Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

δεν κανει και για τιποτα αλλο ;)
ισως και για λιγο τρυπημα σε ξυλο.
κρουστικο ειναι μονο στα χαρτια, οσο και αν εντεχνα κρυβουν την ελλειψη σφυριου απο τις φωτος, κρουστικο δεν ειναι
Ετσι.....
Το λεω,φανταζομαι Νικολα θα συμφωνεις,γιατι αγοραζοντας κατι τετοιο να μην εχει κανεις περμαμηνες για κατι παραπανω....και καλα με 13 τι πηρα...θα ειναι συγκεκριμενα αυτα που θα κανει....αλλα η τιμη τιμη ειπαμε..αξιζει..!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει το εργαλείο . Πιο μουφα site από το wish δεν υπαρχει . Πηρε ένα θείος για το εγγονάκι του και καλά ένα τηλεκατεθυνομενο σε κλίμακα 1/12 με 28 και του ήρθε ένα τηλεκατευθυνομενο που εχει 10 στα jumbo σε κλίμακα 1/24...

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από το σαιτ,μια φορά που χρειάστηκα απόδειξη τους έστειλα screen shot με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και το δέχτηκαν.Ίδωμεν.

Screenshot τους κανει.
Θα την δεσεις με screenshot της χρεωσης της καρτας σου και θα εισαι οκ.

μεγαλη προσοχη τι πληρωνεις και τι σου παρουσιαζει, το συγκεκριμενο site

εγω βλεπω τιμη 10 ευρω το "1pc" , που σημαινει οτι θα σου ερθει ενα τρυπανι 4mm

δηλαδη αυτο
600e35949fccd2b6663a43b6-6-large.jpg

edit: κανοντας refresh στο site, η τιμη εχει πεσει στα 9 ευρω ... γι' αυτο ο καθε ενας εχει γραψει διαφορετικη τιμη!

Στο λινκ του φιλου δεν εχει τρυπανι, εχει ομως πολλα προιοντα που γινεται αυτο που λες.

Τρυπανι με 2 μπαταριες θα λαβει.

Για να σε αναθαρησω λιγακι σου ξαναλεω πως ολες οι "μαιμουδες" που βλεπουμε στο FB ειναι ιδιες με αυτο που αγορασες και τα πουλανε 60 ευρω συν...

148674758_215892413556877_2571430001762796165_o.jpg
145334406_2835474483439144_3383873651576819015_n.jpg

...

Στο λινκ του φιλου δεν εχει τρυπανι, εχει ομως πολλα προιοντα που γινεται αυτο που λες.

Τρυπανι με 2 μπαταριες θα λαβει.

δες κατω αριστερα εχει το τρυπανι !
δεξια γραφει : Μεγεθος 1pc για 9 ευρω!

Attachments

• Γβ€žΓΒΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒΉ.jpg
    Γβ€žΓΒΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒΉ.jpg
    154.3 KB · Views: 171
ωπ! απατεωνια μυριζει...

το 1pc που το εχει αριστερα στην οθονη αναφερει καθαρα
1pc:A drill
Specification:
Material: cemented carbide
Color: Black
Model: 4mm

θα ηταν το δραπανοκατσαβιδο αν ειχε στη τιμη το 28pc

28pcs:
Package Included:
1 x Cordless Drill
1 x User Manual
1 x Battery Charger
2 x Batteries
15 x Drill Bits
9 x Sleeves(5mm,6mm,7mm,8mm,9mm,10mm,11mm,12mm,13mm)
(We will provide adapter according to delivery country)
Specifications:
6000Mah Charger
Name: 32V Cordless Drill
Input: AC 100-240V 50/60HZ
Output: DC 16.8V 1A
Battery Voltage: 32V Max
Max. Torque: 38Nm
No Load Speed: 0-750r/min, 0-1850r/min
Chuck: 0.8-10mm

φιλε αν δεν το εχεις παραγγειλει, μην το κανεις

εγω οποτε ψωνισα απο wish τους τελευταιους μηνες ημουν ικανοποιημενος επειδη ηταν πραγματακια των 2-4 ευρω οπότε οκ

κλασικη κινεζοφουστιά!
σου δειχνει κατι που ειναι εξωφρενικη ευκαιρια και επιλογη σου δινει κατι αλλο που ειναι εξωφρενικη πατατα
και αν πεις τιποτα σου λεει μα το 28pc ειχε εξαντληθει εγω σου ειπα οτι ειναι το 1pc

τουλαχιστον στο παρακατω δινει 50 τρυπανια αν και παλι σε παρασυρει οτι πας για το δραπανοκατσαβιδο
παντως 50 τρυπανια απο το banggood τα πηρα πριν κανα μηνα με 3-4 ευρω αν θυμαμαι καλα
https://www.wish.com/search/36 V co...190c6638a0?source=search&position=5&share=web

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

ωπ! απατεωνια μυριζει...

το 1pc που το εχει αριστερα στην οθονη αναφερει καθαρα
1pc:A drill
Specification:
Material: cemented carbide
Color: Black
Model: 4mm
...

τοσες ωρες αυτο γραφω !!!

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

δες κατω αριστερα εχει το τρυπανι !
δεξια γραφει : Μεγεθος 1pc για 9 ευρω!

Καλησπέρα , λοιπόν εχω αγοράσει 2 τέτοια για δοκιμή απο bangood με 2 μπαταρίες το καθένα . Με το ένα τρύπησα 4 8ρες σε τοιχο και μετά εκανε αλλες 4 5 τρύπες σε σίδερο (ψιλή τρύπα πρέπει να ηταν 3ρι τρυπάνι ?) . Καπου εκεί εκανε ενα κρακ καιαπο τότε το μπροστινό μέρος δεν γυρνάει μάζι με το μοτερ κλπ . Το ανοιξα και ή εσπασε κάτι στη καστάνια ή κάτι έγινε στα γρανάζια που εχει κα ιεαν κατάλαβα ειναι για το τρυπάνη κορύση βίδωμα που εχει σαν επιλογέα . Καπου εκει το εχω αφήσει ανοιχτό εν με´ρη γιατί θελω να δώ τι εσπασε κλπ .

Το δεύτερο δουλεύει κανονικά σε φίλο πυο ασχολείτε με ξυλουργικά .

Σαν πληροφορίες το μοτέρ γράφει 24V αρα φαντάζομαι οτι κάπου 18 με 20 θα δίνουν οι μπαταρίες (δενε χω μπεί στο κόπο ουτε με το πολύμετρο να δώ αλλαεαν θελετε το βλέπω ). Γενικα οι μπαταρίες ειναι ελαφριές π φορτιστής τιποτα ιδιαίτερο (1 πακακι ). ειναι φασόν δράπανο που μπαίνει με διάφορες επωνυμίες με διαφορά σε χρώματα άντε και καλούπι . Τιποτα ιδιαίτερο , στην πράξη τώρα το bangood λογο βίντεο απο το άνοιγμα του πακέτου κλπ πληροφορίες μου εκανε ολικό refund και εμεινα με το δράπανο να παίξω που λένε . Εγω τα είχα πάρει πάρει καπου 23Ε το 1 με 2 μπαταρίες και μονο τα bits σε ενα χαρτινο κουτί . Δεν θεωρώ οτι είναι αξιόπιστο εργαλείο αλλα για 2τερο ή 3το ειναι μια χαρά επιλογή εαν σου κάτσει φυσικά . Του λιντλ το 20V του εχω πιεί το αιμα σε εγκαταστάσεις συναγερμών κλπ παλαιότερα και το θεωρώ πολύ καλό εργαλείο για τα 50Ε .

ναι το banggood οπως και το wish εχει τα νο-νεημ σε τιμες 30-40-50 ευρω περιπου
απλα σε αυτη τη προσφορα που λεμε δεν πρεπει να περιλαμβανεται το εργαλειο, ειναι μονο ενα τρυπανι (καρβιδιου) ή καποιες δεκαδες τρυπανια φτηνοτερα

φυσικα του λιντλ ειναι πολυ καλυτερα απο τα νο-νεημ

τα μαιμου (φεηκ μακιτα, ντεβαλτ κλπ) ειναι πιο καλα απο τα νο-νεημ αλλά και ακριβοτερα

αν μπορεσεις μετρησε την ταση τωνμπαταριων. στο γιουτουμπ ειδα βιντεακια απο μπαταριες των νο-νεημ αντι για 24 να ειναι στα 7+

Παιδιά έμενα μου βγάζει το παρακάτω.

Description
Show Less
Features: