Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το τσοκ Κώστα. Ταιριάζει μόνο σε dremel ή μπαίνει και στο parkside?
Ευχαριστώ απο τοπικό κατάστημα στη Ρόδο ηταν στα 50 ευρω σπέσιαλ τιμή,το βρήκα και στο skroutz λιγο Ποιο κατω αλλα με τα μεταφορικά θα έβγαινε παραπάνω,ξεκίνησε απο το πιο all around μέγεθος και θα παρω και τα Πιο μικρότερα γιατι τα 300 mm σαν πολυ μεγαλη μου φαίνετε για τις χρήσεις που κανω προς το παρόνΠω πω, πραγματι μυρισε ποιοτητα.. knipex, Makita, dremel καλοριζικα συναδελφοι!!
Ανδρεα πηρες την μεγαλη ταναλια βλεπω τελικα. Αν βρηκες κνιπεξ σε καλη τιμη, βαλε και το λινκ.
Δημητρη ωραια πραματακια. Το amazon warehouse deals αξιζει να το παρακολουθουμε.
Το ραδιακι της Μακιτα ομως ειναι το γκατζετ το καλο και φαινεται και ψαρωτικο. Πες καμμια εντυπωση Μπαμπη, καλοακουστο!!
Εχω το μικρο 10βολτο ραδιο της Μακιτα το οποιο ειναι σουπερ, ακουω καθημερινα Χριστουγεννιατικο Easy στο εργαστηριο)
Δυστυχώς Μιχάλη μάπα το καρπούζι.
Δεν ξέρω γιατί στα sites που το πουλάνε το αναφέρουν και σαν MP3 αλλά τελικά δεν είναι, η είσοδος USB που έχει είναι μόνο για φόρτιση συσκευών. Μεγάλο ξενέρωμα.
Έχει μόνο δύο υποδοχές mini-jack, μια μπρός και μια πίσω που δουλεύουν σαν AUX. Και το Bluetooth βέβαια, ευτυχώς αυτό δουλεύει.
Εξαιρετικά χρήσιμο αυτό το τσοκ Κώστα. Ταιριάζει μόνο σε dremel ή μπαίνει και στο parkside?
Μωρέ τράβα σε κλασσικές ελληνικές λύσεις που & ποιότητα βγάζει & όση ένταση θέλεις & USB & MP3 κλπ.
Ειναι πααααρα πολυ χρησιμο και βολικο (π.χ. σφιγγει μια χαρα με το χερι). Εχω παρει αντιστοιχο απο ebay, φαινεται ακριβως το ιδιο, και κανει κανονικοτατα στο parkside.![]()
Δυστυχώς Μιχάλη μάπα το καρπούζι.
Δεν ξέρω γιατί στα sites που το πουλάνε το αναφέρουν και σαν MP3 αλλά τελικά δεν είναι, η είσοδος USB που έχει είναι μόνο για φόρτιση συσκευών. Μεγάλο ξενέρωμα.
Έχει μόνο δύο υποδοχές mini-jack, μια μπρός και μια πίσω που δουλεύουν σαν AUX. Και το Bluetooth βέβαια, ευτυχώς αυτό δουλεύει.
Αποθήκευσα τη διεύθυνση ευχαριστω πολύΝα το φτιάξεις αξίζει τον κόπο.
https://e-avgoustis.gr/e-shop/elect...ά/weller-7135-μύτη-κολλητηριού-τύπου-πιστόλι/
Νομιζεις οτι σφιγγει καλα με το χερι, ελα ομως που δεν σφιγγει..)
Nα το σφιγγεις κανονικα με το κλειδακι, εχει υποδοχη για το κλειδι στη βαση του τσοκ. Μην εχουμε καμμια απροβλεπτη πτηση bit στις 20,000 στροφες...
Κανονικα μπορεις να ζητησεις τα λεφτα σου πισω, ανετα, αν το διαφημιζουν και σαν MP3, εντελως λαθος και παραπλανητικο.
Παντως MP3 δεν θυμαμαι να εχει κανενα απο τα μοντελα bosch makita ryobi. H einhell ειχε ενα με ραδιο με mp3.
Τι να πω; Εχει και το δικο μου υποδοχη για κλειδι (απο οσο θυμαμαι), αλλα δειχνει να μην τη χρειαζεται.
Το εχω δουλεψει αρκετα το dremelοειδες Parkside, με διαφορα εξαρτημα, με αρκετο ζορι (1-2 φορες π.χ. εσπασα και δισκο κοπης), σε βαθμο να "κοβει" τελειως κ.τ.λ., αλλα ακομα δεν μου εχει "λυθει" εξαρτημα απο το τσοκακι αυτο.
Απ' την αλλη, ισως να ημουν και τυχερος...και λιγη ασφαλεια παραπανω δε βλαπτει.![]()
Απ´ αυτό τι καταλαβαίνεις;
Απ´ αυτό τι καταλαβαίνεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.