Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μακάρι να είσαι πάντα τυχερός! Χρειάζεται κι αυτή (και μπόλικη μάλιστα) στη ζωή μας! Καλορίζικο!

-bye-

...............................
Σαράντη από τις σπάνιες φορές που δεν πληρώνω κάτι !

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν το κερδιζες πιο πριν να γλυτωνες την 500αρου...

Το σκέφτηκα & εγώ αλλά το Bosch δεν παίζετε. Κάνει παπάδες λέμε.

Σκέφτηκα να αλλάξω το "κοκκινάκι" (αν γινότανε κάτι τέτοιο) αλλά πάλι δεν είχα πότε μου κάτι σε Milwaukee & το θέλω κι αυτό !

πωωωωω αυτα ειναι δωρα καλοδουλευτο το εργαλείο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

-bye-

...............................
Σαράντη από τις σπάνιες φορές που δεν πληρώνω κάτι !

O πατέρας μου ο συγχωρεμένος έλεγε πάντα: "Κάλλιο να 'χω να μου τρώνε (πλήρωνω) παρά να μην έχω τίποτα και να παρακαλάω να μου δώσουνε" οπότε να σαι καλά και να έχεις πάντα να δίνεις!!!

Μπράβο ρε τυχερέ...
Πάντως όταν είχα αλλάξει τα λουκια στο σπιτι πριν 3 χρόνια περίπου, ο φίλος τον θυμάμαι είχε μια καρότσα γεμάτη με μακιτα εργαλεία και τα άλλαξε σε Milwaukee επειδή οι μπαταρίες κρατούσαν περισσότερο μου είχε πει. Λόγω της δουλειάς του δουλεύει μόνο μπαταρίας εργαλεία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο ρε τυχερέ...
Πάντως όταν είχα αλλάξει τα λουκια στο σπιτι πριν 3 χρόνια περίπου, ο φίλος τον θυμάμαι είχε μια καρότσα γεμάτη με μακιτα εργαλεία και τα άλλαξε σε Milwaukee επειδή οι μπαταρίες κρατούσαν περισσότερο μου είχε πει. Λόγω της δουλειάς του δουλεύει μόνο μπαταρίας εργαλεία.

Αυτό ακριβώς έλεγα στον Κυριάκο προχθές που πίναμε καφέ.
Μιλούσα με μάστορα αλοδαπό, σιδερά, που έκοβε κάτι λαμαρίνες και κάγκελα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο σπίτι μου.
Χρησιμοποιούσε ένα τροχό Makita brushless και μου έλεγε οτι το όταν τον αλλάξει θα πάει σε Μιλόκι.
- Τί είναι το Μιλόκι;
- Καινούρια εργαλεία, μου λέει. Κάτι κόκκινα.
- Μιλγουόκι;
- Ναί.
- Καλά, γιατί θα το κάνεις αυτό;
- Γιατί η Makita έχει μείνει πολύ πίσω κι εγώ δουλεύω όλη μέρα έξω. Η Makita έχει μέχρι 6-άρες μπαταρίες ενώ η Milwaukee 12-άρες.

Κωστάκη γέμισες λαλά !!! Μπράβο αγόρι μου καλά να είσαι να τα δουλεύεις να χαρούν και αυτά :worshippy:

Εγώ ακολουθώ την ταχτική "osatosa" ... "άσε τον καλό σου φίλο να αγοράζει ...είναι σαν να τα παίρνεις εσύ ..." :flipout:-bye-

Κωστάκη γέμισες λαλά !!! Μπράβο αγόρι μου καλά να είσαι να τα δουλεύεις να χαρούν και αυτά :worshippy:

Εγώ ακολουθώ την ταχτική "osatosa" ... "άσε τον καλό σου φίλο να αγοράζει ...είναι σαν να τα παίρνεις εσύ ..." :flipout:-bye-

Εδώ είμαστε για ότι χρειαστεί το παλικαράκι μας.
Το κατάστημα εφημερεύει για τους φίλους.

Πολύ καλό εργαλείο...Από μια πολύ εξαιρετική εταιρία...!!!
Παντα καλοτυχος...!!!Με γειες συνονόματε...!!!

Τυχερος που θα δοκιμασεις και Milwaukee! Καλοριζικο!
Αυτο το μπουλονοκλειδακι βλεπω οτι εχει τεραστια δυναμη, πολλαπλασια απο τα αντιστοιχα Makita κai Bosch!! ..Up to 339 Nm of maximum torque.

Mode 1 : 85 Nm / 0 - 1,200 rpm / 0 -1,100 ipm
Mode 2 : 125 Nm / 0 - 1,800 rpm / 0 -2,100 ipm
Mode 3 : 339 Nm / 0 - 2,700 rpm / 0 -3,200 ipm

Σας ευχαριστώ.

Δεν πίστευα ποτέ μου ότι ένα τόσο μικρό & πανάλαφρο "παιχνιδάκι" θα έχει τόση δύναμη !

Red Bull & Red Devil μαζί.

Αυτό ακριβώς έλεγα στον Κυριάκο προχθές που πίναμε καφέ.
Μιλούσα με μάστορα αλοδαπό, σιδερά, που έκοβε κάτι λαμαρίνες και κάγκελα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο σπίτι μου.
Χρησιμοποιούσε ένα τροχό Makita brushless και μου έλεγε οτι το όταν τον αλλάξει θα πάει σε Μιλόκι.
- Τί είναι το Μιλόκι;
- Καινούρια εργαλεία, μου λέει. Κάτι κόκκινα.
- Μιλγουόκι;
- Ναί.
- Καλά, γιατί θα το κάνεις αυτό;
- Γιατί η Makita έχει μείνει πολύ πίσω κι εγώ δουλεύω όλη μέρα έξω. Η Makita έχει μέχρι 6-άρες μπαταρίες ενώ η Milwaukee 12-άρες.
Ε δεν του ειπες οτινο γρηγορος φορτιστης θα χαλασει τις μπαταριες πιο γρηγορα?
Τι σου κανει ο κινεζος...

Καλοταξιδο το διαβολακι παππου! Εγω παντως θα εδινα κατι απο τα δυο για να παρω κατι που δεν εχω.