AGROTISS
Supreme Member
Μπόλικες και ποιοτικές οι σημερινές παραλαβές σας. με γεια σε όλους. να τα χαρείτε τα εργαλεία σας 
36βολτος φυσητηρας!! Καλοριζικος Νεκταριε!!
Εδω καποιοι καλοι 18βολτοι σε παιρνουν και σε σηκωνουν, φανταζομαι αυτος!! Δουλευει με μια μπαταρια, δηλαδη μονο με 18βολτ αν θες?
Καλοδουλευτα τα ηλεκτρονικα Δημητρη! Τι ακριβως ειναι?
Δεν χρονομετρησα. Στη χαμηλη σκαλα πρεπει να λεει καμια ωρα.Πόσο κρατάει στη μεηγάλη σκάλα, το δοκίμασες;
Εμένα αυτός με δύο 4-άρες μετά τα 15 λεπτά full λειτουργίας ψοφάει.
![]()
Καλημέρα φυσιολογικά είναι αυτό που λέμε της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη με 10 ευρώ ποιοτικό κολλητήρι και με ρύθμιση θερμοκρασίας λίγο δύσκολο. Αλλά δεν είναι και απίθανο. Μακάρι να βγει καλό θα περιμένουμε εντυπώσεις!καλές κολλήσεις Κώστα. όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας τη γνώμη σου.
Κατ αρχάς φτου φτου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο από τα 15 μου ως πειρατής των ερτζιανών 51 χρόνια πριν δούλευε μέχρι προσφάτως αλλά το προδοσε η μυτούλα του. Εννοείται ότι θα του τη φτιάξωΣας ευχαριστώ.
Ρε κανονίστε να μου το ματιάσετε.
Έχω κάβα κ ένα (πολύ) παλιό (σκυλί) από την εποχή του ραδιοπειρατή!
Κατ αρχάς φτου φτου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο από τα 15 μου ως πειρατής των ερτζιανών 51 χρόνια πριν δούλευε μέχρι προσφάτως αλλά το προδοσε η μυτούλα του. Εννοείται ότι θα του τη φτιάξω
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολυ λες για το ίδιο σε μαυρο χρώμα; η κάποιο αλλο της knipex;Παππου, ολα αυτα σε 10 ?ριχτο στη δουλεια πριν χαλασει απο μονο του!
Ανδρεα, χωσε πχιοτητα! Αν και το συγκεκριμενο θελει χωρο να δουλεψει, εχει ογκωδη σχετικα μηχανισμο. Εχουν βγει νεοτερα μοντελα, εκτος Ελλαδος με πιο συμμαζεμενη κατασκευη και λειτουργια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.