Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτες όλες οι παραλαβές μαστόρια

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σας ευχαριστώ πολυ ειναι πολύ χρήσιμη και για πολλές χρήσεις θελω ακόμα να παρω τα 2 μικρότερα μεγέθη και ειμαι κομπλέ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πω πω, πραγματι μυρισε ποιοτητα.. knipex, Makita, dremel καλοριζικα συναδελφοι!!

Ανδρεα πηρες την μεγαλη ταναλια βλεπω τελικα. Αν βρηκες κνιπεξ σε καλη τιμη, βαλε και το λινκ.
Δημητρη ωραια πραματακια. Το amazon warehouse deals αξιζει να το παρακολουθουμε.

Το ραδιακι της Μακιτα ομως ειναι το γκατζετ το καλο και φαινεται και ψαρωτικο. Πες καμμια εντυπωση Μπαμπη, καλοακουστο!!
Εχω το μικρο 10βολτο ραδιο της Μακιτα το οποιο ειναι σουπερ, ακουω καθημερινα Χριστουγεννιατικο Easy στο εργαστηριο:))

Πω πω, πραγματι μυρισε ποιοτητα.. knipex, Makita, dremel καλοριζικα συναδελφοι!!

Ανδρεα πηρες την μεγαλη ταναλια βλεπω τελικα. Αν βρηκες κνιπεξ σε καλη τιμη, βαλε και το λινκ.
Δημητρη ωραια πραματακια. Το amazon warehouse deals αξιζει να το παρακολουθουμε.

Το ραδιακι της Μακιτα ομως ειναι το γκατζετ το καλο και φαινεται και ψαρωτικο. Πες καμμια εντυπωση Μπαμπη, καλοακουστο!!
Εχω το μικρο 10βολτο ραδιο της Μακιτα το οποιο ειναι σουπερ, ακουω καθημερινα Χριστουγεννιατικο Easy στο εργαστηριο:))
Ευχαριστώ απο τοπικό κατάστημα στη Ρόδο ηταν στα 50 ευρω σπέσιαλ τιμή,το βρήκα και στο skroutz λιγο Ποιο κατω αλλα με τα μεταφορικά θα έβγαινε παραπάνω,ξεκίνησε απο το πιο all around μέγεθος και θα παρω και τα Πιο μικρότερα γιατι τα 300 mm σαν πολυ μεγαλη μου φαίνετε για τις χρήσεις που κανω προς το παρόν

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυστυχώς Μιχάλη μάπα το καρπούζι.
Δεν ξέρω γιατί στα sites που το πουλάνε το αναφέρουν και σαν MP3 αλλά τελικά δεν είναι, η είσοδος USB που έχει είναι μόνο για φόρτιση συσκευών. Μεγάλο ξενέρωμα.
Έχει μόνο δύο υποδοχές mini-jack, μια μπρός και μια πίσω που δουλεύουν σαν AUX. Και το Bluetooth βέβαια, ευτυχώς αυτό δουλεύει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξέρω γιατί στα sites που το πουλάνε το αναφέρουν και σαν MP3 αλλά τελικά δεν είναι, η είσοδος USB που έχει είναι μόνο για φόρτιση συσκευών. Μεγάλο ξενέρωμα.
Έχει μόνο δύο υποδοχές mini-jack, μια μπρός και μια πίσω που δουλεύουν σαν AUX. Και το Bluetooth βέβαια, ευτυχώς αυτό δουλεύει.

Μωρέ τράβα σε κλασσικές ελληνικές λύσεις που & ποιότητα βγάζει & όση ένταση θέλεις & USB & MP3 κλπ.

Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το τσοκ Κώστα. Ταιριάζει μόνο σε dremel ή μπαίνει και στο parkside?

Ειναι πααααρα πολυ χρησιμο και βολικο (π.χ. σφιγγει μια χαρα με το χερι). Εχω παρει αντιστοιχο απο ebay, φαινεται ακριβως το ιδιο, και κανει κανονικοτατα στο parkside. :)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειναι πααααρα πολυ χρησιμο και βολικο (π.χ. σφιγγει μια χαρα με το χερι). Εχω παρει αντιστοιχο απο ebay, φαινεται ακριβως το ιδιο, και κανει κανονικοτατα στο parkside. :)

Νομιζεις οτι σφιγγει καλα με το χερι, ελα ομως που δεν σφιγγει..:))

Nα το σφιγγεις κανονικα με το κλειδακι, εχει υποδοχη για το κλειδι στη βαση του τσοκ. Μην εχουμε καμμια απροβλεπτη πτηση bit στις 20,000 στροφες...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κανονικα μπορεις να ζητησεις τα λεφτα σου πισω, ανετα, αν το διαφημιζουν και σαν MP3, εντελως λαθος και παραπλανητικο.
Παντως MP3 δεν θυμαμαι να εχει κανενα απο τα μοντελα bosch makita ryobi. H einhell ειχε ενα με ραδιο με mp3.

Νομιζεις οτι σφιγγει καλα με το χερι, ελα ομως που δεν σφιγγει..:))

Nα το σφιγγεις κανονικα με το κλειδακι, εχει υποδοχη για το κλειδι στη βαση του τσοκ. Μην εχουμε καμμια απροβλεπτη πτηση bit στις 20,000 στροφες...

