Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Κυριάκο καί Μιχάλη,καλά τριψίματα καί καλές μεταφορές εργαλείων αντίστοιχα.

Σημερινή αγορά σύστημα εφοδιασμού καυσίμου χωρίς υπερχείληση Stihl

st111.jpg

st211.jpg

st311.jpg

Πολυ ενδιαφεροντα εργαλεια δουλειας Δημητρη, δεν ηξερα καν οτι υπηρχε τετοιο συστημα για την υπερχειλιση! Καλοδουλευτο.

Δωσε μου ενα λινκ για το καθαριστικο των αλυσιδων των αλυσοπριονων πλιζ.

Πολυ ενδιαφεροντα εργαλεια δουλειας Δημητρη, δεν ηξερα καν οτι υπηρχε τετοιο συστημα για την υπερχειλιση! Καλοδουλευτο.

Δωσε μου ενα λινκ για το καθαριστικο των αλυσιδων των αλυσοπριονων πλιζ.

Μιχάλη ο κοντινότερος αντιπρόσωπος Stihl στήν περιοχή σου νομίζω είναι ο Ξενάκης στό Χαλάνδρι

Πάρε αυτό μέ τά 300 ml στά 10,30 ευρώ,άν δέν τό βιάζεσαι άμεσα νά στο φέρω εγώ,όταν περάσω γιά κανα καφεδάκι.

Μιχάλη ο κοντινότερος αντιπρόσωπος Stihl στήν περιοχή σου νομίζω είναι ο Ξενάκης στό Χαλάνδρι

Πάρε αυτό μέ τά 300 ml στά 10,30 ευρώ,άν δέν τό βιάζεσαι άμεσα νά στο φέρω εγώ,όταν περάσω γιά κανα καφεδάκι.

Οχι δεν το βιαζομαι καθολου Δημητρη, αρα το αφηνουμε να το παρεις εσυ οποτε μπορεσεις και τα λεμε απο κοντα. Thanks!!

Καλορίζικο,θα το ευχαριστηθεις!μπαταρία και οθόνη σουπερ

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο,θα το ευχαριστηθεις!μπαταρία και οθόνη σουπερ

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το απολαμβάνω ήδη.

Εξοπλισμός μαγαζιού συνέχεια.......

Νοβοπανόβιδες 4x16,20,25,30,35,40. Δίσκοι λείανσης (80 - 400 grid). Τρυπάνια ξύλου 3, 3,5 & 4 φ. Πιστόλι σιλικόνης.

Last edited by a moderator:
Παραλαβη των υπολοιπων προιοντων της nocry σημερα

Το γιλεκακι και η θηκη ζωνης για δραπανα
https://www.amazon.de/gp/product/B07F1ZXP5X/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

33550620728_af3fa39555_b.jpg

Αρκετα καλη ποιοτητα για τα 14 ευρω που κοστιζει και κυριως σωστα μελετημενες οι τσεπες και οι διαφοροι χωροι αποθηκευσης.

Η θηκη για τα δραπανα ειναι αριστη. https://www.amazon.de/NoCry-Werkzeu...DXZE9MNYQQ1&psc=1&refRID=6HHG4M6P1DXZE9MNYQQ1
46703404474_570d5b61f4_b.jpg

Καλυτερη ποιοτητα υφασματος και κατασκευης απο τα υπολοιπα δυο της σειρας. Εξαιρετικη χωροταξικη διαρυθμιση για αποθηκευση των παρελκομενων ενος δραπανου.
Η πανω σειρα ειχει 10 μικρα θηκακια για μυτες. Τα πρωτα 5 θηκακια στα αριστερα ειναι για μικρες μυτες και ειναι κλειστα απο κατω.
Τα 5 δεξια θηκακια ειναι για μεγαλες μυτες και τρυπανια και ειναι διαμπερη. Επισης υπαρχουν επιπλεον τσεπες για μικρα σετακια, ανταπτορες και αλλα παρελκομενα.

Στην φωτο ρουφηξε και ενθυλακωσε ανετα το 18βολτο κρουστικο Ryobi το οποιο ειναι απο τα πιο μεγαλα σε μεγεθος 18βολτα δραπανα της αγορας.

Πολύ ωραία Μιχάλη με γεια. ελπίζω να σε βολέψουν και να είναι αντοχής άμα τα παραφορτώσεις.
Εγώ κάτι παρόμοιο σε Dexter που είχα πάρει από Leroy, μετά από 3-4 χρήσεις μου ξηλώθηκε. τόσο γερό ήταν. το πήγα σε τεντά και του έραψε ένα γαζί.
τώρα είναι μια χαρά.ελπίζω να μην ξηλωθεί κάπου αλλού.

Eυχαριστω Γιωργο!

Θα δουμε για την αντοχη, παντως τα προιοντα της φαινονται αρκετα προσεγμενα και οι κριτικες πολυ καλες. Ειχα παρει πριν χρονια και καποια γαντια ασφαλειας απο αυτους, μια χαρα.