Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις παρέλαβα από speedex ένα μεγάλο ξύλινο κουτί αποστολέας παππούς Κώστας από Πάτρα ανοιγωντασ το κουτί σπίτι έπαθα ένα μικρό σοκ.Μαστορα μου δεν έχω λόγια η φωτό τα λέει όλα ΥΠΈΡΟΧΑ!!!! είναι να ξέρεις ότι νιώθω βαθιά υποχρεωμένος για όλα αυτά και επιφυλάσσομαι σε ευχαριστώ πολύ
7042019ed27b8e0dc93abf2260659a5a.jpg
e9ec7a258ca017bfca5762f01e81f271.jpg
855cc1030e23dd4646e0d13b364d26ac.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό μάστορα μου. Μακάρι να στολίσουν όμορφα την καινούργια σου προσπάθεια......

Δεν το βλέπω Τζεπέτο μου εν ριπή οφθαλμού τα εξαφάνισαν από το κουτί γυναίκα και κόρη που σε ευχαριστούν πολύ επίσης,εμένα μου άφησαν μάσκες,γιαλοχαρυα και σιλικόνες για το αποθηκακι μου και πάλι σε ευχαριστώ.

Ο καλός μας ο παππούς σε ρόλο Άϊ Βασίλη. Δώρα που διαφέρουν απ τα συνηθισμένα και ξεχωρίζουν. !!
Καλορίζικα Κυριάκο. θα κοσμήσουν ωραία το χώρο σου.

Καλορίζικο και καλοδούλευτο το πριόνι στον έτερο Κυριάκο.-bye-

Νεκταριε το διαπιστωσα απο πρωτο χερι πλεον,Σε ευχαριστω Γιωργο θα τιμηθουν δεοντωσ την καλυνηχτα μου σε ολουσ

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όνειρα γλυκά σε όλους.
Εγώ πάντως θα ονειρευτώ ξύλινες κατασκευές, ρολογάκια, industrial φωτιστικά κ.λ.π. ελπίζω να μην παραμιλάω και φάω καμιά κλωτσιά απ τη γυναίκα..:flipout::flipout:

Καλορίζικα όλα Κωστή. όνομα και πράμα το κατ/μα
Τα Silverline σαν μάρκα λένε κάτι ποιοτικώς ;

Είπαμε αγαπάμε τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ (&) σήμερα που ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ & τους Κινέζους για τις τιμές τους.

Καλορίζικα όλα Κωστή. όνομα και πράμα το κατ/μα
Τα Silverline σαν μάρκα λένε κάτι ποιοτικώς ;
Για κάποιους που δεν είναι επαγγελματίεσ τα silverline είναι vfm έχω πάρει αρκετά πράγματα από αυτούς και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, καί με την άριστη εξυπηρέτηση που έχουν.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο.

καλοδουλευτα παιδιά και καλοριζικα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο Κυριακο...το εχω το συγκεκριμενο εδω και κανα 6 μηνο....θα το ευχαριστηθεις...

Ευχαριστω παιδια!!!
Κωστα το εχω γυρω στα 3 χρονια και το πηρα στην Χιο γιαυτο το ξαναγορασα!!!

να αλλαξεις δρομολογιο, δεν θα σου βγει σε καλό αυτο

Τουλαχιστον εχει καλες τιμες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω παιδια!!!
Κωστα το εχω γυρω στα 3 χρονια και το πηρα στην Χιο γιαυτο το ξαναγορασα!!!

Καλα εκανες....κατι τετοια εργαλεια παντου χρειαζονται....

...αρα γνωριζεις τουτιν εστιν....:D

Καλοδουλευτα μαστορες!

Παρελαβα και γω σημερα μια ανοιχτη τσαντα εργαλειων απο το Κεντρο βιδας στα 19 ευρω, απο τις φτηνοτερες τιμες πανευρωπαικα!!
Πολυ καλη ποιοτητα και κατασκευη με πλαστικη βαση για να μην εχει προβλημα με νερα κλπ. Η Dewalt ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη και κοστιζει 60 ευρω!

Stanley τσαντα εργαλειων ανοιχτη 16" (42εκ μηκος). https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8485
Εδω η μπροστινη πλευρα. Υπαρχει και ιμαντας ωμου.
46594154864_f6f115982f_b.jpg

Απο την πισω μερια εχει αλλες τρεις ανοιχτες θηκες. Μπροστα εχει μια μεγαλη θηκη που κλεινει και δυο μικρες ανοιχτες.
46594154334_9bb9e4830f_b.jpg

Και μια φωτο απο πανω που φαινονται εσωτερικα τρεις σειρες διαφορων θηκων. Το αλουμινενιο χερουλι γυριζει 180 μοιρες. Στην φωτο ειναι εντελως στο πλαι.
46594153784_f7a34b5fd6_b.jpg

++++

Επισης μια παραλαβη απο Amazon Αγγλιας για ενα νεανικο μελος μας:)

Εξοπλισμος αναρριχησης! Σχοινια ναυλον και ενα φρενο stop αλουμινιου, νομιζω. Θα μας πει ο ιδιος ακριβως την χρηση τους.
40352401643_983409e1cc_b.jpg

Για κάποιους που δεν είναι επαγγελματίεσ τα silverline είναι vfm έχω πάρει αρκετά πράγματα από αυτούς και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, καί με την άριστη εξυπηρέτηση που έχουν.

πολύ ωραία. θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν μιας και είμαι σχετικά κοντά με το εν λόγω κατ/μα.