Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικη Κυριακο η τσαντα......

Εχω αυτην εδω και με βολευει αφανταστα...το βαρος ειναι ενα θεμα...αλλα χωραει τα παντα....!!!

Καλοριζικα Νικο, σε πρασινο φανταζομαι χρωμα για να μην ξεχωριζει σαν τη μυγα στο γαλα ετσι?:flipout:

" Έγινες global τελικά"
Να ρε ...ότι άλλο θέλω ...το αγοράζεις εσύ -bye-

Νεκ Ευχαριστώ . Ναι πράσινο :worshippy: ... δοχείο πρέπει να ταιριάξω τώρα να βάλω και την 1500 αρα του Lidl σε λειτουργία που κοντεύει να κλείσει χρόνο στην άκρη. Την χάρτινη σακούλα λέω να την βγάλω και να αφήσω μόνο το σφουγγάρι μέσα στην σκούπα.

Καλοριζικα Νικο!! To πενσακι ειναι διπλα υπεροχο αμα σκεφτεις ποσο κανει το αντιστοιχο κνιπεξ!!
Ωραιο πραμα η Κινα τελικα, ετσι? :))

Ωραίοι αλλά με αγχώνουν γιατί παίρνει μέρες και δεν έχω μάθει έτσι ...δεν ξέρω από Γερμανία τι γίνεται από χρόνο.

Kαλοριζικη Κυριακο η τσαντα......

Εχω αυτην εδω και με βολευει αφανταστα...το βαρος ειναι ενα θεμα...αλλα χωραει τα παντα....!!!

Ευχαριστω Κωστη!

Ναι, που εχεις αυτη ειναι πιο μεγαλη, η Fatmax, και καλυτερη σαν κατασκευη απο την απλη stanley.
Παντως βολευουν παρα πολυ οι ανοιχτες τσαντες.

Ωραίοι αλλά με αγχώνουν γιατί παίρνει μέρες και δεν έχω μάθει έτσι ...δεν ξέρω από Γερμανία τι γίνεται από χρόνο.

Παιρνει βδομαδες αλλα και μηνες σε καποιες περιπτωσεις. Σε λιγες μερες κλεινω 2 μηνες σε καποια πακετακια που περιμενω αλλα εχω συνηθισει καθως δεν εχω χασει ποτε δεμα.
Απο Γερμανια και Αγγλια δεν ξεπερνανε συνηθως τις 2 βδομαδες, αντε 3 καμμια φορα. Συνηθως μεσα σε 1.5-2 βδομαδες εχεις την παραδοση απο Αμαζον.

Επισης μια παραλαβη απο Amazon Αγγλιας για ενα νεανικο μελος μας:)

Εξοπλισμος αναρριχησης! Σχοινια ναυλον και ενα φρενο stop αλουμινιου, νομιζω. Θα μας πει ο ιδιος ακριβως την χρηση τους.

40352401643_983409e1cc_b.jpg

Καλησπέρα καί από τό νεανικό μέλος .....!!,χάθηκα αρκετό καιρό,κάτι οι υποχρεώσεις,κάτι η βαρεμάρα μου για τά ξυλουργικά.Πάντος καλοδούλευτα σέ όλους τά νέα σας αποκτήματα.

Οπως τά είπες φίλε Μιχάλη καί σέ ευχαριστώ θερμά γιά τήν παραγγελία από τό amazon.uk,γιατί εδώ είναι δυσεύρετα καί άν βρεθούν σέ τριπλάσια τιμή.
Είναι ένα ζευγάρι κοντά σχοινιά γιά κόμπους Prussik,οι αυτοσφιγγόμενοι κόμποι γιά αναρρίχηση
Καί ένα φρένο σχοινιού ανάβασης.

prussi11.jpg

prussi12.jpg

Kαλοριζικα τα ορειβατικα Δημητρη και καλως ορισες παλι στην παρεα! Ευχομαι να πανε ολα καλα στις υποχρεωσεις.

Καλα κανεις και παρνεις τετοια ειδη ασφαλειας για τα δεντρα. Υπαρχουν και κατι παπουτσια με καρφι για ευκολο σκαρφαλωμα, περιπου οπως αυτα τα ελικοειδη που εχουν οι εναεριτες ΔΕΗτζηδες.

Eυχαριστώ Μιχάλη,τό ξέρω είναι στήν wish-list,από τότε πού βγήκαν τά ειδικά πέδιλα μέ καρφιά,οι σκάλες πάνε περίπατο γιά σκαρφάλωμα στά δέντρα.Στό βίντεο θά δείς καί τήν χρήση γιά τό μικρό ειδικό βαριδάκι πού σού έλεγα.

https://www.youtube.com/watch?v=fwW6TueBwnI

Γειά σου Δημήτρη.
Προσοχή με τα καρφιά γιατί άμα ξεκολλήσουν γδερνεται όλη η κοιλιά...

Νικο,μην την βγάλεις τη σακούλα.

Καλορίζικη η τσάντα εργαλείων Μιχάλη. Έχω ακριβώς την ίδια και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πρακτική και με άπειρες θήκες για πένσες, κατσαβίδια κ.λ.π.
Εγώ βάζω τον 115 άρη γωνιακό τροχό με όλα τα παρελκόμενα και πολλά άλλα εργαλεία στα οποία θέλω να έχω άμεση πρόσβαση χωρίς κουμπώματα-ξεκουμπώματα, φερμουάρ κ.λ.π.

Γείτονααααααααααα καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας. μας έλειψες και το ξέρεις αυτό. κανονικά έπρεπε να σου κρατάω μούρη, αλλά αφού έκανες είσοδο στο νήμα με φρέσκες παραλαβές κομμάτια να γίνει.:flipout::flipout:
Καλορίζικα λοιπόν και με πολύ πολύ προσοχή στο σκαρφάλωμα.

Ευχαριστω Κωστη!

Ναι, που εχεις αυτη ειναι πιο μεγαλη, η Fatmax, και καλυτερη σαν κατασκευη απο την απλη stanley.
Παντως βολευουν παρα πολυ οι ανοικτές τσάντες.
Έτσι..
Άμα γινει και σωστή ταξινόμηση των εργαλείων έχεις άμεση επαφή με όλα χωρίς να ψάχνεις...και το κυριοτερο δεν έχεις 10 βαλίτσακια αποφεύγοντας το άνοιξε κλείσε...
Φαντάσου στην συγκεκριμένη της Fatmax περνει κομπρεσέρ,γωνιακο τροχο και επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβισο με τα παρελκομενα τους άνετα.. έχεις βάρος όπως είπα...Αλλά είναι όλα μαζί...

Eχω εναν ετικετογραφο της DYMO πανω απο 3 χρονια, τον οποιο και χρησιμοποιω παρα πολυ. Το κοστος ειναι τα αναλωσιμα ταινιακια τα οποια βγαινουν σε διαφορα χρωματα και ειδη (χαρτινα,πλαστικα,μεταλλικα). Το κοστος στην Ελλαδα ειναι υψηλο ακομα και χωρις τα μεταφορικα.

Βρηκα στο ebay, συμβατα αναλωσιμα με τιμη ακομα και κατω απο 2.5 ευρω τεμαχιο. Παρηγγειλα ενα απο εδω για να δοκιμασω.
https://www.ebay.com/itm/LetraTag-T...var=422939985521&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Εδω η συγκριση των 2 ανταλλακτικων. Αριστερα η μαιμου και δεξια το οriginal.
46594153184_58b30b0670_b.jpg

H εφαρμογη μεσα στο μηχανημα ειναι τελεια, σαν να μπαινει το οriginal. Η εκτυπωση επισης παραμενει σταθερη και δεν φευγει καθολου οταν την τριψεις με το χερι. H μονη διαφορα, οπτικα τουλαχιστον, ειναι οτι η original ταινια ειναι λιγο πιο γυαλιστερη και το χρωμα λιγο πιο εντονο, οπως φαινεται παρακατω. Αυτο αφορα μονο την συγκεκριμενη κιτρινη ταινια. Σε αλλου τυπου ταινιες μπορει να μην υπαρχει καμμια διαφορα.

Αριστερα το fake και δεξια το οριτζιναλ.
33450107398_3cb8836aa6_c.jpg

Στην παραπανω φωτο εχω κολλησει τα δυο δειγματα για να τα τεσταρω πως συμπεριφερονται στον χρονο.
Σε κανα τριμηνο θα δειξει με την υγρασια του υπογειου. Μακαρι να αποδειχτει καλο να γλυτωσουμε ενα σημαντικο κοστος στα αναλωσιμα αλλα και στα μεταφορικα.

ενδιαφέρων ο ετικετογράφος Μιχάλη. Δύο ερωτήσεις: Τυπώνει και μικρούς χαρακτήρες ή μόνο κεφαλαία, και, τυπώνει με θερμική μεταφορά;

Nαι πραγματικα ειναι ενδιαφερον εργαλειο και χρησιμο. Tυπωνει και κεφαλαια και μικρα και ειναι και φτηνο σχετικα. Αν κατσουν και τα φτηνα αναλωσιμα θα ειμαστε αρχοντες:)

Μπορεις να επιλεξεις και μεγεθος του font καθως και καποια αλλα οπως bold, italic, καθετη εκτυπωση. Εχει και πολλα συμβολα μεσα στα οποια εχει τα περισσοτερα Ελληνικα γραμματα.
Μπορεις να το δουλεψεις με μπαταριες (6χΑΑ) η με ανταπτορακι 9v.