Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Σταματη, ωραιο το τριβειακι και οι υπολοιπες λιχουδιες :))

Παναγιωτη, ενα θα πω: Η παραλαβη της χρονιας, και της περσινης και της επομενης, ειναι αυτο το θεϊκό δημιουργημα της Bosch :drool1::a0210::worshippy:

Βrushless, δυναμη ηλεκτρικου, με anti kickback control, με vibration control, με 7αρες μπαταριες και βαρος 3.5 αφροκιλα! Tι αλλο να ζητησει κανεις πια? :))

Kαι μιας και πιασαμε κουβεντα για ταχυφορτιστες στο αλλο νημα, για πες ποσα Αμπερ δινει αυτος ο φορτιστης? Διαβασε πλιζ τι γραφει απο πισω.

Kαλοριζικα Σταματη, ωραιο το τριβειακι και οι υπολοιπες λιχουδιες :))

Παναγιωτη, ενα θα πω: Η παραλαβη της χρονιας, και της περσινης και της επομενης, ειναι αυτο το θεϊκό δημιουργημα της Bosch :drool1::a0210::worshippy:

Βrushless, δυναμη ηλεκτρικου, με anti kickback control, με vibration control, με 7αρες μπαταριες και βαρος 3.5 αφροκιλα! Tι αλλο να ζητησει κανεις πια? :))

Kαι μιας και πιασαμε κουβεντα για ταχυφορτιστες στο αλλο νημα, για πες ποσα Αμπερ δινει αυτος ο φορτιστης? Διαβασε πλιζ τι γραφει απο πισω.

Να είσαι καλά Μιχάλη.
Ευχαριστώ και για την βοήθεια στην επιλογή.

Τον φορτιστή τον πήραν για κάνα δύο μέρες...μόλις έρθει θα βάλω φωτό.

P2210025.jpg
παρελαβα σημερα το παραπανω ωστε να αποδεσμευσω ενα γωνικο τροχο απο μια βαση γωνιακου που τον ειχα μονιμα και επισης να εχω μεγαλυτερο βαθος κοπης.
φαινετε αρκετα ποιοτικος αρκετα ελαφρης και ευχρηστος.

Καλοριζικος Βασιλη. Τωρα θα κανεις σωστη δουλεια απο ολες τις αποψεις.

Οντως το βαθος κοπης ειναι ικανοποιητικο στα 50μμ. Οπως και η τιμη του στα 50 ευρω! :))

παρελαβα σημερα το παραπανω ωστε να αποδεσμευσω ενα γωνικο τροχο απο μια βαση γωνιακου που τον ειχα μονιμα και επισης να εχω μεγαλυτερο βαθος κοπης.
φαινετε αρκετα ποιοτικος αρκετα ελαφρης και ευχρηστος.

Το ότι είναι αρκετά ελαφρής Βασίλη να σου πω αυτό δεν μου αρέσει. Τέτοιου είδους τροχοί πρέπει να είναι βαριοί και κατά συνέπεια σταθεροί. Η τιμή βέβαια είναι χώμα έτσι ; οπότε καλώς έπραξες και τον χτύπησες.
Εύχομαι να είναι ποιοτικός, απροβλημάτιστος και να ικανοποιήσει τα γούστα σου. Καλορίζικος και καλοδούλευτος.

Καλοδουλευτα κυριοι!
Βασιλη βιδωσε τον στο παγκο, μη το κινηγας στο εργαστηριο.

Οι σταθεροι τροχοι παγκου ειναι συνηθως αργοστροφοι. Κοβουν με τη ροπη οχι με τη ταχυτητα!

Ευχαριστω γιωργη ,το ελαφρυς ισως δεν το εθεσα σωστα εχει το ιδανικο βαρος ωστε να μην γινεται επικινδυνος αλλα ταυτοχρονα να μετακινητε ανετα ,επισης εχει οπες για να βιδωθει αν χρειασθει και οντως η τιμη ειναι χωμα και σιγουρα καλητερος απ την βαση γωνιακου τροχου που δουλευα μεχρι τωρα!

Καλοδουλευτα κυριοι!
Βασιλη βιδωσε τον στο παγκο, μη το κινηγας στο εργαστηριο.

Οι σταθεροι τροχοι παγκου ειναι συνηθως αργοστροφοι. Κοβουν με τη ροπη οχι με τη ταχυτητα!

οι καλύτεροι (κατά την άποψή μου)

Βασίλη βίδωσέ τον όπως λέει κι ο Νεκτάριος.
Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τις εκάστοτε βάσεις γωνιακών.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το ότι είναι αρκετά ελαφρής Βασίλη να σου πω αυτό δεν μου αρέσει. Τέτοιου είδους τροχοί πρέπει να είναι βαριοί και κατά συνέπεια σταθεροί. .

Δηλαδη εγω που εχω εναν τροχο κοπης μεταλλων βαρους 1.5 κιλου να ανησυχω? H επειδη ειναι Proxxon να κοιμαμαι ησυχος? :))

ε αφού είναι Proxxon μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα και ανάλαφρα χα χα χα χα

πέρα από την πλάκα εννοούσα τη βάση να είναι βαριά και σταθερή και όχι καθ εαυτόν το τροχό. εάν δεν έχει λίγο βάρος θα πρέπει να τη βιδώσεις για να μην κουνιέται από το βάρος των προς κοπή σωλήνων, στραντζαριστών και λοιπών μετάλλων.

Αρα θα τον βιδωσω σε ξυλινη βαση η οποια θα πιανει με σφιχτηρες στον πακγο ωστε να μπορω να το μεταφερω ευκολα εκτος εαν χρειασθει!

Με γεια Βασίλη.

Τον πήρα και εγώ,είναι καλό εργαλείο και δυνατό.Βεντουζαρει κάτω με τα λάστιχα στα πόδια που έχει και δεν έχει κραδασμούς.Δεν χρειάζεται βιδωμα,άλλωστε φορητή είναι η χρήση του,το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξύλινο τακακι ίδιο ύψος με τη βάση του μηχανήματος για όταν κόβει μακριά σίδερα.

Δυστυχώς ομως,για το πρότζεκτ που το ήθελα δεν έκανε το βάθος κοπής του και έτσι το έστειλα πισω και έγινε ... τρόφιμα...

Λάθος;
Ίσως.