Μακάρι να είσαι πάντα τυχερός! Χρειάζεται κι αυτή (και μπόλικη μάλιστα) στη ζωή μας! Καλορίζικο!
Δεν το κερδιζες πιο πριν να γλυτωνες την 500αρου...
...............................
Σαράντη από τις σπάνιες φορές που δεν πληρώνω κάτι !

Μπράβο ρε τυχερέ...
Πάντως όταν είχα αλλάξει τα λουκια στο σπιτι πριν 3 χρόνια περίπου, ο φίλος τον θυμάμαι είχε μια καρότσα γεμάτη με μακιτα εργαλεία και τα άλλαξε σε Milwaukee επειδή οι μπαταρίες κρατούσαν περισσότερο μου είχε πει. Λόγω της δουλειάς του δουλεύει μόνο μπαταρίας εργαλεία.
Κωστάκη γέμισες λαλά !!! Μπράβο αγόρι μου καλά να είσαι να τα δουλεύεις να χαρούν και αυτά :worshippy:
Εγώ ακολουθώ την ταχτική "osatosa" ... "άσε τον καλό σου φίλο να αγοράζει ...είναι σαν να τα παίρνεις εσύ ..."![]()
Ε δεν του ειπες οτινο γρηγορος φορτιστης θα χαλασει τις μπαταριες πιο γρηγορα?Αυτό ακριβώς έλεγα στον Κυριάκο προχθές που πίναμε καφέ.
Μιλούσα με μάστορα αλοδαπό, σιδερά, που έκοβε κάτι λαμαρίνες και κάγκελα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο σπίτι μου.
Χρησιμοποιούσε ένα τροχό Makita brushless και μου έλεγε οτι το όταν τον αλλάξει θα πάει σε Μιλόκι.
- Τί είναι το Μιλόκι;
- Καινούρια εργαλεία, μου λέει. Κάτι κόκκινα.
- Μιλγουόκι;
- Ναί.
- Καλά, γιατί θα το κάνεις αυτό;
- Γιατί η Makita έχει μείνει πολύ πίσω κι εγώ δουλεύω όλη μέρα έξω. Η Makita έχει μέχρι 6-άρες μπαταρίες ενώ η Milwaukee 12-άρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.