Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οχι ακριβως σημερα, αλλα προχτες.

DSCN1908 (Medium).JPG

Έχω κάβα κ ένα (πολύ) παλιό (σκυλί) από την εποχή του ραδιοπειρατή!

Στην ηλικια σου που εβγαινες;
Στα βραχεα:flipout::flipout::flipout:
Στα μεσαια:flipout::flipout::flipout:

Μαζι με τον Κωστα Τσ. τον πεταλουδα και τον Σπυρο Τζ.

Μέσα σε όλα είσαι Cbfdim.

Μεσαία αλλά λίγο στα Fm (Radio Sylvania στους 93.10 MHz). Ο πομπός στα Fm υπάρχει ακόμα στο πατάρι κ κάπου εδώ μέσα σε μια συζήτηση τον είχα ανεβάσει.

Ποτε δε καταλαβα γτ ειναι τοσο ακρι α αυτα τα ραδιο.

Επισης και ο 3ος που δεν λεει mρ3 αλλα λεει USB λαθος ειναι.
Ο οποιοσδήποτε καταλαβαινει πως βαζεις στικακι και παιζει.
Αν ηταν σωστοι θα εγραφαν με κόκκινο χρωμα USB FOR CHARGING USE ONLY.

Αντε βρε, εσυ ησουν ο Sylvania;
Μπραβο που τα θυμασαι ακομα.
Εμενα η μνημη μου εχει αρχισει και με εγκαταλειπει.

Ηλία, εγώ έχω εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά στο Ντέτσικα, ποτέ δεν με κορόϊδεψαν και ποτέ δεν μου φέρθηκαν σκάρτα, το αντίθετο μάλιστα.
Δεν τα πήρα όμως απο εκεί, τα πήρα απ´ τον Καραγιάννη γιατί ήταν 50 φτηνότερο. Τώρα βέβαια τα έβαλε κι αυτός (κατόπιν παραγγελίας) στην ίδια τιμή.
Είναι αλήθεια όμως οτι παρασύρθηκα απ´ το site του Ντέτσικα, και δεν πονηρεύτηκα γιατί κι όλοι σχεδόν οι άλλοι τα ίδια έγραφαν.
Μάλλον κάποιοι αντιγράφουν τον άλλον, τι να πώ;.

Και εγώ όπως έγραψα έχω άψογες συναλλαγές με ντετσικα , λάθος άνθρωπο χρέωσα ... :-)

Αλλά είναι απάτη...και με εκνευρίζει...τι να πω ;

Νομίζω από τα ραδιόφωνα αυτά ,μόνο ένα Dewalt ,έχει ενσωματωμένο mp3 player , αλλά πάει πολύ πάνω η τιμή. Τώρα γιατί όλα αυτά τα ραδιόφωνα είναι τόσο ακριβά δεν κατάλαβα ποτέ ,η τόσο πολύ ζήτηση έχουν και τα κοπανάνε οι εταιρείες ή καθόλου.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τόσα χρήματα παίρνεις τουλάχιστον δύο από τα γνωστά πολυκαταστήματα που τα έχουν όλα επάνω τους.

Αυτα τα λεγομενα 'job site radios' δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα τα κοινα της αγορας. Ειναι δε ακριβοτερα καθως διαθετουν καποια ειδικα χαρακτηριστικα.

Πρωτον χρησιμοποιουν την ιδια μπαταρια με την σειρα εργαλειων που ηδη εχεις,
Δευτερον, ειναι κατασκευασμενα για να αντεχουν τις πτωσεις και την γενικοτερα τις κακουχιες,
Τριτον, η σκονη και η πριονοσκονη που θα κατεστρεφαν ενα συμβατικο ραδιοφωνο δεν επηρρεαζουν τα συγκεκριμενα job site radios και
Τεταρτον, εαν εχεις ηδη μια γκαμα εργαλειων συγκεκριμενης μαρκας, ειναι πιθανον να θελεις και το ραδιο της σειρας απο ενα κοινο με τα παραπανω 'μειονεκτηματα'.

Με τόσα χρήματα παίρνεις τουλάχιστον δύο από τα γνωστά πολυκαταστήματα που τα έχουν όλα επάνω τους.

Μήλα με πορτοκάλια μου συγκρίνεις τώρα. Εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Εγώ τόσα χρήματα δεν τα έδινα για να ακούσω μουσική ή ραδιόφωνο ούτε στο Εργαστήριο ούτε στο μεροκάματο στην πολυκατοικία ή το γιαπί. Αλλά έχουμε πει πολλάκις (προσοχή στην ορθογραφία της λέξης παρακαλώ) περί ορέξεως.............

Σπανακοκολυκυθομυζηθρομαλαθροοοοοπιτααααα!!!

Βρε και μονο που ειναι ΜΑΚΙΤΑ χαζομαρα εκανε λεμε!!!

Χαχαχαχχαα

Εγω παντως χρονια τωρα ζαχαρωνω το αντιστοιχο DEWALT!!!!!

Αν καποια στιγμη καλυψω τις αναγκες μου σε εργαλεια θα το χτυπησω να ανεβαινω στην ταρατσα να χαλαρωνω!

Χαχαχαχα η ΔΟ ακουει???
Ενα ΒΑΝ στον συναδελφο παρακαλω!

Γμτ εχω "κολωσει" στο buy it now πατριωτακι πολλες φορες και κυριως επειδη στο εργαστηριο εχω ρευμα.
Αν δουλευα σε χωρο εξωτερικο η με μπαλαντεζα εκει θα το εοχα χτυπησει ηδη.
Γιαυτο λεω αν ολοκληρωσω τα θελω μου σε εργαλεια θα το παρω να καθομαι να ρεμβαζω στην ταρατσα στο Κερατσίνι να βλεπω τα πλοια στον Σαρωνικό!

Τι το θες το Dewalt και τη μουσικη βρε πατριωτακι, αφου ουτε σε γιαπι πας ουτε για μεροκαματο. Παρε ενα ραδιακι απο σουπερμαρκετ και εισαι φινος.

Το μακιτα το πηλοφορι και το μυστρι αστα για μενα και τον Μπαμπη, παιδια του μεροκαματου :builder:

Αν κάποιος δεν έχει γερό πορτοφόλι είναι φάουλ το να πάρει τέτοιο ραδιόφωνο που τα μισά και παραπάνω λεφτά πάνε για το brand.
Ραδιόφωνο με 15 ευρωπαϊκά έχει mp3, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δυνατό ηχείο και φακό παρακαλώ.

Μωρέ τράβα σε κλασσικές ελληνικές λύσεις που & ποιότητα βγάζει & όση ένταση θέλεις & USB & MP3 κλπ.
Epic!!
Πολύ ωραία πατέντα!!!

Last edited by a moderator: