Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη τα μουλτι τρυπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά σε τοιχοποιία, πλάκες πεζοδρομίου και πλακάκια. Πάνε της μπάλας. Πάρα πολύ καλά. Αυτά και τα dewalt τρυπούσαν κάτι τσιμεντοπλακες πεζοδρομίου πάχους 4cm που έχω στην ταράτσα εντελώς χαλαρά. Δεν τις έχω δοκιμάσει σε ξύλο (αν και λέει ότι κάνουν) και ούτε σε μέταλλο.
Φυσικά η πρώτη επιλογή για τρυπήματα είναι τα κλασικά δράπανα. Όμως και μια εναλλακτική δεν είναι καλή.
Πριν λίγες μέρες, τεσταρα το 12v gdr με 4αρι τρυπάνι ξύλου (προτρυπημα). Στην πρώτη ταχύτητα ΔΕΝ μπήκε κρούση και το τρύπημα έγινε βουτυρενιο 😁
Αντίθετα όταν δοκίμασα το 8-13αρι οφιοειδες μακιτα (είχαμε πάρει τα ίδια από το αμαζον και είναι πολύ καλά) με το 20ν παλμικό του λιντλ, χωρίς προτρυπημα από τις πρώτες στροφές άρχισε η κρούση και το "σκαψημο".
Δες.. αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Τα λάθη μας είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι αρκεί να μην τα επαναλαμβάνουμε.

Από το κέντρο βίζας το 12ν πολυεργαλειο σε lboxx στα 98,90 και
Από το e-shop το φλογιστρο dremel στα 38,90 και το σετ impact στα 43,50
Είχα άλλο ένα σετ της bosch χωρίς τα μουλτι τρυπάνια , ένα της μιλγουοκι κι ένα dewalt.
Στις μύτες ιμπακτ (και στην δική μου αίσθηση) τα Μπος είναι τα καλύτερα. Γι'αυτό πήρα και δεύτερο, που με τα μουλτι τρυπάνια και σ' αυτή την τιμή δεν το βρήκα πουθενά.

γεια σου ρε σύντεκνε Ηρακλειώτη. απ την χαρά σου την πολύ μπέρδεψες τα δαχτύλια σου :flipout::flipout:

..και με το δίκιο σου βέβαια, τόσο ωραία και ποιοτικά εργαλεία.. μπράβο σου, πολύ καλές επιλογές κατ ' εμέ. να τα χαίρεσαι όλα και καλές εργασίες ! -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη τα μουλτι τρυπάνια τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά σε τοιχοποιία, πλάκες πεζοδρομίου και πλακάκια. Πάνε της μπάλας. Πάρα πολύ καλά. Αυτά και τα dewalt τρυπούσαν κάτι τσιμεντοπλακες πεζοδρομίου πάχους 4cm που έχω στην ταράτσα εντελώς χαλαρά. Δεν τις έχω δοκιμάσει σε ξύλο (αν και λέει ότι κάνουν) και ούτε σε μέταλλο.
Φυσικά η πρώτη επιλογή για τρυπήματα είναι τα κλασικά δράπανα. Όμως και μια εναλλακτική δεν είναι καλή.
Πριν λίγες μέρες, τεσταρα το 12v gdr με 4αρι τρυπάνι ξύλου (προτρυπημα). Στην πρώτη ταχύτητα ΔΕΝ μπήκε κρούση και το τρύπημα έγινε βουτυρενιο 
Αντίθετα όταν δοκίμασα το 8-13αρι οφιοειδες μακιτα (είχαμε πάρει τα ίδια από το αμαζον και είναι πολύ καλά) με το 20ν παλμικό του λιντλ, χωρίς προτρυπημα από τις πρώτες στροφές άρχισε η κρούση και το "σκαψημο".
Δες.. αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Τα λάθη μας είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι αρκεί να μην τα επαναλαμβάνουμε.

χεχε, ετσι ειναι Δημητρη.
Προσεχε μονο με τα HEX τρυπανια σε παλμικο δραπανο γιατι εμενα μου εχει σπασει ξυλοτρυπανο HEX με παλμικο κατσαβιδι.
Δεν ειναι impact βλεπεις αλλα ουτε και ξερω αν βγαινουν impact ΗΕΧ τρυπανια.

