λεω. Παλι λιγοτερο, αλλα οχι 30% σε σχεση με τα skroutzομαγαζα...

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ειναι παραλογο να εχουν περασει αναλογη εκπτωση κατοπιν οδηγιας της DeWalt ολοι;

Εμενα πχ γνωστο καταστημα μουσικων οργανων μου διαφημιζει εκπτωση ως ωδειο -30% . Οχι ομως στις Online τιμες αλλα τιμες λιανικης. Μαλιστα διαμαρτυρηθηκα οταν μαθητης μου αγορασε μια κιθαρα online στα 540 και εμενα με την 30% εκπτωση μου την εδινε 518... Δε λεω. Παλι λιγοτερο, αλλα οχι 30% σε σχεση με τα skroutzομαγαζα...

Καλημέρα

Να σου πω την αλήθεια ναι το θεωρώ παράλογο, γιατί η εξέλιξη τιμής που δείχνει το skroutz απο το Μάιο 2015 είναι στα 139 .
Οπότε δε νομίζω να έχει δώσει το ΟΚ η DeWalt για 1+ χρόνο σε τέτοια τιμή.

Ναι βρε Αντώνη, δεν είπα οτι το 139 που πλήρωσα είναι λάθος.
Αλλά το οτι online σχεδόν όλα τα μαγαζιά το πουλάνε τελική 139

πχ το κεντρο βίδας τι τιμή θα το έδινε στο κατάστημα;

Ααααααα τώρα σε έπιασα. Κάνα δεκαρικο κάτω, υποθετω

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Καλημέρα

10 κάτω απο την τιμή online; Αυτό εννοείς;

Πάντως επειδή μίλησα με αντιπρόσωπο, αυτή τη στιγμή η τιμή αγοράς (χονδρική) είναι κοντά στα 90 χωρίς ΦΠΑ.

Παραγελλια προσφορας για το παραπανω τριβειο στις 15 Μαιου, εχοντας περασει πλεον πανω απο 2 εβδομαδες, ενω στο site διατεινονταν οτι ηταν διαθεσιμο αμεσα, ακομα δεν ειναι διαθεσιμο προς παραλλαβη...ΙΣΩΣ θα ειναι εως το τελος της εβδομαδας...
Απαραδεκτη συμπεριφορα...

Ετσι και αλλιως δεν μπορω να παραλλαβω νωριτερα απο Παρασκευη αν δεν ειναι διαθεσιμο για την Παρασκευη...την πωληση θα την κερδισει ο Ντετσικας που ειναι και σε πολυ ποιο κοντινη αποσταση...(για 5ευρω, αν ισχυει οτι το δινει για αγορα απο το καταστημα 90ευρω, δεν θα επρεπε να εχω μπει καν στον κοπο αλλα οσο ζεις μαθαινεις)...!!!

Εγώ πάντως το δικό μου από eshop το πήρα την επόμενη της παραγγελίας

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια από τα ίδια και σε μένα. Παραγγελία στις 21 του μηνός με διαθεσιμότητα και καλά σε 4-5 μέρες. Χτες που κοίταξα έλεγε νέα παραλαβή στις 29 και σήμερα 30 λέει πάλι παραλαβή κατόπιν παραγγελίας σε 4-5 μέρες. Οτι να'ναι δηλαδή. Δεν τους πήρα τηλέφωνο ακόμα γιατί ξέρω οτι δε θα καταφέρω τίποτα, μιας και μου την έχουν κάνει και άλλες φορές. Άμα ήμουνα από Αθήνα θα είχαν φάει άκυρο εδώ και καιρό αλλά δυστυχώς στην επαρχία έχουν το πλεονέκτημα λόγω και δωρεάν μεταφορικών.