Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά και εσάς τα δικά σας αποκτήματα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πω πω τι παραλαβές είναι αυτές ; :drool1:

Ανδρέα με γεια το ψαλιδάκι σου. μπορεί να είναι λίγο δύσχρηστο όπως λέει ο Μιχάλης για όσους έχουν μεγάλα χέρια αλλά μόνο που το πιάνεις στα χέρια σου και μυρίζεις την ποιότητα σου αλλάζει η διάθεση.

Κώστα τι εργαλειάρα πήρες ; το χαλβάδιαζα μια μέρα στο Κέντρο Βίδας αλλά κρατήθηκα. ''είναι πολλά τα λεφτά Κώστα'' 10,8 v το Makita αλλά τη δουλειά μου την κάνω. πολύ ροπάτο πάντως το Bosch - αν και υπάρχουν ακόμα ποιο δυνατά- αλλά η Bosch είναι Bosch, το λες και γεμίζει το στόμα σου.
Λογικά δεν παίρνει μύτη για βίδωμα απ ευθείας χρειάζεται αντάπτορα έτσι ;
Καλορίζικο να είναι, να το χαρείς και καλά μαστορέματα. με γεια και τους σφιγκτήρες. άλλη ποιότητα κι αυτοί !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ανδρέα με γεια το ψαλιδάκι σου. μπορεί να είναι λίγο δύσχρηστο όπως λέει ο Μιχάλης για όσους έχουν μεγάλα χέρια αλλά μόνο που το πιάνεις στα χέρια σου και μυρίζεις την ποιότητα σου αλλάζει η διάθεση.

Κώστα τι εργαλειάρα πήρες ; το χαλβάδιαζα μια μέρα στο Κέντρο Βίδας αλλά κρατήθηκα. ''είναι πολλά τα λεφτά Κώστα'' 10,8 v το Makita αλλά τη δουλειά μου την κάνω. πολύ ροπάτο πάντως το Bosch - αν και υπάρχουν ακόμα ποιο δυνατά- αλλά η Bosch είναι Bosch, το λες και γεμίζει το στόμα σου.
Καλορίζικο να είναι, να το χαρείς και καλά μαστορέματα. με γεια και τους σφιγκτήρες. άλλη ποιότητα κι αυτοί !!
Ευχαριστώ για τα δικά μου χέρια μια χαρα κάθετε και κόβει το καλώδιο πολύ εύκολα όντος με το που το πιάσεις καταλαβαίνεις ποιότητα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Γιώργο
Υποδοχή εργαλείου με εσωτερικό εξάγωνο 1/4" και εξωτερικό τετράγωνο 1/2".

ή & με αυτό:
https://www.stereotiki.gr/store4/sa...iluko-1.5-13-hiliosta-gia-mpoulonokleida.html

Λυθηκε η απορια, οποτε η ροπη του εργαλειου ειναι μια χαρα.
Τελικα ειναι παλμικο κατσαβιδι και οχι μπουλονοκλειδo. Μαλλον αναφερεται στο λινκ και σαν μπουλονοκλειδο επειδη εχει 1/2 τσοκ εξωτερικα.

Πολυ εξυπνη ιδεα απο την Bosch για παλμικο που καταργει τους ανταπτορες με καρυδακια για ορισμενες εργασιες.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ. Θα τα βγάλει τα λεφτά σε λίγο καιρό.

Πρέπει να μάθουμε τι κάνει όμως αυτήν την δυνατότητα του. Στην ανάγκη θα στείλω mail στην Bosch

Φοβερό εργαλείο έργο τέχνης και δύναμης. Καλές δουλειές, νάσαι καλά να το χαρείς!!!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σαγόνι μου έπεσε στο πατωμα! Καλορίζικα σε όλους!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk