Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βασίλη ξέχασα να σου πω ότι μπορείς να μην τον έχεις πάνω σε πάγκο αλλά στο πάτωμα όταν θες να κόψεις μακριά σίδερα. έχω δει πολλούς μαστόρους να τον χρησιμοποιούν κατ αυτόν τον τρόπο. με ένα τάκο όπως είπε και ο Πάνος. και δεν χάνεις και τη φορητότητά του.

Με γεια Βασίλη.

Τον πήρα και εγώ,είναι καλό εργαλείο και δυνατό.Βεντουζαρει κάτω με τα λάστιχα στα πόδια που έχει και δεν έχει κραδασμούς.Δεν χρειάζεται βιδωμα,άλλωστε φορητή είναι η χρήση του,το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξύλινο τακακι ίδιο ύψος με τη βάση του μηχανήματος για όταν κόβει μακριά σίδερα.

Δυστυχώς ομως,για το πρότζεκτ που το ήθελα δεν έκανε το βάθος κοπής του και έτσι το έστειλα πισω και έγινε ... τρόφιμα...

Λάθος;
Ίσως.

Σωστό. καλοφάγωτα !
seating_fork_100-101.gif

Βασίλη ξέχασα να σου πω ότι μπορείς να μην τον έχεις πάνω σε πάγκο αλλά στο πάτωμα όταν θες να κόψεις μακριά σίδερα. έχω δει πολλούς μαστόρους να τον χρησιμοποιούν κατ αυτόν τον τρόπο. με ένα τάκο όπως είπε και ο Πάνος. και δεν χάνεις και τη φορητότητά του.

Σωστό. καλοφάγωτα !
seating_fork_100-101.gif

Χαχα.
Ευχαριστώ.

Όταν οι εταιρίες έχουν κέφια για δημιουργία !

https://ergalia.gr/ergaleia-mpatarias-mpoulonokleida-18v/16120-gdx-18v-200-c-.html

Απίστευτη δύναμη σε compact κατασκευή.

Τεχνολογία Simply.
Connected με τη μονάδα Bluetooth GCY 30-4 για να αλληλεπιδράσετε με το smartphone (εδώ δεν ξέρω ακόμα τι κάνει. Help please !)

Η απόκτηση τoυ δώρου πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση κουπονιού ως τις 28.02.2019 στη Robert Bosch Α.Ε.

Σκοτωνει το bosch του παππου!
Αλλα πολλα τα λεφτα, οι απαιτησεις πρεπει να ειναι υψηλες.
Το bluetooth αν δεν κανω λαθος ειναι για να ρυθμιζεις στροφες ρολες κλπ μεσω εφαρμογης.

Σκοτωνει το bosch του παππου!
Αλλα πολλα τα λεφτα, οι απαιτησεις πρεπει να ειναι υψηλες.
Το bluetooth αν δεν κανω λαθος ειναι για να ρυθμιζεις στροφες ρολες κλπ μεσω εφαρμογης.

Σας ευχαριστώ. Θα τα βγάλει τα λεφτά σε λίγο καιρό.

Πρέπει να μάθουμε τι κάνει όμως αυτήν την δυνατότητα του. Στην ανάγκη θα στείλω mail στην Bosch

https://youtu.be/oniBUwTu14M

Καλορίζικο Κώστα. Εργαλειάρα!!

Δες εδώ για το Bluetooth.Βασικα από ότι κατάλαβα έχει ρυθμίσεις στην ροπή του εργαλείου και μάλλον επιλογές στην διαχείριση της μπαταρίας. Δεν είναι το δικό σου αλλά να δεις στο περίπου τι κάνει μάλλον το Bluetooth.

https://youtu.be/Z6bFZb-FalA

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Κώστα απίθανο εργαλείο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Κώστα. Εργαλειάρα!!

Δες εδώ για το Bluetooth.Βασικα από ότι κατάλαβα έχει ρυθμίσεις στην ροπή του εργαλείου και μάλλον επιλογές στην διαχείριση της μπαταρίας. Δεν είναι το δικό σου αλλά να δεις στο περίπου τι κάνει μάλλον το Bluetooth.

https://youtu.be/Z6bFZb-FalA

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ.

Κάτι αρχίζω να καταλαβαίνω από το video αλλά ακόμα δεν το ......έχω !!
Είναι & η ηλικία πλέον .......

Σας ευχαριστώ.

Κάτι αρχίζω να καταλαβαίνω από το video αλλά ακόμα δεν το ......έχω !!
Είναι & η ηλικία πλέον .......
Κοινως καθρεπτακια για τους ιθαγενεις! Επειδη η μοδα ειναινη διασυνδεση καιντα κινητα φτιαξαν την εφαρμογη για να παιζεις με το κινητο και το εργαλειο.

H επόμενη αγορά μου , οι καινούργιες Procore της Bosch. Πολύ πιο ελαφριές από τις κλασσικές και περίπου 20% πιο δυνατές . Καλοδούλευτα Κώστα.

knipex κατάσταση συνέχεια ψαλίδι Ηλεκτρολόγου
29f4f108b5ddf81ed318b15f08c65c5c.jpg
f3d78eec54d3cb7fa7e88a4d74bb290c.jpg
f30a526d7b4e567c8daa7f10bb495a46.jpg
0e3c7ab6faa0a76816d78917b40c2312.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοδουλευτα τα καλουδια!

Το ψαλιδι Knipex παρολο που ειναι ποιοτικοτατο εχει μικρες λαβες, αν εχεις λιγο μεγαλο χερι δεν βολευει καθολου. To ιδιο εχω παρατηρησει σε ολα τα ψαλιδια της Κνιπεξ.

Στο λινκ πρεπει να γραφει λαθος ροπη για το μπουλονοκλειδο της Bosch. Συνηθως τα 18v μπουλονοκλειδα εχουν ροπη πανω απο 400Νm μεχρι 1000Νm. Το επιπεδο των 200Νm ειναι για τα παλμικα. Eκτος αν χανω κατι.

Γέμισε ποιότητα το νήμα!
Καλοδούλευτα σε όλους!
Μου τρέχουν τα σάλια με το Bosch. Στιβαρό και με design.