Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερα δοκιμασα ενα κολλητηρι USB

https://www.ebay.com/sch/i.html?_fr...ering+Iron+Pen/Tip+Touch+Switch+##1+&_sacat=0

ειναι 5W, γιαιτ τραβα 1000mA, εχει διακοπτη on-off με φωτακι. Το καλαι επιασε αμεσως στην μυτη.
Το δοκιμασα σε δουλειες φακου και καταφερα και γανωσα εναν kosh κοννεκτορα για να καλλησω ενα καλωδιακι πανω του.
Αλλα δεν το δοκιμασα για πολυ ωρα αναμμενο.
Θα το εχω σε ενα κιτ εργαλειων με ραδιοερασιτεχνικα, αν και φαινεται δυσκολα να μπορει να καλνειο κολληση σε ενα UHF κοννεκτορα ομοαξονικου.

ευχαριστω για την ευχη αλλα αχρειαστο να ειναι...θα παει σε κιτ εργαλειων πολιτικης προστασιας, μαζι με ενα αεριου

Καλως τον Δημητρη!!!
Μπραβο για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβανεις φιλε!!!

Γειά σου Κυριάκο,πάντα φίλε προέχει η ασφάλεια.

Γειά σου Δημήτρη.
Προσοχή με τα καρφιά γιατί άμα ξεκολλήσουν γδερνεται όλη η κοιλιά...

Γειά σου Πάνο,σωστή η παρατήρηση,θέλει προσοχή,αλλά άν φύγουν καί τά δύο πράγμα σπάνιο,μέ τό ένα θά κρατηθείς κουτσά-στραβά.

Γείτονααααααααααα καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας. μας έλειψες και το ξέρεις αυτό. κανονικά έπρεπε να σου κρατάω μούρη, αλλά αφού έκανες είσοδο στο νήμα με φρέσκες παραλαβές κομμάτια να γίνει.:flipout::flipout:
Καλορίζικα λοιπόν και με πολύ πολύ προσοχή στο σκαρφάλωμα.

Να σαι καλά Γιώργο,σέ ευχαριστώ -bye-

Eχω εναν ετικετογραφο της DYMO πανω απο 3 χρονια, τον οποιο και χρησιμοποιω παρα πολυ. Το κοστος ειναι τα αναλωσιμα ταινιακια τα οποια βγαινουν σε διαφορα χρωματα και ειδη (χαρτινα,πλαστικα,μεταλλικα). Το κοστος στην Ελλαδα ειναι υψηλο ακομα και χωρις τα μεταφορικα.

Βρηκα στο ebay, συμβατα αναλωσιμα με τιμη ακομα και κατω απο 2.5 ευρω τεμαχιο. Παρηγγειλα ενα απο εδω για να δοκιμασω.
https://www.ebay.com/itm/LetraTag-T...var=422939985521&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Εδω η συγκριση των 2 ανταλλακτικων. Αριστερα η μαιμου και δεξια το οriginal.

H εφαρμογη μεσα στο μηχανημα ειναι τελεια, σαν να μπαινει το οriginal. Η εκτυπωση επισης παραμενει σταθερη και δεν φευγει καθολου οταν την τριψεις με το χερι. H μονη διαφορα, οπτικα τουλαχιστον, ειναι οτι η original ταινια ειναι λιγο πιο γυαλιστερη και το χρωμα λιγο πιο εντονο, οπως φαινεται παρακατω. Αυτο αφορα μονο την συγκεκριμενη κιτρινη ταινια. Σε αλλου τυπου ταινιες μπορει να μην υπαρχει καμμια διαφορα.

Αριστερα το fake και δεξια το οριτζιναλ.

Στην παραπανω φωτο εχω κολλησει τα δυο δειγματα για να τα τεσταρω πως συμπεριφερονται στον χρονο.
Σε κανα τριμηνο θα δειξει με την υγρασια του υπογειου. Μακαρι να αποδειχτει καλο να γλυτωσουμε ενα σημαντικο κοστος στα αναλωσιμα αλλα και στα μεταφορικα.

Μιχάλη καλοδούλευτα τά ταινιάκια καί από εδώ,μιά χαρά τά βλέπω,πολύ μικρή η διαφορά στήν ποιότητα,αξίζουν τελικά κατά πρώτης όψεως,μένει να δείς τήν αντοχή τους στήν υγρασία.

P3100028.jpgP3100027.jpg
Παρελαβα την κυριακη μετα την κοπη της πιτας την bas a1 .Να ευχαριστησω τον Κυριακο και θελω να πω οτι αν και ηταν ελαφρως μεταχειρησμενη η κατασταση που την παρελαβα ηταν κατι παραπανω απο αριστη!! επομενη αγορα που ειναι στην wish list ενας ξεχονδριστηρας-πλανη (αν και δεν τπ βλεπω συντομα χαχα!!)πιστευω μετα θα εχω ολα τα βασικα εργαλεια και μακρια στο μελλον ισως ενας ξυλοτορνος!

ωωωω Βασίλη αναβαθμίστηκες πολύ βλέπω, και απ τα λεγόμενά σου θα υπάρξει και συνέχεια.
πολύ καλή επιλογή και κυρίως σημασία έχει ότι είσαι ευχαριστημένος με την αγορά σου αυτή.
καλορίζικο, καλοδούλευτο και καλές δημιουργίες !!

View attachment 159598View attachment 159599
Παρελαβα την κυριακη μετα την κοπη της πιτας την bas a1 .Να ευχαριστησω τον Κυριακο και θελω να πω οτι αν και ηταν ελαφρως μεταχειρησμενη η κατασταση που την παρελαβα ηταν κατι παραπανω απο αριστη!! επομενη αγορα που ειναι στην wish list ενας ξεχονδριστηρας-πλανη (αν και δεν τπ βλεπω συντομα χαχα!!)πιστευω μετα θα εχω ολα τα βασικα εργαλεια και μακρια στο μελλον ισως ενας ξυλοτορνος!

Βασίλη η επόμενη αμεση αγορά μου , αν ψήνεσαι ..
https://www.lefeld.de/scheppach-abricht-dickenhobelmaschine-hms850.html

Ηλία, οπωσδήποτε αφού το δοκιμάσεις να μας κάνεις κάποια σχόλια για την απόδοση/ποιότητα του! Η ματιά σου είναι πολύτιμη!

Καλοδουλευτη φιλε!!!
Ειπαμε τα εργαλεια μας τα φροντιζουμε και τα αγαπαμε για να μας εξυπηρετουν οπου τα χρειαστουμε!!!
Η Basa1 ειναι ενα εξαιρετικο κορδελακι απλα εγω αποφασισα να παω σε κάτι μεγαλυτερο!

Με το καλο και τα επομενα εργαλεια!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ελα τα γκρεμισματα!!!!!!!!
Καλοδουλευτο!!!
Παρτο και φυγαμε για Χιο να βοηθησουμε τον Σταματηηηηηηηηη!!!

Καλημέρα Κυρ. Μακάρι να μπορούσα μάστορα μου.
Ξέρεις ο παππούς δεν κωλώνει σε αυτά. Στο γκρέμισμα είμαι καλός, στα φτιάξιμο δυσκολεύομαι λιγάκι.

Ααααλλο θωρηκτό αυτό!! Άστα Κώστα αυτά με τα γκρεμίσματα-χρίσματα! Πουθενά δεν κωλωνεις!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk