Αποφευγοντας τελειως τα πολιτικα, νομιζω οτι τα ελτα ακολουθουν την μοιρα ολων των κρατικων δεκο.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά η Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).Το μόνο παράνομο είναι το 3ευρο το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει χαρακτηριστεί έτσι από το συμβούλιο της επικρατείας.
Παρ όλα αυτά τα ΕΛΤΑ το εισπράτουν έτσι κι άλλιώς!
Ειναι παραλογο να εχουν περασει αναλογη εκπτωση κατοπιν οδηγιας της DeWalt ολοι;
Εμενα πχ γνωστο καταστημα μουσικων οργανων μου διαφημιζει εκπτωση ως ωδειο -30% . Οχι ομως στις Online τιμες αλλα τιμες λιανικης. Μαλιστα διαμαρτυρηθηκα οταν μαθητης μου αγορασε μια κιθαρα online στα 540 και εμενα με την 30% εκπτωση μου την εδινε 518... Δε λεω. Παλι λιγοτερο, αλλα οχι 30% σε σχεση με τα skroutzομαγαζα...
Δεν μπορεις να κανεις κατι με τις παραεισαγωγες ομως. Και το skroutz εχει πολλες.
Το φυλλάδιο της DeWalt αναφέρει τις τιμές χωρίς ΦΠΑ.
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Άρα 172 -24% 139Αυτό που έχω στα χέρια μου (το μοιράζανε στο κατάστημα) γράφει: 139 + ΦΠΑ 24% 172
Ααααααα τώρα σε έπιασα. Κάνα δεκαρικο κάτω, υποθετω
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Παραγελλια προσφορας για το παραπανω τριβειο στις 15 Μαιου, εχοντας περασει πλεον πανω απο 2 εβδομαδες, ενω στο site διατεινονταν οτι ηταν διαθεσιμο αμεσα, ακομα δεν ειναι διαθεσιμο προς παραλλαβη...ΙΣΩΣ θα ειναι εως το τελος της εβδομαδας...
Απαραδεκτη συμπεριφορα...
Ετσι και αλλιως δεν μπορω να παραλλαβω νωριτερα απο Παρασκευη αν δεν ειναι διαθεσιμο για την Παρασκευη...την πωληση θα την κερδισει ο Ντετσικας που ειναι και σε πολυ ποιο κοντινη αποσταση...(για 5ευρω, αν ισχυει οτι το δινει για αγορα απο το καταστημα 90ευρω, δεν θα επρεπε να εχω μπει καν στον κοπο αλλα οσο ζεις μαθαινεις)...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.