Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα κουτάκια έχουν μέσα τους αντίστοιχους θύσανους.
Σύνολο πήρα 8, αλλά μόνο οι 2 είναι για μένα. :smile:

Είναι 2 Tuxedo, 3 Timberwolf και 3 Plisson

Άρα δεν είναι πλέον κουτάκια κρυμμένου θησαυρού, είναι κουτάκια κρυμμένου θυσανου !!!
Καλές κόντρες ξούρες λοιπόν.

Μπραβο ρε Μιχαλη!!!
Κανε ενα τηλ στον Μπαμπη μηπως περασει να τους παρει που ειναι εξω!!!!!!!!

Παραλαβη και για εμενα απο το Χιωτικο μαγαζι δυο 3κιτρες συσκευασιες υγρο γυαλι της Μερκολα.
Για εμενα και τον Ζινεντι.

20190322-081048.jpg

Last edited by a moderator:
Να σαι καλα Μιχαλη ευχαριστω!!!

Εφοδιαστηκα καθως το πηραμε 44 ευρω το 3λιτρο και θελω να φτιαξω ενα μικρο τραπεζακι side table που λενε και οι Εγγλεζοι.
Αντε κάνε πρόβα για το μεγάλο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φρέσκια παραλαβή, πουρνάρι Σερρών, από βουνίσιο φίλο.
c30fd505021fd03c3456017bcdaf312d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φρέσκια παραλαβή, πουρνάρι Σερρών, από βουνίσιο φίλο.
c30fd505021fd03c3456017bcdaf312d.jpg

Τώρα θα σου λεγα που να το βάλεις αλλά έχε χάρη που ήρθε η Άνοιξη και είναι σβηστά τα τζάκια :flipout:
Για να δούμε τι καλό θα φτιάξεις πάλι ! -bye-

Με γεια τις καινούργιες σας παραλαβές Κώστα και Κυριάκο. περιμένουμε να δούμε τι θα δημιουργήσεις με το υγρό γυαλί Κυριάκο. Πολύ μου αρέσουν οι κατασκευές αυτές με το υγρό γυαλί.

Περασα σημερα απο το Leroy για να παρω ταπες για χαλκοσωληνα αλλα δεν ειχε.

Πηρα ομως κοντα τρυπανακια τετρακοπα SDS μαρκας Dexter για να τα δοκιμασω. Καθως και ενα σετακι τρυπανια Dexter Pro για μπετον/γρανιτη/μαρμαρο παλι για δοκιμη.
46527062925_0cf57c3fcd_b.jpg

Τα Dexter Pro υποτιθεται οτι δινουν +40% μεγαλυτερη ταχυτητα διατρησης και +45% μεγαλυτερη αντοχη απο τα κανονικα. Κοστος 8.90 ευρω. Μεγεθη 4,5,6,8 και 10μμ.
Τα τετρακοπα SDS κοστισαν απο 3.5 εως 4.2 Eυρω. Πηρα ολα τα διαθεσιμα μεγεθη, δηλαδη 6,8,10 και 12μμ.

Εδω ενα κοντινο. Σε πρωτο πλανο το τετρακοπο SDS τρυπανι και πισω το Dexter pro.
47389486692_2c2e87f22e_c.jpg

Η εικονα και η αισθηση των τρυπανιων με πρωτη ματια ειναι παρα πολυ καλη. Ειδικα τα Dexter Pro που εχουν εγκοπη στο στελεχος για καλυτερο κρατημα στο τσοκ μου φανηκαν εξαιρετικης ποιοτητας και πολυ προσεγμενης σχεδιασης/κατασκευης. Θα δουμε και πως ανταποκρινονται στην δουλεια.

Καλοδούλευτα Μιχάλη. Περιμένουμε εντυπώσεις. Έχω αρκετά αναλώσιμα εργαλείων Dexter (όχι τα συγκεκριμένα) και γενικά έχουν την αίσθηση ότι για τα χρήματα τους είναι πιο καλά από άλλα no name κινέζικα. Bosch δεν είναι αλλά από κάποια άλλα φτηνά τα προτιμώ.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστω Κωστα!

Tα Dexter SDS τα τετρακοπα, φαινονται λιγο καλυτερα σε ποιοτητα και κατασκευη απο τα κινεζικα και ιδια με τα Dewalt.
Τα αλλα τρυπανακια ομως, τα Dexter Pro, φαινονται πολυ καλυτερα απο αντιστοιχα Βosch CYL5 σε ποιοτητα και κατασκευη!!

Βεβαια το θεμα ειναι η αποδοση και η αντοχη :))

Eυχαριστω Κωστα!

Tα Dexter SDS τα τετρακοπα, φαινονται λιγο καλυτερα σε ποιοτητα και κατασκευη απο τα κινεζικα και ιδια με τα Dewalt.
Τα αλλα τρυπανακια ομως, τα Dexter Pro, φαινονται πολυ καλυτερα απο αντιστοιχα Βosch CYL5 σε ποιοτητα και κατασκευη!!

Βεβαια το θεμα ειναι η αποδοση και η αντοχη :))
Όντως για τα τετρακοπα dexter έχεις δίκιο μοιάζουν πολύ με τα dewalt απο τα οποία έχω ενα σετ και είμαι ευχαριστημενος. Βέβαια όπως λες άλλο το ότι μοιάζουν και άλλο τι κάνουν στην πράξη και τι αντοχή έχουν. Άρα περιμένουμε εντυπώσεις μιας και με ενδιαφέρει καθώς όλο βόλτες στο λερου είμαι. Να ξέρουμε τι αξίζει.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτα Μιχαλη....
Αναμενουμε συγουρα εντυπωσεις απο τα συγκεκριμενα τετρακοπα τρυπανια για να ξερουμε τι μας γινεται...
16 ευρω περιπου τα 4 μια χαρα ειναι....μιας και εγω ψαχνομαι...

Αυριο θα τεσταρω τα Βosch CYL9, τα τετρακοπα SDS και τα κανονικα Dexter pro, ολα για μπετον kαι συναφη υλικα.

Θα τα δοκιμασω με 8μμ τρυπανι, χωρις προτρυπημα, ενα τρυπανι απο καθε ειδος, πανω σε πετρα καρυστου 2.5μμ παχους.
Οπως καταλαβαινετε ομως θα δοκιμαστει μονο η ταχυτητα (ευκολια διατρησης) και οχι η αντοχη. Αλλα και αυτο μονο αξιζει, ειναι ενδεικτικο.

Μιχάλη αυτά τα τετράκοπα Dexter που πήρες αλλά και τα Pro φαίνονται πολύ καλά.
Εγώ από τετράκοπα έχω πάρει μερικά sds της Dewalt και έχω την εντύπωση ότι δουλεύουν καλύτερα από τα Robust line της Bosch. ίσως βέβαια επειδή ήταν καινούργια, ενώ της Bosch πιο ταλαιπωρημένα. τι να πω..
Για να δούμε και με τις δοκιμές σου αν αξίζουν τα Dexter μιας και λογικά θα είναι πιο φθηνά από τις επώνυμες μάρκες.

Καλορίζικα και καλά τρυπήματα Μάϊκ -bye-

Eυχαριστω Γιωργο!

Δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο αδικο να συγκρινουμε τα κοινα τρυπανια με το στρογγυλο στελεχος, εστω τα καλα της bosch, με τα τετρακοπα SDS? :)
Aυτο που ειναι δικαιο και θα το τεσταρω αυριο, ειναι τα κανονικα τρυπανια Dexter pro με τα CYL9 της Bosch. Aυτο θα εχει ενδιαφερον νομιζω!