Τι να πω; Εχει και το δικο μου υποδοχη για κλειδι (απο οσο θυμαμαι), αλλα δειχνει να μην τη χρειαζεται.
Το εχω δουλεψει αρκετα το dremelοειδες Parkside, με διαφορα εξαρτημα, με αρκετο ζορι (1-2 φορες π.χ. εσπασα και δισκο κοπης), σε βαθμο να "κοβει" τελειως κ.τ.λ., αλλα ακομα δεν μου εχει "λυθει" εξαρτημα απο το τσοκακι αυτο.
Απ' την αλλη, ισως να ημουν και τυχερος...και λιγη ασφαλεια παραπανω δε βλαπτει. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κανονικα μπορεις να ζητησεις τα λεφτα σου πισω, ανετα, αν το διαφημιζουν και σαν MP3, εντελως λαθος και παραπλανητικο.
Παντως MP3 δεν θυμαμαι να εχει κανενα απο τα μοντελα bosch makita ryobi. H einhell ειχε ενα με ραδιο με mp3.

Απ´ αυτό τι καταλαβαίνεις;

Attachments

• 3DF5CA63-905F-42AE-A80E-11E72273EF32.jpeg
    3DF5CA63-905F-42AE-A80E-11E72273EF32.jpeg
    90.1 KB · Views: 201
Επειδή πάντοτε διαβάζεις τα μάνιουαλ είμαι σίγουρος ότι αν είχε κάπου καμία είσοδο κρυμμένη με καπάκι θα το είχες βρεί.:flipout:

Κατάλαβα τι εννοεί ....βάζεις το MP3 να παίξει στο κινητό και με Bluetooth το ακούς από το ραδιόφωνο :flipout:

Γί αυτό κυρίως τα πήρα στο κρανίο.... Μ´ ανάγκασαν, τώρα στα γεράματα, να διαβάζω manual. :violent-smiley-030:
Υπάρχουν δύο audio IN ένα εμπρός (AUX1) κι ένα πίσω (AUX2) απ´ τις οποίες μπορείς να παίξεις και mp3 αν συνδέσεις κάποιο mp3 player. Φοβερό;
Λες και υπάρχει είσοδος AUX που αν τις συνδέσεις mp3 player δεν θα παίξει. :argue:

Για να τα λέμε όλα όμως, επειδή τη Makita τη θεωρώ πολύ σοβαρή εταιρία, πουθενά πάνω στη συσκευασία δεν αναφέρει mp3. Γράφει όμως Bluetooth που όντως ισχύει.

Τι να πω; Εχει και το δικο μου υποδοχη για κλειδι (απο οσο θυμαμαι), αλλα δειχνει να μην τη χρειαζεται.
Το εχω δουλεψει αρκετα το dremelοειδες Parkside, με διαφορα εξαρτημα, με αρκετο ζορι (1-2 φορες π.χ. εσπασα και δισκο κοπης), σε βαθμο να "κοβει" τελειως κ.τ.λ., αλλα ακομα δεν μου εχει "λυθει" εξαρτημα απο το τσοκακι αυτο.
Απ' την αλλη, ισως να ημουν και τυχερος...και λιγη ασφαλεια παραπανω δε βλαπτει. :)

Και εγω στην αρχη νομιζα οτι δεν χρειαζεται παραπανω σφιξιμο, μεχρι που πριν απο καποια χρονια μου εκτοξευτηκε ενα bit βαρελακι τριβειο...και απο τοτε εμαθα :))

+++

Καταλαβαινω αυτο που καταλαβες και συ και θα καταλαβαινε ο καθενας, οτι βαζεις ενα USB με mp3 και τα παιζει. Και οχι οτι μπορεις να συνδεσεις ενα MP3 player στο AUX..

Παντως η εταιρια δεν διαφημιζει κατι τετοιο, ουτε τα σοβαρα sites.

P@P@ρια του ντετσικα , ελεύθερη βλαχομεταφραση από την επίσημη περιγραφή της makita .
Όσο εκτίμηση και αν του έχω και άριστα αλισβερισια , προσωπικά Μπαμπη θα τα πήγαινα πίσω .

Ηλία, εγώ έχω εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά στο Ντέτσικα, ποτέ δεν με κορόϊδεψαν και ποτέ δεν μου φέρθηκαν σκάρτα, το αντίθετο μάλιστα.
Δεν τα πήρα όμως απο εκεί, τα πήρα απ´ τον Καραγιάννη γιατί ήταν 50 φτηνότερο. Τώρα βέβαια τα έβαλε κι αυτός (κατόπιν παραγγελίας) στην ίδια τιμή.
Είναι αλήθεια όμως οτι παρασύρθηκα απ´ το site του Ντέτσικα, και δεν πονηρεύτηκα γιατί κι όλοι σχεδόν οι άλλοι τα ίδια έγραφαν.
Μάλλον κάποιοι αντιγράφουν τον άλλον, τι να πώ;.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    108.7 KB · Views: 162
  • image.jpg
    image.jpg
    129.9 KB · Views: 164