Σωστός Μιχάλη! Έτσι ακριβώς είναι. Πάντως ότι κάνω, το κάνω με πολύ πολύ προσοχή.

Γεραπετριτη!!!
Χαχαχα βίζα έγραψα αντί για βίδα!!
Και να την καμω ήντα; Η βίζα μας τελείωσε. Τώρα έχω ESTA!! 😁😁😁😁

Καλησπερα στην παρεα παρελαβα το δισκοπριονο dewalt 745 καταρχην να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας ειχατε απολυτο δικιο ειναι φανταστικο εργαλειο.Απιστευτη ακριβεια πολυ σταθερος οδηγος λιγο το μοιρογνωμονιο χανει αλλα με λιγη υπομονη το ρυθμιζεις αν και με βλεπω να φτιαχνω μονος μου μοιρογνωμονιο αυχαριστω και παλι!!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερα παραλαβα απο toolplanet...

μια διατρητη πλατη...
https://www.toolplanet.gr/index.php...ΡΓΑΛΕΙΩΝ+ΚΑΙ+ΓΑΤΖΟΥΣ+610142+&description=true

...και μια θηκη αποθηκευσης...

https://www.toolplanet.gr/index.php?route=product/product&path=339&product_id=189380

Ωραια τα ειδη οργανωσης Kωστη, καλοριζικα, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα :))

Νομιζεις οτι υπαρχουν αρκετα κρεμαστρακια για την πλαστικη πλατη? Εμενα ποτε δεν με φτανουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω παιδες...

Ειναι σχεδον συγουρο Μιχαλη οτι δεν θα φτασουν και απο θεμα κρεμαστρακια αλλα και απο χωρο...αλλα πρωτα πρεπει να γινει ενα ξεκινημα τακτοποιησης για να εχεις εναν μπουσουλα και βλεπουμε...

Υ.γ....Μην νομιζεις καλοκοιταζω ηδη και την μικρη πλατη ....:antlers:

Σαν πολλά 745 δεν βγήκαν στην πιάτσα? Καλοδουλευτο μάστορα.

Εγώ σήμερα παρέλαβα ένα προϊόν ποιότητος εκ αμαζονιου.δε

Για να δούμε αν επαληθευτούν στη χρήση μερικού κλαδέματος και κοψιματος ξύλων.

πο πο πο ποιότητα φουλ καλορίζικο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη η αψηκτρη σεγα Νεκταριε!
Φαινεται δυνατο εργαλειο και πρεπει να ειναι σχετικα νεο μοντελο καθως θυμαμαι την 18βολτη σεγα πιο μακροστενη.

Παρε μακρυες λαμες των 300μμ, να χαρεις κοπες!!

Ευχαριστω παιδες...

Ειναι σχεδον συγουρο Μιχαλη οτι δεν θα φτασουν και απο θεμα κρεμαστρακια αλλα και απο χωρο...αλλα πρωτα πρεπει να γινει ενα ξεκινημα τακτοποιησης για να εχεις εναν μπουσουλα και βλεπουμε...

Υ.γ....Μην νομιζεις καλοκοιταζω ηδη και την μικρη πλατη ....:antlers:

Την μικρη αυτη πλατη την εχω και μπορω να πω οτι το set up με τις 6 θηκες ειναι παααρα πολυ βολικο. Αξιζει.

Σαν πολλά 745 δεν βγήκαν στην πιάτσα? Καλοδουλευτο μάστορα.
Εγώ σήμερα παρέλαβα ένα προϊόν ποιότητος εκ αμαζονιου.δε
Για να δούμε αν επαληθευτούν στη χρήση μερικού κλαδέματος και κοψιματος ξύλων.

Ωραίο εργαλείο :drool1: καλορίζικο.

Καλορίζικες οι παραλαβές σου Κωστή. ωραίο πράγμα να είναι όλα τακτοποιημένα. χαίρεσαι να τα βλέπεις, εξοικονομείς και χώρο. άσε που βρίσκεις γρήγορα αυτό που θέλεις.

Ηρθαν στα χερια μου και οι μυτες της Bosch...μαζι με κατι καρυδακια της ιδια εταιριας ωστε να μπουν στο σετ μιας και συνεφερε συνολικα...

Οποτε απο σετ ειδων σε μυτες ειμαι κομπλε νομιζω....

20190315-183947.jpg