Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

36βολτος φυσητηρας!! Καλοριζικος Νεκταριε!!
Εδω καποιοι καλοι 18βολτοι σε παιρνουν και σε σηκωνουν, φανταζομαι αυτος!! Δουλευει με μια μπαταρια, δηλαδη μονο με 18βολτ αν θες?

Καλοδουλευτα τα ηλεκτρονικα Δημητρη! Τι ακριβως ειναι?

Οχι, μονο με τις δυο μαζι. Η πρωτη σκαλα ειναι αρκετη για τη δουλεια. Η τελευταια σηκωνει και γατια!

Πόσο κρατάει στη μεηγάλη σκάλα, το δοκίμασες;
Εμένα αυτός με δύο 4-άρες μετά τα 15 λεπτά full λειτουργίας ψοφάει.

20151019135417_makita_dub361z.jpeg

Πόσο κρατάει στη μεηγάλη σκάλα, το δοκίμασες;
Εμένα αυτός με δύο 4-άρες μετά τα 15 λεπτά full λειτουργίας ψοφάει.

20151019135417_makita_dub361z.jpeg
Δεν χρονομετρησα. Στη χαμηλη σκαλα πρεπει να λεει καμια ωρα.
Πρεπει να ασχολιομουν κανα 20+ λεπτο. Καθαρισα αυλη, επαιξα στα χορτα με κολλημενα φυλλα, καθαρισα 20 μετρα δρομου.Μεχρι και το αμαξι φυσιξα, καμπινα, πισω, μηχανη..
Με καλυπτει, αν τον δουλευω οταν τα φυλλα ειναι φρεσκοπεσμενα θα περισσευει και μπαταρια, δυο 5αρες εχω. Μονο θεμα ο μονος φορτιστης που θα πρεπει να προγραμματιζω φορτιση και των δυο.

Του Μπαμπη δεν ειναι brushless, ειναι και παλαιοτερο μοντελο, αρα λογικα θα τελειωνει πιο γρηγορα (με τις ιδιες μπαταριες) απο ενα brusheless μοτερ σαν τον φυσητηρα του Νεκταριου.

Παντως οι χρονοι που βαλατε για πληρη λειτουργια, αν και με διαφορετικες μπαταριες, μου φαινονται λογικοι για τα αντιστοιχα εργαλεια. ~15 λεπτα ο ενας με τις 4αρες και 20+ ο αλλος με τις 5Ah μπαταριες.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλές κολλήσεις Κώστα. όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας τη γνώμη σου.
Καλημέρα φυσιολογικά είναι αυτό που λέμε της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη με 10 ευρώ ποιοτικό κολλητήρι και με ρύθμιση θερμοκρασίας λίγο δύσκολο. Αλλά δεν είναι και απίθανο. Μακάρι να βγει καλό θα περιμένουμε εντυπώσεις!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ.
Ρε κανονίστε να μου το ματιάσετε.

Έχω κάβα κ ένα (πολύ) παλιό (σκυλί) από την εποχή του ραδιοπειρατή!

Σας ευχαριστώ.
Ρε κανονίστε να μου το ματιάσετε.

Έχω κάβα κ ένα (πολύ) παλιό (σκυλί) από την εποχή του ραδιοπειρατή!
Κατ αρχάς φτου φτου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο από τα 15 μου ως πειρατής των ερτζιανών 51 χρόνια πριν δούλευε μέχρι προσφάτως αλλά το προδοσε η μυτούλα του. Εννοείται ότι θα του τη φτιάξω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κατ αρχάς φτου φτου έχω κι εγώ ένα παρόμοιο από τα 15 μου ως πειρατής των ερτζιανών 51 χρόνια πριν δούλευε μέχρι προσφάτως αλλά το προδοσε η μυτούλα του. Εννοείται ότι θα του τη φτιάξω

Να το φτιάξεις αξίζει τον κόπο.

https://e-avgoustis.gr/e-shop/elect...ά/weller-7135-μύτη-κολλητηριού-τύπου-πιστόλι/

καλοδουλευτα παιδια τα εργαλεία σας και ενα απο εμενα. πολύ το γουστάρω αυτο το εργαλείο knipex-ποιότητα
19cd0bb2747e364ad36651845f4bc21c.jpg
5a53a3db7e01e771aa09a1e7b80e9457.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παππου, ολα αυτα σε 10 ?ριχτο στη δουλεια πριν χαλασει απο μονο του! :flipout:
Ανδρεα, χωσε πχιοτητα! Αν και το συγκεκριμενο θελει χωρο να δουλεψει, εχει ογκωδη σχετικα μηχανισμο. Εχουν βγει νεοτερα μοντελα, εκτος Ελλαδος με πιο συμμαζεμενη κατασκευη και λειτουργια

Παππου, ολα αυτα σε 10 ?ριχτο στη δουλεια πριν χαλασει απο μονο του! :flipout:
Ανδρεα, χωσε πχιοτητα! Αν και το συγκεκριμενο θελει χωρο να δουλεψει, εχει ογκωδη σχετικα μηχανισμο. Εχουν βγει νεοτερα μοντελα, εκτος Ελλαδος με πιο συμμαζεμενη κατασκευη και λειτουργια
Ευχαριστώ πολυ λες για το ίδιο σε μαυρο χρώμα; η κάποιο αλλο της knipex;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα και Ανδρέα... Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας... :ernaehrung004:

Πήγα κι εγώ μια βόλτα σήμερα με το φίλο μου...
Στα 105 αν βγάλεις τον ΦΠΑ. Ευτυχώς ο Καραγιάννης είχε μόνο τρία. :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    304.6 KB · Views: 222
Last edited:

Διάφορα αναλώσιμα της βδομάδας
Bahco γωνιά και makita δίσκος 165χ20 40Τ από την αποθήκη του αμαζον στα 25 με μεταφορικά (λαικ Νιού)
Σετάκι με αναλώσιμα dremel από e-shop στα 49,90
Ανταπτορας milwaukee 1/2" στα 2,5 και πενσα στα 16,90 από την ντόπια αγορά
Τις μύτες Άλεν με εξάγωνο στέλεχος 10mm για καρυδάκι 1/2" μου τις έφερε δώρο ένα ξαδερφάκι.
Κοκοψονια μεν αλλά χρήσιμα όλα.

Kαλοδούλευτα όλα τα νέα εργαλεία σας & καλές .......ακροάσεις να έχετε.

Από το Κέντρο Βίδας ένα mini τσοκ για το Dremel γιατί κάπου έχασα το παλιό.